Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Janez
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Janez » 08 mar 2015, 12:01

Pozdrav braći kladioničarima najboljim ljudinama ovog svijeta :opaopa: :salut:

Nadam se da ste se jučer nekako uspjeli izvući i sa nekim malim minusom dan provesti. ;)

PS.

Krenula je MLS liga sad valja ove poznate ekipe ganjati na golove gdje su Altidor, Kaka, Villa i ostali :thumbup:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 mar 2015, 12:02

LEO10 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:@diplomatija evo za danas već imamo dvije dojave, blago nama eto para :rol: :rol:

@convicts džabe je pričati ljudima kad uvijek ima onih koji su pametniji od drugih, zatražiti ću od admina da obriše temu ili da nam omogući da je sami uređujemo, brišemo i da se sankcionira svaki pokušaj narušavanja i sprdanja s temom, to je tema koja je sigurno najbolja na kladionačarskom pdfu

@gusar trebalo bi da može i u markama, ti daš marke a oni ti konvertiraju u euru, kod nas u Hrv npr ja uzmem bon u kunama i kad ukucam kod on pretvori to u eure
A zasto nebi napravili neku facebook skupinu zatvorenu i clanovi koji se budu pridrzavali 100% budu u njoj, ostale pa bacas van ako pocnu srat. Ja mislim da bi bio uspijeha dosta, stroga pravila i ostre kazne za nepostivanje.
dobra ideja, mislio sam ja to još davno i onda se odjaviti s foruma a surađivati samo sa ozbiljnim ljudima

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 mar 2015, 12:10

LeBronfan je napisao/la:Meni se neki javio na fejs i poslao mi Bursa-Bešiktaš 1/X.

Ok,posto ste se slozili sa uslovima saradnje saljemo vam utakmicu,samo vas molimo da obavezno odigrate tiket radi duge i uspesne saradnje.Radi se o mecu Turske 1 lige: Sivasspor-Besiktas iz 1 u X,igra se u NEDELJU u 13 h a mec je 100 posto siguran bez sanse za pad.Ocekujemo da se javite nakon prolaza i da uspesno nastavimo saradnju.Pozdrav
sad ćemo vidjeti ima li tu vatre ili pukle šibice :lol: :lol:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 mar 2015, 12:13

LEO10 je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:@diplomatija evo za danas već imamo dvije dojave, blago nama eto para :rol: :rol:

@convicts džabe je pričati ljudima kad uvijek ima onih koji su pametniji od drugih, zatražiti ću od admina da obriše temu ili da nam omogući da je sami uređujemo, brišemo i da se sankcionira svaki pokušaj narušavanja i sprdanja s temom, to je tema koja je sigurno najbolja na kladionačarskom pdfu

@gusar trebalo bi da može i u markama, ti daš marke a oni ti konvertiraju u euru, kod nas u Hrv npr ja uzmem bon u kunama i kad ukucam kod on pretvori to u eure
A zasto nebi napravili neku facebook skupinu zatvorenu i clanovi koji se budu pridrzavali 100% budu u njoj, ostale pa bacas van ako pocnu srat. Ja mislim da bi bio uspijeha dosta, stroga pravila i ostre kazne za nepostivanje.
Sjajna ideja i iskreno ne mili mi se ući na temu Zajedničkih iako sam bio mnogo sretan kada je ista bila ponovo aktivirana. Jednostavno mi ide na živce kada gledam da isti frajer pravi iste greške svaki dan. Pa daj ljudi malo pedantnosti na temi, ne moraš ti boldirati satnice, par, kvotu ali de bar napisi sve to jedno ispod drugoga uz analizu. Puno je ljepse vidjeti kada je svaki par napisan na isti način, fino i uredno.

Još bih dodao, kad postavljate parove, stavite po vama najsigurnji par, onaj par koji bi npr vi stavili na duplanje a morate dati veliku sumu novca na taj par :mrgreen: A ne kao što neko zna staviti under/over koji je čista lutrija :roll:

Sretno svima danas da dobijete što više para :D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 08 mar 2015, 12:15

napravio sam grupu. nek mi svi zainteresirani na pp posalju svoja facebook imena da vas mogu dodati
U desetom selu živi Antuntun!

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 mar 2015, 12:21

Bez ljutnje momci, ali ako odete na FB grupe i tamo krenete sa prijedlozima ode i ovaj podforum na hlađenje. Ako imate nekih problema sa temom i vidite da neki namjerno ruše istu sa nepoštivanjem pravila šaljite Adminu privatnu poruku i tražite da vam nekako izađe u susret da dobije neko ovlasti za tu temu ili posebnog MOD-a za ovaj podforum i gotovo. Nemojte da FB bude sada mjesto dogovora jer sigurno ovdje ima momaka koji nemaju nalog na FB i biti će uskraćeni za mnoge dobre stvari koje su mogli i mogu čitati svaki dan. Pozdrav ;)

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 08 mar 2015, 12:22

Podrzavam ideju za facebook grupu i mozete racunati na mene! :)
@bevanda poslano ;)

Marjan
Kontakt:

