FK Željezničar (opšte diskusije)

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 08 mar 2015, 13:33

Zip je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Zip je napisao/la:Fkt dodjem ovde da se zezam, da se zayebavamo, podbadamo jedni druge, al nema potrebe za ovim slikama s tri prsta.. ostavimo se nacionalizma.. 100 puta prezvakane price, bezveze su ove slike.. nit je vrijeme nit mjesto za to...

Fino dodjes i kazes im da su mali plavi, i oni se naljute :D ha yaa :lol:

a ne, bez zezanja nema potrebe za ovim slikama i inace spominjanja ta tri prsta... Vratimo se zdravom podyebavanju..
Kad je miske cuo ko mu je ponudio ugovor odmah je završio karijeru. :urnebes:
Pa ybga komsinice, neko se smije nama sto nas je Miske odbio, a neko se smije sto su vas Jusufbasic, Bekric, itd odbili :lol: Ja vama iskreno zelim da dovedete igraca kao sto je Jusufbasic, boljeg ne mozete priustiti :D
Samo vi svoj posao. Kupio vas Tan za siću i sad ga zovete Amidža??? Hahahahahah utrpani amidža bravo. Kako se jeftino prodali ne samo stadion nego i dusu. Svi vi komplet od Selimovica pa da vas obicnih navijaca.

Kad te vec Zeljeznicar zanima pogledaj malo na internetu koliko vrijedi onakav stadion Grbavica sa zemljistem, oko 20 miliona.sve ukupno. Vi mozete samo sanjati o tome a pogotov ti i ovaj babo. Izgleda da ste fočaci pravi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 08 mar 2015, 13:35

Ako neko u vas ulozi tih 20 miliona, ja cu prestati pratiti fudbal..

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 08 mar 2015, 13:35

Zip je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:
Zip je napisao/la:Fkt dodjem ovde da se zezam, da se zayebavamo, podbadamo jedni druge, al nema potrebe za ovim slikama s tri prsta.. ostavimo se nacionalizma.. 100 puta prezvakane price, bezveze su ove slike.. nit je vrijeme nit mjesto za to...

a ne, bez zezanja nema potrebe za ovim slikama i inace spominjanja ta tri prsta... Vratimo se zdravom podyebavanju..
Kad je miske cuo ko mu je ponudio ugovor odmah je završio karijeru. :urnebes:
Pa ybga komsinice, neko se smije nama sto nas je Miske odbio, a neko se smije sto su vas Jusufbasic, Bekric, itd odbili :lol: Ja vama iskreno zelim da dovedete igraca kao sto je Jusufbasic, boljeg ne mozete priustiti :D
Jusufbasic je bio na pripremama sa nama i nije zadovoljio nase potrebe, za tvoju inf
Željezničar živimo !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 08 mar 2015, 13:36

Zip je napisao/la:
katakomba je napisao/la:

Zar vi znate šta je zdravo podbadanje ? Cisto sumnjam, jer sam procitao sinoc tvoje, evanderove, benkove, itd itd postove
Velika je razlika izmedju vrijedjanja i podyebavanja.. ja vas nisam sinoc vrijedjaoo.. drugo je sto se vi palite sto vas neko podyebava, jer ste zreli za to :D

A isto kazem da nije mjesto nacionalizmu na ovom forumu...
Ti mislis da podjebajes, da si smijesan, da pucas neku zajebanciju. Zna se sta je zajebancija, a ti zapravo samo pokazujes koliko si retardiran i kakav si levat.
Vi ste toliko ljubomorni i opsjednuti Zeljom da vam nije uopste bitan uspjeh Sarajeva, nego neuspjeh Zelje. Svako nase posrtanje je vama ravno tituli, a uspjeh vas dovodi do ludila.
Pa vi 4 dana ne popustate, vi ste bolesnici koji su za jagomira. Pa pogledaj koliko profila pravite, koliko vremena trosite. Zbog cega ba? Pa samo pogledajte koliko ste stranica nabili na ovu novu temu, a Bog sami znao koliko na staru. Jadan je vas zivot

Jos jednom zamolit svoje kolege, zaobilazite ovu temu. Ostavite je bolesnicima
Zadnja izmjena: lazar, dana/u 08 mar 2015, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.

