Tako je.Hombre je napisao/la:Jok. Potrebni su nam Harun i Dino za drugi krug. Eto nam SDA centarskog para.harry_90 je napisao/la:Po ovom dosad sto sam procitao,misljenje pojedinaca je sljedece,sta god Rumeni da kaze to je tako ! Ako se neko protivi tome neprijatelj je drzave,jer gdje ces se protivit Nurkicu i njegovom menadzeru !
Moze nam srati po mozgu,lazno nas optuzivati,gurati nos gdje mu nije mjesto,ali Rumeni nam je potreban za drugi krug EB u Francuskoj o kojem svi sanjaju..Dovoljno !
I ne radi se ovdje samo o sljedećem prvenstvu. Radi se u budućnosti košarke. Radi se na tome da se otjera, hajde nećemo sad reći budući All Star, još uvijek je rano, ali siguran NBA starter.
Radi se na tome da jataci preuzmu zasluge od dvadesetogodišnjeg momka koji je sam na plećima iznio teret i uveo, ne jednu, već dvije reprezentacije u A diviziju.
Znate kako ono kažu da su politika i političari ogledalo naroda koji ih bira. Tako da vrlo lako možemo zaključiti da je naš narod povodljiv, lakovjeran i zašto ne reći, u velikoj većini glup.
A sad nastavite podržavati SDA mašineriju, i niste za bolje.
Meni bude zlo kad vidim kako ih ljudi okrenu ko zadnje levate.Zovnu par novinara i kazu im sta treba napisati,ovi to napisu i onako,izmedju redaka,natuknu i svoj stav da su mafijasi upravu,kreiraju stav da su mafijasi preporodili bh kosarku a zanemare potpuno zasluge igraca,tog istog Jusufa pogotovo,koje su neuporedivo vece nego njihove.
Potpuno isto kao u fudbalu Sušić heroj,Spahić zlocinac,Misimovic debeo.....i kad tresnemo onda jaucu aj vratite se,nismo mi tako mislili.
Prosto je nevjerovatno kako ih apsolutno uvijek uzmu na istu foru i oni,mislim na vise od polovine,u ovom slucaju navijaca,se svaki yebeni put upecaju.Nevjerovatno.