Post Postao/la Marjan » 08 mar 2015, 12:23

Janez je napisao/la:Bez ljutnje momci, ali ako odete na FB grupe i tamo krenete sa prijedlozima ode i ovaj podforum na hlađenje. Ako imate nekih problema sa temom i vidite da neki namjerno ruše istu sa nepoštivanjem pravila šaljite Adminu privatnu poruku i tražite da vam nekako izađe u susret da dobije neko ovlasti za tu temu ili posebnog MOD-a za ovaj podforum i gotovo. Nemojte da FB bude sada mjesto dogovora jer sigurno ovdje ima momaka koji nemaju nalog na FB i biti će uskraćeni za mnoge dobre stvari koje su mogli i mogu čitati svaki dan. Pozdrav ;)
:thumbup:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 08 mar 2015, 12:25

Janez je napisao/la:Bez ljutnje momci, ali ako odete na FB grupe i tamo krenete sa prijedlozima ode i ovaj podforum na hlađenje. Ako imate nekih problema sa temom i vidite da neki namjerno ruše istu sa nepoštivanjem pravila šaljite Adminu privatnu poruku i tražite da vam nekako izađe u susret da dobije neko ovlasti za tu temu ili posebnog MOD-a za ovaj podforum i gotovo. Nemojte da FB bude sada mjesto dogovora jer sigurno ovdje ima momaka koji nemaju nalog na FB i biti će uskraćeni za mnoge dobre stvari koje su mogli i mogu čitati svaki dan. Pozdrav ;)
pokušavano u više navrata ali ništa, ne vidim ništa loše da se pređe na fejs jer ako nam se ne može ovdje izaći u susret onda idemo gdje ćemo sami biti gazde, bevanda :thumbup:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 08 mar 2015, 12:27

ma admini rijetko zalaze ovdje.. koliko se sjećam zatraženo je bilo prije godinu-dvije da netko od nas aktivnijih bude moderator, čisto da se stane na kraj sa spamom, vrijeđanjem i glupostima.. ali ništa od toga. bude dobro par dana, pa krene anarhija.. ne može se to zaustaviti

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 08 mar 2015, 12:33

Monolog, insider, CashMan, KK_Bosna, Devil

Imamo 5 MOD-ova za ovaj Podforum pošaljemo svakome od njih molbu da se malo više obrati pažnja uz Admina i molba da neko još dobije status moderatora striktno i izričito bude nadležan za "Kladionicu". Najlakše se prebaciti na FB skupiti 20-ak momaka napraviti grupu i vrtiti, ali i FB grupe su nepregledne nema meraka ko na forumu. Ali dobro ako je to vaša odluka treba i to poštivati, ali ako morate da idete svratite ponekad i bacite koji prijedlog nemoj da bude SS.ba raja zaboravljena. :salut:

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 08 mar 2015, 12:41

Mi i dalje mozemo odrzavati temu zajednickih iako ta tema nikad nece biti onakva kakvu mi zelimo i uvijek ce se naci neki likovi koji se ne pridrzavaju pravila.

Momci koji budu postavljali tipove na fb ako im nije mrsko mogu samo copy svoj post sa fb na temu zajednickih te tako se najbolja tema na ovom forumu nece ukinuti ili biti zaboravljena.

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 08 mar 2015, 12:42

Teague stao na 17 poena. Ma klasika.

slika
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 08 mar 2015, 12:44

https://www.facebook.com/groups/1540380016227879/

evo grupa ljudi. ne mogu nikako dodavati, ne znam što je..

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 08 mar 2015, 12:47

bevanda4 je napisao/la:https://www.facebook.com/groups/1540380016227879/

evo grupa ljudi. ne mogu nikako dodavati, ne znam što je..

Nisi trebao davati link, ako želimo da bude u nekoj tajnosti. Imaš desno sa strane da dodaš ljude, ali moraju ti biti prijatelji ja mislim.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 08 mar 2015, 12:52

Upravo se pridruzio grupi :-D

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 08 mar 2015, 12:53

breskva je napisao/la: Nisi trebao davati link, ako želimo da bude u nekoj tajnosti.
zašto ne. one koji se budu zayebavali, ili ne budu pisali po par dana izbacit cu i to je to :)

a kad se skupi dovoljno ljudi normalnih grupa ide na "secret" i sve je riješeno

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 08 mar 2015, 12:57

Ovaj Keln pravo cudna ekipa, igrali su kuci sa svih trenutno 6 zadnjih ekipa na tabeli i samo su na jednoj utakmici zabili 1 gol i to Herthi. Totalno lose igraju kuci dok na strani imaju skor 5-1-6. Danas igraju kuci protiv Frankfurta i nesto kontam mozda ce ih krenuti.

Jucer kao po dogovoru u Ceskoj i Poljskoj dva iznenadjenja, Slovacko iz sredine tabele igrao protiv zadnjeg i izgubio 0:1, takodjer i Wisla koja je u vrhu tabele izgubi kuci od zadnjeg 0:1, mamicu im lopovsku... :evil:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 mar 2015, 13:10

Francuzi odigrali vecinu utakmica, sve su zavrsile bez remija, danas preostale 3 do kompletiranja 28. kola.
Ako barem 2 remija ne dodju :eh:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 08 mar 2015, 13:12

@miky evo penal Barca :clap:
Nadam se da si igrao :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.