Ja ipak mislim da slovenac nece da neko upravlja njegovom lovom jer je to u jednu ruku tako..Ko zna..BLU SKY je napisao/la:E uparvo zbog ovakvih starosjedioca u klubu vjerovatno nece biti nista od slovenca posto se pricalo jos prije usvajanja statua covjek je bio spreman uloziti odmah 5 mil da se otplate svi dugovi i da se pocne praviti istocna i zapadna tribina al nekome to nije odgovaralo mozda se nesto sad okrene poslije ovoga al vijecemo .tm8782 je napisao/la:Obzirom da ja kao bivši vodeći čovjek firme, kluba i sl dobijem statut na ruke i pročitam isti, a u toj firmi sam radio u 2 navrata po 3 i više godina, vjerovatno bi znao u čemu se razlikuje isti. Ne bih tražio da mi objasne isti, ali bi postavio konkretno pitanje je li razlika samo u tome. Očito da mu ne odgovara što će se morati češće pojavljivate nego jednom godišnje kao i prije. Pokušao je na ljakse način da opstruira sve ovo i nije uspio, ostao je sa još 3 suzdržan. Glupo je sad govoriti moglo se ovo ovako, moglo se ovo onako. Što se nije uradilo.
EDIT: @Elegant
Mislim da će toga biti i da je već bilo pojedinih pokušaja...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne znam otkuda toliko pesimizam da derby banana tj izet rastoder odustao od ulaganja u ŽELJU
nema te nikakv dokaz o tome a ni jedan mediji to ne potvrdjuje.svi mediji su odmah kada se pocelo govoriti o promjeni statuta pisali o njemu a kako ja saznamjem on ovde otvara firmu ili tako nesto pa mislim da ce on uloziti nesto ovde u Želju.
nema te nikakv dokaz o tome a ni jedan mediji to ne potvrdjuje.svi mediji su odmah kada se pocelo govoriti o promjeni statuta pisali o njemu a kako ja saznamjem on ovde otvara firmu ili tako nesto pa mislim da ce on uloziti nesto ovde u Želju.
51%--------49%
Nece on nista uloziti. Bice uskoro negdje, vrlo vjerovatno..
od kuda ti to ti rece da on statuta nece biti a sada i ovo??izet je neki da imao sastanak s siljkom i vjerovatno ce biti nesto.OdaVeliki je napisao/la:Nece on nista uloziti. Bice uskoro negdje, vrlo vjerovatno..
51%--------49%
Nije to nikakav pesimizam vec istina, pricao sam sa covjekom iz kluba koji mi je tako rekao s tim sto je to bilo prije nego je izglasan novi statut.zeka_tm87 je napisao/la:ne znam otkuda toliko pesimizam da derby banana tj izet rastoder odustao od ulaganja u ŽELJU
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ok onda ako je tgako ja vidim da ga medij svi guraju kao ulagaca i to s 5miliona eura.BLU SKY je napisao/la:Nije to nikakav pesimizam vec istina, pricao sam sa covjekom iz kluba koji mi je tako rekao s tim sto je to bilo prije nego je izglasan novi statut.zeka_tm87 je napisao/la:ne znam otkuda toliko pesimizam da derby banana tj izet rastoder odustao od ulaganja u ŽELJU
51%--------49%
Njemu ne odgovara da ulaze pare on i jos lupam pet ljudi. To ti je bilo mozda 5 miliona ali sam on bez ikoga.
ma vidjeti cemo u nadolazecem periodu i vidjeti,valjda ce se super javiti s svjezim informacijamaOdaVeliki je napisao/la:Njemu ne odgovara da ulaze pare on i jos lupam pet ljudi. To ti je bilo mozda 5 miliona ali sam on bez ikoga.
51%--------49%
evropske tekme na grbavici, to nam je svima zelja ja mislim.. ehhhkatakomba je napisao/la:Iskreno, moja prva želja je da se naprave tribine kako treba, JUG da se natkrije, i da konacno evropske tekme igramo u nasoj Dolini...
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vjeruj da živim za taj dan...godrina je napisao/la:evropske tekme na grbavici, to nam je svima zelja ja mislim.. ehhhkatakomba je napisao/la:Iskreno, moja prva želja je da se naprave tribine kako treba, JUG da se natkrije, i da konacno evropske tekme igramo u nasoj Dolini...
Željezničar živimo !
ma vala ako je iko strpljiv onda smo to mi, i mislim da smo fakat na pravom putu
dozivjet cemo to aBd ubrzo
dozivjet cemo to aBd ubrzo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Nadam se. Vjerujem u ove ljude da će uraditi lavovski posao i odvesti našeg Želju na puteve stare slave
Željezničar živimo !
