Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

let3
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 01:39

Mirza1990 je napisao/la:Vidim sve po starom i dalje traju napadi na Juku...SDA lobi je mnogo jak :D al ajde nek tuze grobari koga mogu i stignu mozda i dobiju koju marku viska :clap: :clap:
eki napadaju Juku :facepalm: a zapravo Juka (zajednom sa svojim menagerom) javno po medijima proziva Savez u više navrata :!: našo se 20-godišnjak da optužuje sopstveni Savez za lopovluk, malverzacije, naziva ih privatnim savezom, on zna kako je Harun uzeo od KS Slovenije 300.000 eura za Preldžića, cak ima vremena pored svih NBA obaveza da se bavi gdje su završile pare od USAIDa i da optužuje Savez sa "netransparentno trošenje" :rol: :rol:

I sad ti meni reci, šta bi ti uradio da tebe neko tako javno proziva po medijima :?: ti bi kulirao, jelde ;) bi al' u qrcu....ono Juka je naš čovjek, velika nada, pa nek me proziva kad mu se nadigne neka stvar....kako da ne :lol:

Vec bi ga izveo na Sud, zajedno sa menagerom - da dokaže sve te prozivke, oderao levata i uzeo mu pare.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 mar 2015, 01:46

de majke vam uozbiljite se, jestel normalni stati na stranu saveza, pa ljudi moji znate i sami ko nam je predsjednik saveza, znate da nije uredu ko kakvo dijete po fb-u piskarati? jel tako sve? jeste i opet vi po momku kojem je i receno ako se okrene na savez da ce ga ocrnit kod ljudi u bosni jer realno gledajuci to nam redovno rade jer smo obicne ovce ;)

i kome nebi zasmetalo da klub u kojem si naucio kosarku radi tebe sto ne vole ne pozovu da igraju ligu? zar vam nije zao te djece?

i opet usaid je dao te pare, a i sami znate sta bude sa donacijama u bih tako da vjerujem vise juki koji te pare ni vidio nije, a ne nasim majmunima koji vole svoj djep vise nego ista ;)

majke mi ja da sam nurkic nabio bi nas sviju na ku.rac i davno otiso igrat za drugu repku, a realno moze birat kad je vec toliki levat, ****, majmun i sl.
svaka vam cast :clap: :clap: :clap:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 mar 2015, 01:52

Mislim da su obojica svima dali i više nego dovoljno razloga da nema apsolutno nikakvog razloga stati na bilo čiju stranu. Ali kako kod nas da se to desi, moramo se mi svrstat na neku stranu pa makar istu birali koristeći eci-peci-pec.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 01:52

Koliko vidimo samo Juki (od svih BH igraca) smeta KSBiH ;) i njegovom menageru, jel

KSBiH ne smeta ni kapitenu Teletoviću, ni Đedoviću, ni Gordiću, ni Kikanoviću, niti njihovim menagrima, cak ne smeta ni selektoru Dušku Ivanoviću....samo Juka se naš'o pametan i pozvan da riješava probleme sa KSBiH, da prati gdje je otišla lova od USAIDAa, da obavještava javnost koliko se uzelo za Preldžića itd - pored svih obaveza u NBA :urnebes: :clap: jbt kralj, koji gigant....što je najgore, frajer se ispalio sa prošlih priprema i lažirao nekakav nalaz iz Zagreba.

E sad ce morati na Sudu dokazivati sva ta gov.na koje je istresao na ljude.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2015, 01:59

Smeta Enesu, pa ovaj preko Jusufovih leđa se sveti, čak se i ovdje na forum bio rego da blati savez, eto dokle je to došlo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 07 mar 2015, 02:04

ne mogu da vjerujem majke mi, jest luka laziro nalaze nije partiota nije mu se igralo za bih (iako igro za mlade i riskiro nba), onda zanimljivo da se moro udruzit sa nekim da bi mu se vjerovalo, znaci to je caka :thumbup:

i vi stvarno mislite da ce morat istrest neke pare, i da harun dobije presudu jer se ovaj ne pojavi moze dobit demant ili u vrh glave 5-10 hiljada km sto ce tesko past juki pravo, al opet kad skontaskoliko je u bih tesko dobit presudu za klevetu shvatis da je ovo medijski potez haruna ništa drugo ;)

ja vam kazem nadocicete vi svi nekad, vjerujte smradu iz pobjednicke nam stranke i djecijim objavama po fb-u (zanimljivo niko da ovo osudi a ovo je u rangu djeteta 6-7 razred, ako sad mozda i mladjeg), ja se samo nadam da juka nece bh ovce preozbiljno shvatati ;)

MilaKunis
Kontakt:

