Nije Zrnanović igrao. Mehmedagić igrao sa Morankićem u zadnjoj liniji , dakle štopera.Chinaglia je napisao/la:nisam bio na tekmi, može l' mi neko reći da l' je Zrnanović počeo tekmu i ako jeste, da l' je Mehmedagić igrao u veznom redu, il' je ostao na klupi?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
koliko znam Skoka je dopisnik iz Tuzle ako neko ima broj ili mu je u prijateljima na fejsu neka mu kazeultrasstyle_tz je napisao/la:trebamo nas sto vise sa foruma poslati poruku adminu, aci ili ovima sa ss.ba da prenesu ovaj clanak o povrijedjenim igracima i na ss.ba....vise puta je bio clanak kako su joguncica svi otpisali i odrekli ga se, sto je istina naravno...medjutim trebamo ih lijepo zamoliti da nam i oni pomognu u sirenju pozitivne slike, nista ih ne kosta prenijeti i jedan pozitivan clanak..apelirati i na njih i na dopisnika iz Tz
Sloboda Tuzla
hvala
zašto nije igrao, ako misliš da nikako nije igrao

koliko ja znam zrnan je otisao u Austriju odnosno u Salzburg posto mu zena tamo zivi i sinoc je postao otac...tako da mislim da je to razlog danasnjeg ne igranjaChinaglia je napisao/la:hvala![]()
U pravu si...dobio je slobodno do utorka,da mu bude zivo i zdravo.SARS je napisao/la:koliko ja znam zrnan je otisao u Austriju odnosno u Salzburg posto mu zena tamo zivi i sinoc je postao otac...tako da mislim da je to razlog danasnjeg ne igranjaChinaglia je napisao/la:hvala![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ova neplanirana pauza ne ide nam na ruku jer smo se tek zahuktali. Danas je Radnički imao "generalku" i očito više motiva. Sloboda je odigrala na rutinu. Drugo poluvrijeme potvrdilo klasu Ahmetovića i Hodžića."Dinamovac" Hodžić bez greške , postavljanje, dueli, jasni i precizni pasovi.On ne gnjavi loptu. Odlično igra i u fazi napada.Školovan igrač nema govora. Drago mi je da je potpisao trogodišnji Ugovor .Sad šta je tu je , moramo se ponovo pripremati za Čelika i Bilino Polje.
Ja volim FK Tuzla City
Čestitam bračnom paru Zrnanović.Da bude živo i zdravo dijete.
Ja volim FK Tuzla City
Aj ne rise fukaratzfukaratz je napisao/la:pusti Zlaju haman i on poceo kenjati kao onaj agaClaus je napisao/la:Ne znam da li se zezaš, ali mi za petoplasiranim Borcem kasnimo čak 15 bodova, tako da od plasmana u top 5 ove sezone nema ništa. Idealno bi bilo završiti tekuću sezonu na 8. mjestu, dakle u gornjem dijelu tabele, sve preko toga djeluje previše dobro da bi bilo istinito.Zoom088 je napisao/la:Sloboda stvarno ima dobru ekipu. Definitivno ne trebate strahovati za opstanak. Naprotiv, mislim da na kraju možete biti među prvih 5.

Prema ovome što sam danas vidio mislim da u Zenici možete do punog plijena. Kući vam niko sigurno bodove neće uzeti (barem ne sva 3).
Zrnanović nije igrao, a vjerujem da je uz njega odbrana još sigurnija.
Ja vam iskreno želim da se što prije izvučete iz kritične zone, a kada sam napisao da možete među top 5, onda sam mislio da sa ovakvom igrom, kao i sa igrom koju je Sloboda prikazala protiv Travnika sigurno možete biti u gornjem dijelu tabele.
P.S. Kada se zezam onda stavim "smajli".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Ma sve u redu, hvala na lijepim željama svakako, ja sam samo ukazao na to da je top 5 za nas nemoguća misija kada uzmemo u obzir raspored (hint: gostovanja) i zaostatak za vodećim ekipama. Ipak, vjerujem da će Sloboda iduće sezone biti sposobna ostvariti takav plasman i boriti se za EL.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
međutim glavni sudija meča Kristijan Vasilić, koji baš i nije imao ujednačene kriterije, pokazao je da se igra nastavi.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sve ti je jasno, sviju mi! :ugeek:
Ne znam vise kako bi nazvao taj njihov sindrom...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kroks sindrom i napada stanovnike ruralnih mjesta a u kombinaciji sa prekomjernim udisanjem azota,koksa i cementnih fekalija moze izazvat teske halucinacijeTzBulevar87 je napisao/la:Sve ti je jasno, sviju mi! :ugeek:

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 mar 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
U drugom poluvremenu na teren je istrčala druga postava Crveno - crnih: Fejzić, Todorović, Salihović, Mujkić, MUŠANOVIĆ, Hodžić, Musić, Pršeš, Čolović, Mehidić i Ahmetović. Rezervisti su dominirali tokom cijelog drugog dijela, no tek pred kraj meča uspjeli su zatresti mrežu Radničkog. Junior Mušanović sjajno je uposlio Ahmetovića koji majstorski povećava našu prednost na konačnih 3:1
Ko je ovaj Musanovic??
Ko je ovaj Musanovic??
pa, junior 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Joooj! Fejzic, Salihovic, Mehidic, Ahmetovic "druga postava". Kako smo mocni jbt.
Jos kad se Dilaver vrati neko ce morat' izletit iz prvih 11, iako ja ne bi nista mjenjao od one iz utakmice protiv Travnika.
Kakva zal sto ono protiv Travnika nije bilo 1. kolo, a ne 16-to. Uhhh...

Kakva zal sto ono protiv Travnika nije bilo 1. kolo, a ne 16-to. Uhhh...
075
Zanima me po vasem mišljenju dali je Piric bolji od Fejzica?
Toto Riina
Kiso vani, Mehmedagić u vezni red, ako se ne bi snašao u veznom redu, vratit' ga na stopera, odigrao je maestralno protiv Travnika! Zrnanović ne treba pošto-poto u prvih 11TzBulevar87 je napisao/la:Jos kad se Dilaver vrati neko ce morat' izletit iz prvih 11, iako ja ne bi nista mjenjao od one iz utakmice protiv Travnika.

doduše, možda bi mogao umjesto Jaska, al' Jasko ne igra loše, tako da

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 3 gosta.