To je bolan bila zezancija...Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da nije tebi, već ovima što kupuju, prodaju, Spahića, Džeku itd...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je bolan bila zezancija...Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da nije tebi, već ovima što kupuju, prodaju, Spahića, Džeku itd...
Ma znam, ali moram iskoristiti svaku priliku koja se ponudiedina je napisao/la:To je bolan bila zezancija...Virtu4l je napisao/la:Znaš i sam da nije tebi, već ovima što kupuju, prodaju, Spahića, Džeku itd...
Ih kad bi Monpelje još doveo Begovića i Medunjanina... Barca bi bila mala maca za njih.harishp je napisao/la:Vidim svi izbjegavaju Francuske klubove u sirokom luku.Iako su im par klubova kao i liga u ovih par zadnjih godina ko' beton.A nisu nesto ni siromasni,kad mogu za lovrena izvaliti skoro 10 mil....naslo bi se tu i ostatak.![]()
Dzeku u Monpelje pa nek naprave novi Wolfsburg.
E onda bi napravili Mesin GrenobleNoName je napisao/la:Ih kad bi Monpelje još doveo Begovića i Medunjanina... Barca bi bila mala maca za njih.harishp je napisao/la:Vidim svi izbjegavaju Francuske klubove u sirokom luku.Iako su im par klubova kao i liga u ovih par zadnjih godina ko' beton.A nisu nesto ni siromasni,kad mogu za lovrena izvaliti skoro 10 mil....naslo bi se tu i ostatak.![]()
Dzeku u Monpelje pa nek naprave novi Wolfsburg.
Jesil to i ti učio ruskiMinistaR je napisao/la:Edin Džeko accept Milan's offered![]()
Slabo divanim ruskiNoName je napisao/la:Jesil to i ti učio ruskiMinistaR je napisao/la:Edin Džeko accept Milan's offered![]()
MinistaR je napisao/la:Dajte, fakat pretjerujete, sad očekujete da Monp' kupi desetine bh. igrača![]()
Dok Pjanića ne vidim u dresu Barcelone, neću da diskutujem o bh. fudbalu!
Pitaj harisa da on pita BiHFanaVirtu4l je napisao/la:Ima li mjesta za Merzića?
Da, da... Samo treba kopirati holandski sistem. Onaj Van Gaal gdje god dođe dovede 10 holanđana u prvi tim. Treba samo zamoliti Spaha Louisa Nicolina da otpuste Girarda, ubaci tu Mešu i onda da pođemo graditi ekipu... Taman će im Begović dobro doći jer će im Jourdrena sigurno neko kupiti...NoName je napisao/la: Ma i Pjana će u Monpelje. Bit će nam reprezentacija ko kod Estonaca, 9 igrača u prvoj postavi reprezentacije igraju u istom timu
A Pjana je ove godine uradio posla za Barcu haman koliko i Mesi.
Vidim prozivam se ovdje.Merzic je igracina za Smajica,Bekrica,Bilbiju i kompaniju.NoName je napisao/la:Pitaj harisa da on pita BiHFanaVirtu4l je napisao/la:Ima li mjesta za Merzića?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 21 gost.