Post Postao/la MilaKunis » 07 mar 2015, 02:26

Uvijek Biram Jusufa Prije Mahmutovica...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 07 mar 2015, 02:50

ma da
inace, Jusufova rijec je sveto slovo za nas :mrgreen: on šta kaže - to je tako i nikako drugacije....dužni smo da vjerujemo (onako po defaultu) u svaku optužbu koju je naš brend Jukan javno iznio na racun Saveza :kafa: ....šteta što su Teletović, Đedović i ostali košarkaši miševi, pa ne smiju i oni (u saradnji sa svojim menagerima) istresti javno prljavi veš i poneku pikanteriju o "privatnom savezu"....ali zato imamo našeg Jusufa :thumbup: koji nam otvara oci iz daleke Amerike :tokralju:

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 07 mar 2015, 03:07

Ma joj ba harunke nam otvara oči po fb-u, kakav kralj ma legenda nasa, ma kralj pravi :clap:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 mar 2015, 03:11

Probajte reći nešto u korist svog izabranog pulena umjesto što stalno napadate onog drugog.

HINT: Pokušaj je uzaludan.

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 07 mar 2015, 06:07

Nije samo Juka u pitanju...tuzi on i ikonu BiH kosarke.....al nema veze meni je ovo odlicna komedija pogotov forumasi koji brane SDA stranku koja je i postavila ove jadnike na ova mjesta.A ko to kaze da drugi nemaju problem sa savezom?Teletovic ocima ne moze Kiflu htjeo da ga tuce itd vecina ih suti za Kiflu al sute.Eh nema veze polako sve izlazi na vidjelo.Uglavnom nije mi jasno kako neko moze stati na stranu onakva dva mracna lika sem ako im nije placeno ili ako nemaju neku drugu korist...ZALOSNO

Ramirez5
Kontakt:

Post Postao/la Ramirez5 » 07 mar 2015, 07:36

Bas me zanima kada ce poceti sudski proces po putanju tuzbe sekretara KS BiH. Teret dokazivanja tuzbenog zahtjeva je na strani koja tuzi. Ako je Sekretaru osnov za tuzbu Jusufovo otvoreno pismo u kome on izrazava sumnju na ne trensparentno trosenje novca nisam nesto ubijedjen da ce na osnovu toga van svake razumne sumnje utvrditi krivicu Jusufu, Razi ili Enesu. Sta ako u svom tuzbenom zahtjevu ne uspije onda valja platiti sudske troskove i sve advokatske troskove tuzene strane.

Bassha
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Bassha » 07 mar 2015, 07:50

JoseMourinho je napisao/la:Ma joj ba harunke nam otvara oči po fb-u, kakav kralj ma legenda nasa, ma kralj pravi :clap:

Koliko Harun provodi vremena na internetu i prepucavanjima po fb-u nebi me cudilo da Kifla uskoro pocne da trazi pare za internet.

I delegacija KS BIH je sredinom 12og mjeseca trebala ici u Atinu da dogovori sve sa Duskom oko ugovora. Harun i Dino su se u jednoj emisiji hvalili i govorili da je to sa Duskom gotova stvar i da ce do kraja godine potpisati novi ugovor. Pa koliko to njima treba da dodju do Atine ? Prije ce TSS doci do Milana pjeske nego oni do Atine.
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 mar 2015, 09:23

Vjerovatno da svi imaju oraha u dzepu,ali isto tako imaju i dobrih stvari.Kako god bilo do ovog nebi doslo da nije Jusufovog menadzera on je izvor ovog sukoba i ovih problema.A vi koji hocete "normalan" savez pokusajte promjeniti dejtonski sporazum.Zasto se ne bunite protiv rukometnog saveza,fudbalskog ili odbojkaskog?Zasto nemamo vrhunskog selektora u ostalim sportovima vec nam dolaze oni koji ne mogu nigdje raditi pa se sjete BiH.Dusko spada u top 5 trenera u evropi a sjedi na nasoj klupi zahvaljujuci izmedju ostalog i Harunu.Svi savezi rade na nacionalnom principu 1-1-1 i prave se ustupci zbog tog nacionalnog sranja i to svi dobro znaju ali se prave da ne znaju.??A Jusuf nek igra ako hoce ako nece nek kaze i gotovo,a ne da njegov menadzer coristi njega za svoje sukobe sa KS kao sto je koristio Omica u sukobu sa KS SLO i njihovim SEKRETAROM.Na zalost Enes T je svoje uradio,unio je razdor medju raju napravio dva tabora i sad se smije i gleda kako se svadjaju Harun i "novinari" koji eto nisu mogli prije njega saznati kako se kradu pare od USAID-a.Svaka cast i SS.BA i njima je izgleda bitno samo da se nesto pise a sta nije vazno.Nikad ni jedan "novinar" nije upitao Nurkica ili njegovog menadzera da potvrdi te optuzbe nekim konkretnim dokazom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 07 mar 2015, 10:49

