Nadam se da ste se jučer nekako uspjeli izvući i sa nekim malim minusom dan provesti.

PS.
Krenula je MLS liga sad valja ove poznate ekipe ganjati na golove gdje su Altidor, Kaka, Villa i ostali

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dobra ideja, mislio sam ja to još davno i onda se odjaviti s foruma a surađivati samo sa ozbiljnim ljudimaLEO10 je napisao/la:A zasto nebi napravili neku facebook skupinu zatvorenu i clanovi koji se budu pridrzavali 100% budu u njoj, ostale pa bacas van ako pocnu srat. Ja mislim da bi bio uspijeha dosta, stroga pravila i ostre kazne za nepostivanje.zgmiky je napisao/la:@diplomatija evo za danas već imamo dvije dojave, blago nama eto para![]()
![]()
@convicts džabe je pričati ljudima kad uvijek ima onih koji su pametniji od drugih, zatražiti ću od admina da obriše temu ili da nam omogući da je sami uređujemo, brišemo i da se sankcionira svaki pokušaj narušavanja i sprdanja s temom, to je tema koja je sigurno najbolja na kladionačarskom pdfu
@gusar trebalo bi da može i u markama, ti daš marke a oni ti konvertiraju u euru, kod nas u Hrv npr ja uzmem bon u kunama i kad ukucam kod on pretvori to u eure
sad ćemo vidjeti ima li tu vatre ili pukle šibiceLeBronfan je napisao/la:Meni se neki javio na fejs i poslao mi Bursa-Bešiktaš 1/X.
Ok,posto ste se slozili sa uslovima saradnje saljemo vam utakmicu,samo vas molimo da obavezno odigrate tiket radi duge i uspesne saradnje.Radi se o mecu Turske 1 lige: Sivasspor-Besiktas iz 1 u X,igra se u NEDELJU u 13 h a mec je 100 posto siguran bez sanse za pad.Ocekujemo da se javite nakon prolaza i da uspesno nastavimo saradnju.Pozdrav
Sjajna ideja i iskreno ne mili mi se ući na temu Zajedničkih iako sam bio mnogo sretan kada je ista bila ponovo aktivirana. Jednostavno mi ide na živce kada gledam da isti frajer pravi iste greške svaki dan. Pa daj ljudi malo pedantnosti na temi, ne moraš ti boldirati satnice, par, kvotu ali de bar napisi sve to jedno ispod drugoga uz analizu. Puno je ljepse vidjeti kada je svaki par napisan na isti način, fino i uredno.LEO10 je napisao/la:A zasto nebi napravili neku facebook skupinu zatvorenu i clanovi koji se budu pridrzavali 100% budu u njoj, ostale pa bacas van ako pocnu srat. Ja mislim da bi bio uspijeha dosta, stroga pravila i ostre kazne za nepostivanje.zgmiky je napisao/la:@diplomatija evo za danas već imamo dvije dojave, blago nama eto para![]()
![]()
@convicts džabe je pričati ljudima kad uvijek ima onih koji su pametniji od drugih, zatražiti ću od admina da obriše temu ili da nam omogući da je sami uređujemo, brišemo i da se sankcionira svaki pokušaj narušavanja i sprdanja s temom, to je tema koja je sigurno najbolja na kladionačarskom pdfu
@gusar trebalo bi da može i u markama, ti daš marke a oni ti konvertiraju u euru, kod nas u Hrv npr ja uzmem bon u kunama i kad ukucam kod on pretvori to u eure
Janez je napisao/la:Bez ljutnje momci, ali ako odete na FB grupe i tamo krenete sa prijedlozima ode i ovaj podforum na hlađenje. Ako imate nekih problema sa temom i vidite da neki namjerno ruše istu sa nepoštivanjem pravila šaljite Adminu privatnu poruku i tražite da vam nekako izađe u susret da dobije neko ovlasti za tu temu ili posebnog MOD-a za ovaj podforum i gotovo. Nemojte da FB bude sada mjesto dogovora jer sigurno ovdje ima momaka koji nemaju nalog na FB i biti će uskraćeni za mnoge dobre stvari koje su mogli i mogu čitati svaki dan. Pozdrav
pokušavano u više navrata ali ništa, ne vidim ništa loše da se pređe na fejs jer ako nam se ne može ovdje izaći u susret onda idemo gdje ćemo sami biti gazde, bevandaJanez je napisao/la:Bez ljutnje momci, ali ako odete na FB grupe i tamo krenete sa prijedlozima ode i ovaj podforum na hlađenje. Ako imate nekih problema sa temom i vidite da neki namjerno ruše istu sa nepoštivanjem pravila šaljite Adminu privatnu poruku i tražite da vam nekako izađe u susret da dobije neko ovlasti za tu temu ili posebnog MOD-a za ovaj podforum i gotovo. Nemojte da FB bude sada mjesto dogovora jer sigurno ovdje ima momaka koji nemaju nalog na FB i biti će uskraćeni za mnoge dobre stvari koje su mogli i mogu čitati svaki dan. Pozdrav
ma admini rijetko zalaze ovdje.. koliko se sjećam zatraženo je bilo prije godinu-dvije da netko od nas aktivnijih bude moderator, čisto da se stane na kraj sa spamom, vrijeđanjem i glupostima.. ali ništa od toga. bude dobro par dana, pa krene anarhija.. ne može se to zaustavitiJanez je napisao/la:Bez ljutnje momci, ali ako odete na FB grupe i tamo krenete sa prijedlozima ode i ovaj podforum na hlađenje. Ako imate nekih problema sa temom i vidite da neki namjerno ruše istu sa nepoštivanjem pravila šaljite Adminu privatnu poruku i tražite da vam nekako izađe u susret da dobije neko ovlasti za tu temu ili posebnog MOD-a za ovaj podforum i gotovo. Nemojte da FB bude sada mjesto dogovora jer sigurno ovdje ima momaka koji nemaju nalog na FB i biti će uskraćeni za mnoge dobre stvari koje su mogli i mogu čitati svaki dan. Pozdrav
bevanda4 je napisao/la:https://www.facebook.com/groups/1540380016227879/
evo grupa ljudi. ne mogu nikako dodavati, ne znam što je..
zašto ne. one koji se budu zayebavali, ili ne budu pisali po par dana izbacit cu i to je tobreskva je napisao/la: Nisi trebao davati link, ako želimo da bude u nekoj tajnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.