Postao/la prisutanod1964 » 08 mar 2015, 02:10
Prije par dana,koliko me pamćenje služi, jer malo sam stariji,napisao sam par redaka o tome koliko je " OZBILJNO" ovo što se dešava u F/NK Željezničar-u.Nažalost, čitajući pisanija pojedinaca na općim diskusijama o F/NK Željezničar,ostao sam začuđen i pomalo zabrinut. Razlog za to je neobrazovanost i neupućenost u društvene i privredne, da ne kažem poslovne tokove.Diskutovati o specifično stručnim stvarima a biti na nivou adolescenta je nedopustivo. Također, pokušaje pojedinaca,a prepoznaće se, koji istim pokušavaju objasniti abecedu, te se tako spuštaju na njihov nivo, smatram nedopustivim. Zato Vas gospodo MOLIM, zbog ozbiljnosti, koja se podrazumijeva kad se govori o F/NK ŽELJEZNIČAR, da izbjegnete te i takve.
Također, još jednom želim istaći činjenicu,da se niko ozbiljan ne upušta o projekat a da prije toga nije dobro izvršio pripremu i pripremio teren, kako bi isti mogao zaživjeti.Ljudi ,koji su uključeni u ovaj poduhvat,jesu ozbiljni, a ako neko ne vjeruje, to je njegov problem. Stoga smatram da treba ignorisati irelevantne koji ne posjeduju fundamentalna znanja niti iskustva a upuštaju se u rasprave o materiji koju ne poznaju.
Hvala na pažnji.