lakse mi otprilike napisati 15Baja_Zvjerka je napisao/la:Valjda je od danas 14 dana, jer je juce bilo 15...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
lakse mi otprilike napisati 15Baja_Zvjerka je napisao/la:Valjda je od danas 14 dana, jer je juce bilo 15...
pile87 je napisao/la:Bajic dobio poziv u reprezentacijusajo10 je napisao/la:Raja, sta mislite imali istine u ovim "mahalskim" pricama oko poziva Bajica u A-repku za Andoru i Austriju???
http://www.gol.ba/bazdarevic-poslao-poz ... -ocekivao/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bi ja ovam portalu 100% vjerovao. Lupaju dosta gluposti. Sam Bazdarevic je rekao, cini mi se, da ce zvati do 25 igraca, a ovi 28/9 najavljuju. Ubrzo ce spisak i trebali bi sacekati da ga Bazdarevic izdiktira i onda o ovome pisati. Nadam se da ce Bajic dobit poziv. To bi bilo odlicno i za Bajica i za Zelju. Baja je strasno napredovao ove sezone.pile87 je napisao/la:Bajic dobio poziv u reprezentacijusajo10 je napisao/la:Raja, sta mislite imali istine u ovim "mahalskim" pricama oko poziva Bajica u A-repku za Andoru i Austriju???
http://www.gol.ba/bazdarevic-poslao-poz ... -ocekivao/" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak sigurno ima potencijala biti medju prvim timom, to ne moze niko osporiti. Nazalost, iako je to tesko povjerovati, jedan jedini razlog sto nije u prvoj ekipi je sto momak "nije niciji". Ali eto, Oda mu je sugradjanin pa mozda promjeni u skorije vrijemechampions1921 je napisao/la:Tesko da ce biti nesto od stopera bar po onom koliko sam ih ja upratio. Mozda kada bi se koju godinu negdje kalili... Meni nije jasno sto onog malog Dinu Hasanovica (cini mi se da se tako zove) ne zovu u prvi tim.. Momak zadnji vezni, klasicni destruktivac koji uvjek ide glavom na krampone.. Par puta sam ga gledao i momak igra ko Najgolan..pile87 je napisao/la:Ma vala bi bolio vidjeti nekog stopera iz mladjih kategorija vise nego ista...Znam da imaju neka dvojica potpisane ugovore ali ne znam sta je sa njima jel treniraju uopste.champions1921 je napisao/la: Dodajte i Mujagica i nema brige oko napadaca u buducnosti..
Mislim da nije...Elegant je napisao/la:Da li se poceo cistit snijeg sa terena i juzne tribine ?