Harun Mahmutovic mi je brat

a uzeo sam i Nenin posao nakon sto je on dobio ban iz razloga znanih samo adminu ovog foruma...
Ja ko se sve prijavljuje na ovaj forum...
Jest Harun zlo bas, pokvarenjak pravi

..covjek bi rekao da smo prije njega bili dobri a ne da nismo uopste igrali nikakva prvenstva (tj u blizoj proslosti prije njegovog preuzimanja) , Mirza Teletovic nije igrao za repku, nismo igrali ni B Divizije a kamoli A Divizije u omladinskim kategorijama, selektori nam bili neopjevani klocevi a sada vrhunski selektor pojedinim smetaju... a ovo je samo kap u moru sta je uradio... pa ja bi bio bezobrazan kad bi pisao protiv njega istovremeno stajajuci na stranu najvece bosanske gnjide Enesa Trnovcevica... al naravno mnogi to ne znaju jer nije im BiH bila interesantna tada jer nije nista igrala, al sada kada sve to igra (naravno sve sa dolaskom Mahmutovica) ti sto nisu pratili drzavne selekcije odjednom nicu kao gljive ili izlaze iz rupa i tjeraju covjeka bez kojeg nista od ovog ne bilo moguce...
I vidim spominje se KK Bosna u kontekstu Mahmutovica... pa zar on nece uci u upravu tog kluba, i kako to da dopusti da ista ispadne, sto joj ne pomogne ako ce uci u upravu
I Kifla me ne zanima... tacnije bmk za njega jer on nista nije doprinuo Savezu... njega ne branim al izgleda mnogi ovdje to pripisuju i prisivaju... al nije da to nismo navikli od inferiornih ljudi u raspravama, kad vec nestane argumenata...