Zoom088 je napisao/la:3-1, Ahmetovic
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ako moze posle utakmice da napises ukratko kakva je bila igra Radnickog,bez obzira na rezultat koji bude na kraju
Zoom088 je napisao/la:3-1, Ahmetovic
I ja sam misljenja da su Pale bolje...mislim da njima Sloboda ne bi uvalila 3 komada a tu ste u rangu i tradiciji sa njima....iinace dobar derbi...pune tribine i lijepi golovi. ...steta je prava sto se vise nikad necemo sresti u takmicarskoj tekmiLukavac89 je napisao/la:Bolje su Pale, dzaba je....
A zato ih je sudija poslao na onaj drugi pomocni teren pred kraj tekme....sta rec,debil....po onom sto sam danas vidio mislim da je to tako-tako....Sloboda se jedva vratila sa puno jacom ekipom u PL u odnosu na ovo danas sto je igralo za lukavac....Zoom088 je napisao/la:Zaboravio sam ovo napisati - prisutna publika na tribinama (oko 250 ljudi) nije uputila niti jednu pogrdnu riječ fudbalerima Radničkog.
Međutim, uvijek se nađe kreten pa je tako 10ak minuta prije kraja utakmice neki lik s balkona zgrade koja se nalazi neposredno uz pomoćni teren stadiona Tušanj, kamenjem gađao klupu i igrače Radničkog koji su se zagrijavali.
Nisam ni rekao da nece igrat znacajnu ulogu....pa 2. ste trenutno....al drugo mjesto nista dobroga ne donosi....pitajte ove iz Bihaca....nelosa je ovo ekipa po meni al dali je za PL....hmmmmm....znas i sam da treba tu puuuuuni vise stvari i puuuuuno vise kesha ...Husic je otvoreno rekao da ulazak kosta 1 000 000 maraka....Zoom088 je napisao/la:Ma dobro. Znamo svi kako se ulazi u PL. Rekao je to javno i gospodih Husić tokom Skupštine. Imala je Sloboda tada i Ćiru i dobru ekipu, ali mislim da će ovi momci u Radničkom kad se uigraju (a dobro je došla ova utakmica i pauza baš zbog toga) igrati značajnu ulogu u nastavku prvenstva
.
Zoom088 je napisao/la:Uh, ovo sam zaboravio. Utakmica sezone, Radnički - Vitez. Na metar od sudije udara šakom u lice igrača Viteza - automatski crveni karton.studeni je napisao/la:Da je atletičar, možda bi i bilo nešto od Redže. Kao fudbaler je tanak skroz, samo trčanje bez učinka. Al možda su ga u Češkoj čemu naučili, barem da ne udara igrače na zemlji i dobija crveni karton kada je ekipi najpotrebniji!
Pričalo se, a i priča se još uvijek, da je to uradio namjerno jer je dobio pare od Viteza. Slučajno ili ne u toj utakmici crveni karton dobio je i još jedan igrač Radničkog koji je sad kod vas, a koji je vjerovatno "doveo" Redžića u Banoviće
Kakav degenerik,bogalj !!!Lukavac89 je napisao/la:Bolje su Pale, dzaba je....
NIje jošSaltCityAttack je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Uh, ovo sam zaboravio. Utakmica sezone, Radnički - Vitez. Na metar od sudije udara šakom u lice igrača Viteza - automatski crveni karton.studeni je napisao/la:Da je atletičar, možda bi i bilo nešto od Redže. Kao fudbaler je tanak skroz, samo trčanje bez učinka. Al možda su ga u Češkoj čemu naučili, barem da ne udara igrače na zemlji i dobija crveni karton kada je ekipi najpotrebniji!
Pričalo se, a i priča se još uvijek, da je to uradio namjerno jer je dobio pare od Viteza. Slučajno ili ne u toj utakmici crveni karton dobio je i još jedan igrač Radničkog koji je sad kod vas, a koji je vjerovatno "doveo" Redžića u Banoviće
Eh sad ce te garant blokirat na FB nakon ovoga
zlajci je napisao/la:Da pozdravim i poželim sreću u nastavku sezone.
Malo me prenijelo pa sam mislio da ste dobili prvo kolo, još golovima Selamovića, ali smetnuo s uma da 1.Liga počinje vikenda poslije Premijere.
U svakom slučaju, neka vam je sretno iako je Goražde izgleda dobro zagrizlo.
Zoom088 je napisao/la:Tribina puna, eto koliko to Tuzlacima nije derbi.
U ovim trenucima igra izjednacena. I mi poceli praviti neke polu-prilike.
najgore je to sto tribina uopce nije bila puna, bilo mozda 200 ljudiGorki je napisao/la:Zoom088 je napisao/la:Tribina puna, eto koliko to Tuzlacima nije derbi.
U ovim trenucima igra izjednacena. I mi poceli praviti neke polu-prilike.
Vikend raja slobodna,šta će drugo nego otići gledati svoju Slobodu kako ima lakši trening pred crveno crni derbi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.