Minjore
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Minjore » 08 mar 2015, 13:36

Iceplayer je napisao/la: Pod 1 nisam uopce iz Sarajeva
Pod 2 ne navijam niti za Sarajevo niti za Zelju
Pod 3 dajem svoje misljenje jel ipak Tan ulaze u Sarajevo 100% i zarada ostaje u Sarajevu, dok vi sta zaradite morate djeliti :S
Izvinite al ovo opet moram citirati. Pod 3 je presudilo :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 08 mar 2015, 13:38

Moj babo moj.....
Sta ima jos?
slika

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 08 mar 2015, 13:45

Dandy = Pencilin za pitare :grin:

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2015, 13:48

storm_raider je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

Evo zadnjih 10 strana sam sa merakom procitao, kupio cigare i uzivao. Dobro, Evander, ili @Aragorn, @pisac, itd., su vec poznati na ovoj temi i dobro ste ga ispreskakali. Mada ja bih se posebno osvrnuo na ovog jednocelijskog organizma:
baboo je napisao/la: Cinjenica je da vam je napadac cetnik i vidjeli smo da na grbavici dobro bombarduje (2 gola olimpiku) cetnici su uvijek znali bombardirat grbavicu vidjecemo kakv ce biti na strani
Mnogo je ljudi poginulo na toj Grbavici i zbog ovoga sto si napisao, ne da si zasluzio ban, nego si zasluzio koju cusku iza uha, a i spominjanje zenskih clanova porodice, sto starijih - sto mladjih. Znam ja da ti nije lako i da je mozda bolje da te je stari zavrsio na nekoj staroj zavjesi, ali kada vec trosis ovaj kisik i pretvaras ga u ugljen-dioksid, mogao bi barem to vrijeme koje koristis kao jeftin izgovor za mongoloida iskoristiti na nesto pametnije od tebe (to je barem lako). Ne, nije to navijanje za FK Sarajevo, ali hajde to i odgovara tvojem mentalnom sklopu i dlakavoj pecini iz koje si isprnut.

Nema potrebe da me i sa kim poredis, jer ja sam ovaj koji jesam i koji pise.
Ali vama su ocito krvave oci cim vidite da neko navija za Sarajevo, ili pise protiv vaseg kluba (recimo one slike sa prezentacije statuta i nepismenost vase uprave).
A za preskakanje, pa kako vas nije stid'
Insajder vam provaljen, kud ces gore od toga?
Generalno, spali ste na par smajlija, verbalno vrijedjanje i slicne upadice.
Ako je to bit, onda mozemo do sutra tako.
Priznali ili ne, sinoc ste izofirani malo je reci, slicno onome "jesu li hodre gdje su nekad bile" - "gdje god bili uvijek smo ispred vas".
Pretpostaljvam da ste Pileta sinoc zatrpali PP porukama nakon onoga.
Ali naravno vi necete muski priznati poraz nego cete i dalje nastaviti sa smajlijima, djecijim upadicama i verbalnim vrijedjanjem. To je jedini nivo komunikacije koji pojedini razumiju i koji im je blizak. Vjerovatno to iz kuce nose.

Ali i ti ja i ja znamo sta od toga vise boli ;)

Pozdrav za Pileta, uljepsao nam je sinoc noc svojim propustom :kafa:

P.S. Razlika izmedju vas i nas je ocita u primjeru sta pisu Zip i Lazar.
Dok Zip vas zeza, kulturno, drugi pomenuti pise retardiran i slicno.
Pokazite mi samo jedan primjer gdje mi vas takvim nazivamo?

To je ocit primjer papanluka, nervoze, manjka argumenata i nemoci.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 mar 2015, 13:55

a ne, bez zezanja nema potrebe za ovim slikama i inace spominjanja ta tri prsta... Vratimo se zdravom podyebavanju..[/quote]
Kad je miske cuo ko mu je ponudio ugovor odmah je završio karijeru. :urnebes:[/quote]

Pa ybga komsinice, neko se smije nama sto nas je Miske odbio, a neko se smije sto su vas Jusufbasic, Bekric, itd odbili :lol: Ja vama iskreno zelim da dovedete igraca kao sto je Jusufbasic, boljeg ne mozete priustiti :D[/quote]
Jusufbasic je bio na pripremama sa nama i nije zadovoljio nase potrebe, za tvoju inf[/quote]

Tu pricu mozes djeci prodavati.
Svi znaju da nije bio zadovoljan uslovima i da vas je odhebao.
Pitajte Pileta :kafa:

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 08 mar 2015, 13:55

Evander je napisao/la:
storm_raider je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol:

Evo zadnjih 10 strana sam sa merakom procitao, kupio cigare i uzivao. Dobro, Evander, ili @Aragorn, @pisac, itd., su vec poznati na ovoj temi i dobro ste ga ispreskakali. Mada ja bih se posebno osvrnuo na ovog jednocelijskog organizma:
baboo je napisao/la: Cinjenica je da vam je napadac cetnik i vidjeli smo da na grbavici dobro bombarduje (2 gola olimpiku) cetnici su uvijek znali bombardirat grbavicu vidjecemo kakv ce biti na strani
Mnogo je ljudi poginulo na toj Grbavici i zbog ovoga sto si napisao, ne da si zasluzio ban, nego si zasluzio koju cusku iza uha, a i spominjanje zenskih clanova porodice, sto starijih - sto mladjih. Znam ja da ti nije lako i da je mozda bolje da te je stari zavrsio na nekoj staroj zavjesi, ali kada vec trosis ovaj kisik i pretvaras ga u ugljen-dioksid, mogao bi barem to vrijeme koje koristis kao jeftin izgovor za mongoloida iskoristiti na nesto pametnije od tebe (to je barem lako). Ne, nije to navijanje za FK Sarajevo, ali hajde to i odgovara tvojem mentalnom sklopu i dlakavoj pecini iz koje si isprnut.

