Eh, hajde sada opet reci, jeli bi vise volio privatizaciju, ili ovaj nas model.amidzaTan je napisao/la:
Zar nije cinjenica da su nam klubovi dotakli dno pod vodstvom tih udruzenja, i da su se muzle pare iz istih na sve moguce nacine, pa i kad bi uspjeli prodati igraca za cifru te paare bi zavrsile svugdje, samo ne tamo gdje bi i trebale. Nema potrebe porediti prijeratne privredne gigante koji u svom vlasnistvu imaju hiljade i hiljade kvadratnih metara sto poslovnih prostora, sto zemljista, sa sportskim kolektivima koji funkcioniraju tako kako funnkcioniraju!!! Svaka privatizacija ima svoje uvijete sto nije bio slucaj u privatiziranju ovih BiH firmi gdje se namjenski islo da se opljacka!
FK Željezničar (opšte diskusije)
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
I ti si smiješan. Gdje ćeš ga to pitati, vidiš da ne zna gdje je šupalj.Neandertalac je napisao/la:
Eh, hajde sada opet reci, jeli bi vise volio privatizaciju, ili ovaj nas model.
Kad bi nam buducnost od toga zavisila, mi ne bi bili najveci klub u drzavi.Evander je napisao/la:Priznaj da se samo tome i prodaji Dzeke nadate i da vam od toga zavisi buducnost kluba?lazar je napisao/la:Uzvrtili su se opasno, mole Boga da Tanu ne vrati pamet.
Bili bi u rangu s vama, Modricom ili Leotarom
Kako ono Adzem ljetos rece "opstanak kluba je ovisio o tome da li cemo proci, zaboravih kako se zovu oni iz CG sto ste igrali ljetos sa njima, ili necemo".lazar je napisao/la:Kad bi nam buducnost od toga zavisila, mi ne bi bili najveci klub u drzavi.Evander je napisao/la:Priznaj da se samo tome i prodaji Dzeke nadate i da vam od toga zavisi buducnost kluba?lazar je napisao/la:Uzvrtili su se opasno, mole Boga da Tanu ne vrati pamet.

Neandertalac je napisao/la:Eh, hajde sada opet reci, jeli bi vise volio privatizaciju, ili ovaj nas model.amidzaTan je napisao/la:
Zar nije cinjenica da su nam klubovi dotakli dno pod vodstvom tih udruzenja, i da su se muzle pare iz istih na sve moguce nacine, pa i kad bi uspjeli prodati igraca za cifru te paare bi zavrsile svugdje, samo ne tamo gdje bi i trebale. Nema potrebe porediti prijeratne privredne gigante koji u svom vlasnistvu imaju hiljade i hiljade kvadratnih metara sto poslovnih prostora, sto zemljista, sa sportskim kolektivima koji funkcioniraju tako kako funnkcioniraju!!! Svaka privatizacija ima svoje uvijete sto nije bio slucaj u privatiziranju ovih BiH firmi gdje se namjenski islo da se opljacka!
Ja koliko se sjecam napisah privatizaciju u svakom smislu, a tebi izgleda nije dovoljno sto vam klub nije imao za vode nego da bi svatio trebalo bi da bude jes tri puta gore, a licni interes jedne osobe je uvijek bolji od licnog interesa 100 osoba u kakvoj su situaciji bili oba kluba (vas je jos u toj situaciji). Ja znam da ti mene razumijes u potpunosti vec nemozes da prihvatis situaciju da je komsija uspio privuci MILIJARDERA i da je situacija takva da je vecini jos nesvatljiva!!!
Zeta iz sela Golubovci, jesu ti??
Ispali od Metalurga, jos ziviEvander je napisao/la:Kad bi nam buducnost od toga zavisila, mi ne bi bili najveci klub u drzavi.lazar je napisao/la:Priznaj da se samo tome i prodaji Dzeke nadate i da vam od toga zavisi buducnost kluba?lazar je napisao/la:Uzvrtili su se opasno, mole Boga da Tanu ne vrati pamet.
Kako ono Adzem ljetos rece "opstanak kluba je ovisio o tome da li cemo proci, zaboravih kako se zovu oni iz CG sto ste igrali ljetos sa njima, ili necemo".
A zamisli kakva je situacija da se komšija "milijarder" polomi pišući na temi komšije kokuza... I šta onda muči tog komšiju, kakve on psihičke probleme ima?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Neandertalac
- Kontakt:
Malo, malo, pa odlutas od teme, ibjegavajuci odgovor. Meni je savrseno jasno ko je trenutno GAZDA u vasem klubu, i samo sam reagovao na vasa pisanja o nekvalitetnosti naseg statuta, protupitanjem; jeste li svjesni da ako se situacija okrene, taj vas milijarder moze raditi sta god pozeli, da bi povratio investicije i na to ima puno zakonsko pravo.amidzaTan je napisao/la:
Ja koliko se sjecam napisah privatizaciju u svakom smislu, a tebi izgleda nije dovoljno sto vam klub nije imao za vode nego da bi svatio trebalo bi da bude jes tri puta gore, a licni interes jedne osobe je uvijek bolji od licnog interesa 100 osoba u kakvoj su situaciji bili oba kluba (vas je jos u toj situaciji). Ja znam da ti mene razumijes u potpunosti vec nemozes da prihvatis situaciju da je komsija uspio privuci MILIJARDERA i da je situacija takva da je vecini jos nesvatljiva!!!
Ja sam pozdravio sve vase pozitivne korake, i uvijek cu, a sve u cilju jacanja fudbala u BiH. Mozda je to tebi neshvatljivo, isto kao i ovih famoznih 51 %, pa makar imali samo dvije kapljice vode na cesmi, jedna i jos malkice je nase.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
et jbg sta ces uvijek smo bili iznad ostalih sad smo iznad zakonaBenko je napisao/la:mi nismo otvarali firme nnove, nama je tan poslao svoju revizorsku inspekciju a prije toga je direktor kluba u svim glasilima i portalima objavio da svi kojima FKS duguje se jave da im se isplati dugJoseMourinho je napisao/la: Zanimljivo da su pod vas svi računi blokirani bili kad vas kupi kinez
I računi moguće i do sada da su odblokirani jer je trebalo biti dogovorena otplata i neki dugovi i vraćeni do sad
Sto vam je toliko krivo nikako mi nije jasno
Tu je razlika
Dakle, ne mozes otvarati firme ako imas 4-5 blokiranih racuna (ja sam vidio da imate tri ili četiri), jer je to bukvalno kriminal kojim se bave mnoge firme u BiH na zalost i moje sarajevo je to radilo...