Realno gledajuci mislim da ce obnova stadiona sacekati jos par godina, treba biti realan jer ce prve investicije biti usmjerene u tim, tj. dovođenje kvalitetnih pojacanja, kao i tehnicko-materijalne potrebe kluba, otplata dugova je vrlo vazna, i mnogi drugi troskovi, pa tek onda stadion.
Ali se nadam da cemo i docekati europske utakmice na Grbavici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma sve ja to znam.. Zato kažem da jedva čekam taj dan kada ću ustati i cijeli dan se radovati evropskoj tekmi u DoliniElegant je napisao/la:Realno gledajuci mislim da ce obnova stadiona sacekati jos par godina, treba biti realan jer ce prve investicije biti usmjerene u tim, tj. dovođenje kvalitetnih pojacanja, kao i tehnicko-materijalne potrebe kluba, otplata dugova je vrlo vazna, i mnogi drugi troskovi, pa tek onda stadion.

Željezničar živimo !
najveci fazon je sto niko iz kluba nije potvrdio razgovore sa rastoderom čak šta više i Šiljak je izjavio kako nije bilo razgovora o klubu (da mu bas vjerujem i ne vjerujem al nebitno), tako da niko nije rekao uložit će pa sad ako ne uloži tražit ćemo krivca... uostalom što neko već napisa većina nas bi voljela stadion, a što se tiče tima o tom po tom
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Bice dvije firme jedna za igrace druga za infrastrukturu, ako se javi investitor za stadion ili dio stadiona to ce se odma krenuti neovisno o dugovima ili timu zato sto ce odvojeno biti.Elegant je napisao/la:Realno gledajuci mislim da ce obnova stadiona sacekati jos par godina, treba biti realan jer ce prve investicije biti usmjerene u tim, tj. dovođenje kvalitetnih pojacanja, kao i tehnicko-materijalne potrebe kluba, otplata dugova je vrlo vazna, i mnogi drugi troskovi, pa tek onda stadion.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Polako, ne letite pred rudu. Ako smo blizu cilja, ne znaci da cemo proci kroz isti tako brzo.katakomba je napisao/la:Vjeruj da živim za taj dan...godrina je napisao/la:evropske tekme na grbavici, to nam je svima zelja ja mislim.. ehhhkatakomba je napisao/la:Iskreno, moja prva želja je da se naprave tribine kako treba, JUG da se natkrije, i da konacno evropske tekme igramo u nasoj Dolini...
To je sada vjerujem prioriet na duzi period, jer i da nademo investitora koji ce nam osposobiti makar jednu tribini za EU tekme, opet nece biti dovoljno za EUFA kriterije, mislim, mozda prakticki hoce za odredena predkola, ali ne za dalje.
Tako, ima momci jos do toga. Najbitnije od svega da ce sada ljudi moci ulagati u nas, a to nam je prije itekako nedostajalo.
Mislim, da smo ovim potezom obezbijedili sami sebi egzisteniciju i ujedno otvorili vrata buducnosti. Idemo korak po korak, jer nista preko noci ne dolazi.
Ako bi uspjeli izvuci pozitivu iz Sirokog, a iskreno bas vjerujem da mozemo, stvorila bi se jedna prekrasna slika i iskreno vjerujem da bi se tada publika odazvala, pa slobodno mogu reci kao 2009, sto bi nasim igracima i strucnom stabu mnogo znacilo u borbi za nase ciljeve.
gdje se odgovarajući ljudi prije nađu, to će prije biti. a hajd' ga znaj, možda to bude i neka tribina.
Ma ne očekujte stadion brzo, jednostavno previše toga treba da se osposobi da bi se Evropske utakmice mogle igrati na Grbavici. Prilazi i ulazi na stadion moraju biti zaista odlično urađeni, zatim parking se mora uraditi u neposrednoj blizini stadiona. Pa onda neku jednotavnu verziju istoka napraviti, renovirati skroz na skroz zapadnu tribinu, urediti one pločnike na Jugu, doraditi WC-ove, betonski se ograditi od šume ili nekako se sa krovom odvojiti od nje na Jugu.. Puno toga ima i to puno košta.
Nadam se svježem kapitalu i da se prvo saniraju svi dugovi, pa da se dovedu neki kvalitetni igrači uz omogućivanje još boljih uvjeta omladincima za treniranje itd itd.
Nadam se svježem kapitalu i da se prvo saniraju svi dugovi, pa da se dovedu neki kvalitetni igrači uz omogućivanje još boljih uvjeta omladincima za treniranje itd itd.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
s druge strane, jasno je da je na čisto komercijalnoj osnovi uvijek sigurnije ulaganje u nekretninu nego u igrača, ili uspjeh i rezultat kluba.