Na kojoj su top listi Harun i DIno? jesu li i oni neki top5 pa se ljudi za njih zalazu?jedan grobar Bosne drugi ZMBT :crazy: :crazy: :crazy: :clap: :clap: :clap:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 mar 2015, 12:13

let3 je napisao/la:Koliko vidimo samo Juki (od svih BH igraca) smeta KSBiH ;) i njegovom menageru, jel

KSBiH ne smeta ni kapitenu Teletoviću, ni Đedoviću, ni Gordiću, ni Kikanoviću, niti njihovim menagrima, cak ne smeta ni selektoru Dušku Ivanoviću....samo Juka se naš'o pametan i pozvan da riješava probleme sa KSBiH, da prati gdje je otišla lova od USAIDAa, da obavještava javnost koliko se uzelo za Preldžića itd - pored svih obaveza u NBA :urnebes: :clap: jbt kralj, koji gigant....što je najgore, frajer se ispalio sa prošlih priprema i lažirao nekakav nalaz iz Zagreba.

E sad ce morati na Sudu dokazivati sva ta gov.na koje je istresao na ljude.
Možda zato što svi gore navedeni imaju istog menagera čiji je nezvanični predstavnik u BiH bio konaković
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 mar 2015, 12:43

Nurkic nebenda ovdje nijednog ni za sta. Ista stvar sa menadzerom, Konakovicem i Mahmutovicem, ali ipak se ovdje vodi rat i prate utakmice po svu noc. Pa majku mu kolika je tá socijala na zapadu i koji idiot vam je daje?

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 07 mar 2015, 12:57

Prije nekih 2-3 mjeseca jedan bivši mladi reprezentativac mi je pricao neke stvari za Haruna. A sumnjam da laže, jer nema nikakvog razloga. Od tada ne mogu nikako da podržavam Harunove izjave i njegov stav. Što se tice Juke, nadam se da ce zaigrati za našu reprezentaciju opet. Momak je zaslužio svu podršku jer je uveo dvije reprezentacije u A diviziju, a i svaku sam tu utakmicu ispratio i vidi se da momak voli ovu zemlju, njene ljude i svoju reprezentaciju.
:bih: :bih:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 07 mar 2015, 13:04

Ziggs je napisao/la:Prije nekih 2-3 mjeseca jedan bivši mladi reprezentativac mi je pricao neke stvari za Haruna. A sumnjam da laže, jer nema nikakvog razloga. Od tada ne mogu nikako da podržavam Harunove izjave i njegov stav. Što se tice Juke, nadam se da ce zaigrati za našu reprezentaciju opet. Momak je zaslužio svu podršku jer je uveo dvije reprezentacije u A diviziju, a i svaku sam tu utakmicu ispratio i vidi se da momak voli ovu zemlju, njene ljude i svoju reprezentaciju.
Tako to i krene,meni onaj rek'o ovo onaj ono i to se više ne zaustavlja!Pa napiši ko je rek'o i šta,a ovako to liči na običnu trač partiju!
P:S I ja sam čuo od nekog jarana nešto o Harunu pa mu vjerujem!A moj jaran je igrao s Mirzom,kućni su prijatelji šta ćemo sad?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 07 mar 2015, 13:10

emil02in je napisao/la:
Ziggs je napisao/la:Prije nekih 2-3 mjeseca jedan bivši mladi reprezentativac mi je pricao neke stvari za Haruna. A sumnjam da laže, jer nema nikakvog razloga. Od tada ne mogu nikako da podržavam Harunove izjave i njegov stav. Što se tice Juke, nadam se da ce zaigrati za našu reprezentaciju opet. Momak je zaslužio svu podršku jer je uveo dvije reprezentacije u A diviziju, a i svaku sam tu utakmicu ispratio i vidi se da momak voli ovu zemlju, njene ljude i svoju reprezentaciju.
Tako to i krene,meni onaj rek'o ovo onaj ono i to se više ne zaustavlja!Pa napiši ko je rek'o i šta,a ovako to liči na običnu trač partiju!
P:S I ja sam čuo od nekog jarana nešto o Harunu pa mu vjerujem!A moj jaran je igrao s Mirzom,kućni su prijatelji šta ćemo sad?
Bilo im je naređeno da izgube utakmicu, sad da li je bila za 3. mjesto ili za prolazak u A diviziju ne znam tacno.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.