-
- Kontakt:
Ma ti amidza nisi normalan lik. Sve sam ti objasnio, na svako pitanje korektno odgovorio, a ti opet valjas gluposti i provociras. Mislim da je @rodomsmejtasa najbolje opisivao vas mentalni sklop. Imate dva boda vise od Zelje, ni sam ne znam koliko trofeja manje, i kazes da vam nismo konkurencija. Slazem se,ali u sasvim drugom smislu, jos mnogo truda vama fali da dostignete nivo na kojem je najtrofejniji klub. I da se sutra ugasimo vama ce godine trebati da sustignete, ali na vasu zalost Zeljo se nece ugasiti. Prezivio je ratove, razne drzave, partije, udbaske nalete, agresije, direktne i indirektne atake i opet je ono o cemu vi mozete samo sanjati. Nismo jednom zavrsavali u drugim ligama, ali smo opstali, i da su nam svi racuni blokirani i da nemamo vode, mi smo Zeljini, a Zeljo je nas i nista to nece promjeniti. Kao i uvijek vrijeme je najbolji sudija i vidjecemo ko je na ispravnom putu, **** koja se prodaje ili velikan iz "Doline cupova."
Tri trofeja, reci cu ti jasergejevic je napisao/la:Ma ti amidza nisi normalan lik. Sve sam ti objasnio, na svako pitanje korektno odgovorio, a ti opet valjas gluposti i provociras. Mislim da je @rodomsmejtasa najbolje opisivao vas mentalni sklop. Imate dva boda vise od Zelje, ni sam ne znam koliko trofeja manje, i kazes da vam nismo konkurencija. Slazem se,ali u sasvim drugom smislu, jos mnogo truda vama fali da dostignete nivo na kojem je najtrofejniji klub. I da se sutra ugasimo vama ce godine trebati da sustignete, ali na vasu zalost Zeljo se nece ugasiti. Prezivio je ratove, razne drzave, partije, udbaske nalete, agresije, direktne i indirektne atake i opet je ono o cemu vi mozete samo sanjati. Nismo jednom zavrsavali u drugim ligama, ali smo opstali, i da su nam svi racuni blokirani i da nemamo vode, mi smo Zeljini, a Zeljo je nas i nista to nece promjeniti. Kao i uvijek vrijeme je najbolji sudija i vidjecemo ko je na ispravnom putu, **** koja se prodaje ili velikan iz "Doline cupova."

- SarajlijaTM
Pite u ocaju,pucaju u prazno sa svih strana
Jesu navalili tanovci i dzelina mala benko hahaha
Jesu navalili tanovci i dzelina mala benko hahaha
Hajd javi se kad se izjednačite jer ćemo tek tada biti koliko-toliko na istom levelu, vi ste još debelo ispod da bi se sa vama uopšte i razgovaralo.Evander je napisao/la:Tri trofeja, reci cu ti jasergejevic je napisao/la:Ma ti amidza nisi normalan lik. Sve sam ti objasnio, na svako pitanje korektno odgovorio, a ti opet valjas gluposti i provociras. Mislim da je @rodomsmejtasa najbolje opisivao vas mentalni sklop. Imate dva boda vise od Zelje, ni sam ne znam koliko trofeja manje, i kazes da vam nismo konkurencija. Slazem se,ali u sasvim drugom smislu, jos mnogo truda vama fali da dostignete nivo na kojem je najtrofejniji klub. I da se sutra ugasimo vama ce godine trebati da sustignete, ali na vasu zalost Zeljo se nece ugasiti. Prezivio je ratove, razne drzave, partije, udbaske nalete, agresije, direktne i indirektne atake i opet je ono o cemu vi mozete samo sanjati. Nismo jednom zavrsavali u drugim ligama, ali smo opstali, i da su nam svi racuni blokirani i da nemamo vode, mi smo Zeljini, a Zeljo je nas i nista to nece promjeniti. Kao i uvijek vrijeme je najbolji sudija i vidjecemo ko je na ispravnom putu, **** koja se prodaje ili velikan iz "Doline cupova."