Nema potrebe da me i sa kim poredis, jer ja sam ovaj koji jesam i koji pise.
Ali vama su ocito krvave oci cim vidite da neko navija za Sarajevo, ili pise protiv vaseg kluba (recimo one slike sa prezentacije statuta i nepismenost vase uprave).
A za preskakanje, pa kako vas nije stid'
Insajder vam provaljen, kud ces gore od toga?
Generalno, spali ste na par smajlija, verbalno vrijedjanje i slicne upadice.
Ako je to bit, onda mozemo do sutra tako.
Priznali ili ne, sinoc ste izofirani malo je reci, slicno onome "jesu li hodre gdje su nekad bile" - "gdje god bili uvijek smo ispred vas".
Pretpostaljvam da ste Pileta sinoc zatrpali PP porukama nakon onoga.
Ali naravno vi necete muski priznati poraz nego cete i dalje nastaviti sa smajlijima, djecijim upadicama i verbalnim vrijedjanjem. To je jedini nivo komunikacije koji pojedini razumiju i koji im je blizak. Vjerovatno to iz kuce nose.

Ali i ti ja i ja znamo sta od toga vise boli ;)

Pozdrav za Pileta, uljepsao nam je sinoc noc svojim propustom :kafa:

P.S. Razlika izmedju vas i nas je ocita u primjeru sta pisu Zip i Lazar.
Dok Zip vas zeza, kulturno, drugi pomenuti pise retardiran i slicno.
Pokazite mi samo jedan primjer gdje mi vas takvim nazivamo?

To je ocit primjer papanluka, nervoze, manjka argumenata i nemoci.
Ako zaista tako misliš, ostavi nas da uživamo u "zabludi" i idi se vozaj Turskih Airlinesom do Malezije i nazad. Niko te ne tjera da dolaziš i da nam "otvaraš" oči. Imaš vašu temu i uživaj

EDIT : Da da, u Travniku su uslovi bolji nego u Želji ;)
Željezničar živimo !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 mar 2015, 14:02

vrbanjusa je napisao/la:Dandy = Pencilin za pitare :grin:

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Cime se budala ponosi, pametan se stidi...

baboo
Kontakt:

Post Postao/la baboo » 08 mar 2015, 14:06

DANDY je napisao/la:Moj babo moj.....
Sta ima jos?
slika
iskreno mene je stid ovo vidjeti ja nezz ni ko su oni ni dali je foto sop ali ako nije reci mi ko su i dali igraju za FK Sarajevo vidio se sta se desi u gradskom klubu u slucaju petrovica zato cisto sumnjam da ce ovi ili da su zaigrali za FK Sarajevo

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 08 mar 2015, 14:13

Nece se ova prica izgleda dobro zavrsiti...
Prevelika go.vna jedete

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 mar 2015, 14:14

Koja debilnost :damn: Mi digli frku oko njihovog trenera i oni ga otjerali zbog toga.

Koji mozak majko mila :crazy: :crazy:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 08 mar 2015, 14:15

Ubjedljivo najgora tema na forumu a takvom su je napravili znate već ko. Treba je moderator izbrisat, svrhu ove teme ne vidi niko normalan.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 08 mar 2015, 14:26

Bravo Aco, jos ih ima koji su blizu..
Željezničar živimo !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 mar 2015, 14:36

Evander napisao 54 posta na ovoj temi od momenta izglasavanja statuta :urnebes: :urnebes:
BUDI ŽELJO !!!

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 08 mar 2015, 14:37

slika

Neka čitaju maleni :crazy: :crazy:

Gori ste vi sto ulazite u raspravu sa istraumatiziranim pitarima :silent:

PA MI SMO NAJVEĆI, NAJUSPJEŠNIJI I NAJTROFEJNIJI KLUB U BIH :geek:

KRAJ PRIČE !
INTER SIAMO NOI ! ! !

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 08 mar 2015, 14:45

Grande je napisao/la:slika

KRAJ PRIČE !
Sve ovo za pola godine?Fascinantno.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 08 mar 2015, 14:47

Orton je napisao/la:
Grande je napisao/la:slika

KRAJ PRIČE !
Sve ovo za pola godine?Fascinantno.
Vidi se koliko vas to boli, ybg.. NEMA TITULE, PLACITE ZBOG NJE....
Željezničar živimo !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 13 gostiju.