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Iskreno prije nekih pola godine i vise razgovaram s prijateljem koji je prije bio u klubu, ali zbog privatnih razloga je otisao, pokretanje vlastitog biznisa. Inace veliki zeljovac. Pricamo na temu o Želji, kaze cuo sam jednu vijest koju ni sam ne mogu da vjerujem. Kaze 3 jaka biznismena su spremna da uloze jako velike novce u Želju. Rekoh da nema nis od toga, pogotovo kad sam cuo o kojim ciframa je rijec. Rekao je da su samo trazili garancije od kluba, tacnije izmjenu statuta. Tad mi je to bilo besmisleno. Poslije toga sam upoznao par forumasa koji su bliski u klubu i fkt pocelo se raditi na tome. Ovo sto je kolega @super napisao mogu samo da potvrdima.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Evo ti pusa za to :*Ajzea je napisao/la:Hajd javi se kad se izjednačite jer ćemo tek tada biti koliko-toliko na istom levelu, vi ste još debelo ispod da bi se sa vama uopšte i razgovaralo.Evander je napisao/la:Tri trofeja, reci cu ti jasergejevic je napisao/la:Ma ti amidza nisi normalan lik. Sve sam ti objasnio, na svako pitanje korektno odgovorio, a ti opet valjas gluposti i provociras. Mislim da je @rodomsmejtasa najbolje opisivao vas mentalni sklop. Imate dva boda vise od Zelje, ni sam ne znam koliko trofeja manje, i kazes da vam nismo konkurencija. Slazem se,ali u sasvim drugom smislu, jos mnogo truda vama fali da dostignete nivo na kojem je najtrofejniji klub. I da se sutra ugasimo vama ce godine trebati da sustignete, ali na vasu zalost Zeljo se nece ugasiti. Prezivio je ratove, razne drzave, partije, udbaske nalete, agresije, direktne i indirektne atake i opet je ono o cemu vi mozete samo sanjati. Nismo jednom zavrsavali u drugim ligama, ali smo opstali, i da su nam svi racuni blokirani i da nemamo vode, mi smo Zeljini, a Zeljo je nas i nista to nece promjeniti. Kao i uvijek vrijeme je najbolji sudija i vidjecemo ko je na ispravnom putu, **** koja se prodaje ili velikan iz "Doline cupova."![]()
@SarajlijaTM
Nikad ocajniji nismo bili, hiljadu problema imamo

Valja nam dijeliti profit sa svim ovim silnim sponzorima koji su dosli u zadnje vrijeme, vjerovatno da izvuku i operu pare

-
- Kontakt:
ima i mancester siti najjace sponzore na svijetu ali uvijek ce biti mali za mancester junajted 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije istina. MU ima najvece sponzore i najveci ugovor ikad potpisan u istoriji fudbala.fedeltafrotta je napisao/la:ima i mancester siti najjace sponzore na svijetu ali uvijek ce biti mali za mancester junajted
Pitari, drmnite jedan lexilium i na spavanje, previše je ovo za vas
Željezničar živimo !
FK ŽeljezničarEvander je napisao/la:Tri trofeja, reci cu ti jasergejevic je napisao/la:Ma ti amidza nisi normalan lik. Sve sam ti objasnio, na svako pitanje korektno odgovorio, a ti opet valjas gluposti i provociras. Mislim da je @rodomsmejtasa najbolje opisivao vas mentalni sklop. Imate dva boda vise od Zelje, ni sam ne znam koliko trofeja manje, i kazes da vam nismo konkurencija. Slazem se,ali u sasvim drugom smislu, jos mnogo truda vama fali da dostignete nivo na kojem je najtrofejniji klub. I da se sutra ugasimo vama ce godine trebati da sustignete, ali na vasu zalost Zeljo se nece ugasiti. Prezivio je ratove, razne drzave, partije, udbaske nalete, agresije, direktne i indirektne atake i opet je ono o cemu vi mozete samo sanjati. Nismo jednom zavrsavali u drugim ligama, ali smo opstali, i da su nam svi racuni blokirani i da nemamo vode, mi smo Zeljini, a Zeljo je nas i nista to nece promjeniti. Kao i uvijek vrijeme je najbolji sudija i vidjecemo ko je na ispravnom putu, **** koja se prodaje ili velikan iz "Doline cupova."
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.
FK Sarajevo
Šampioni Bosne i Hercegovine: 2
1998/1999, 2006/2007.
Osvajači Kupa BiH: 5
1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014.
Osvajači Super kupa BiH: 1
1996/1997.
Šampion Jugoslavije: 2
1966/1967, 1984/1985.
Znaci vise od 3.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.