FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

black64
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la black64 » 06 mar 2015, 16:17

Elegant je napisao/la:Recimo da na kraju ove sezone klub potpise sporazum sa nekim investitorom vezan za stadion, recimo neke lude pare.

Sta mislite da bi bilo pametno ili izvodivo da se tokom ljeta uradi teren (mislim da je to mjesec dana posla) drenaza, odvodi, cjevi, svi ti slojevi, grijaci, i naravno gore kvalitetna trava.

A da se nekada u buducnosti rade tribine i ostale prostorije, ali da se prvo uradi teren, da li je to izvodivo ?
ja bi sve ako moze :mrgreen:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 mar 2015, 16:22

Elegant je napisao/la:Recimo da na kraju ove sezone klub potpise sporazum sa nekim investitorom vezan za stadion, recimo neke lude pare.

Sta mislite da bi bilo pametno ili izvodivo da se tokom ljeta uradi teren (mislim da je to mjesec dana posla) drenaza, odvodi, cjevi, svi ti slojevi, grijaci, i naravno gore kvalitetna trava.

A da se nekada u buducnosti rade tribine i ostale prostorije, ali da se prvo uradi teren, da li je to izvodivo ?
po nekoj logici prvo tribine se urade, a onda i teren koji je po meni zadovoljavajuci kad je lijepo vrijeme jos sad kad imaju i prskalice i bice ga i lakse i odrzavati i sve
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 06 mar 2015, 16:28

plavipatriota je napisao/la:ne znam, inače volim jednostavnije varijante, jednostavno je lijepo...
npr, ovi grbovi i sa ljiljanom i sa loptom mi bolje izgledaju nego trenutni, jednostavniji, bez bespotrebnih krugova, opisa, engleskog, svi svjetski klubovi a i ovi domaći napišu maksimalno FK, kod nas na dva jezika u punom "fudbalski klub, npr kod čelzija i liverpoola piše football club što ja znam...

nije sad da želim da se furamo na te strane timove i trendove, inače ne volim bit "englez", "francuz" ili "španac", ali tako imamo finu historiju, finih motiva i inspiracije da bi mogli imati grb boli glava...
poštujem i tradiciju i sve, ne bih volio da se shvati na ružan način, ali zašto ne iskoristiti tako veliku inspiraciju i napraviti nešto jednostavno, lijepo, unikatno, a ja sam za to da se koriguje ovaj stari grb i umjesto zvijezde stavi nešto drugo, ili da izbijemo ovaj krug iz trenutnog...

nadam se da neće biti dušebrižnika koji će me smatrati neprijateljem kluba, jednostavno kad vidim ovakve stvari koje je stavio kolega iznad (s ljiljanom i s loptom) dođe u glavu da puno ljepše izgleda nego trenutni ovaj... Mislim to je stvar ukusa, ali pričao sam još bar sa 10 velikih Željovaca, apsolutno svima se sviđa to, a većina ne bi bila protiv promjene...

svi iole poznati klubovi imaju nešto unikatno a jednostavno, od bivše yuge ka evropi...
Čovjek ti gore izbaci obavezne elemente grba po novom statutu, a ti opet o elementima koji ga ne čine :)

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 06 mar 2015, 16:29

da se malo opustite od ozbiljnih tema:
https://www.youtube.com/watch?v=D84MziNHh1U

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 06 mar 2015, 16:35

može li se neko igrati photoshopom i uraditi "redizajn" grba, a da on zadrži sve što treba po statutu?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 mar 2015, 16:50

slika
nastavak... http://postimg.org/image/n5jub39x3/

* * *

slika

* * *

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 06 mar 2015, 17:37

pile87 je napisao/la: Nemamo mi vode zavrnuto je to.
Treba ovaj snijeg skupiti pa da se igrači mogu plankut poslije treninga. Nema smisla bacati tek tako.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 mar 2015, 17:52

Ovaj snjeg je blagodet :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 mar 2015, 18:35

žujo malo serenda, jer je imao ne jednu, nego dvije šanse da napravi kako god on smatra da treba.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 06 mar 2015, 19:32

ChWilla je napisao/la:žujo malo serenda, jer je imao ne jednu, nego dvije šanse da napravi kako god on smatra da treba.
pa dobro, al i ima pravo kad skontas i ja bi to isto pitao, sta se tu razlikuje kononkretno od onog sto je bilo dosada, tako da po meni sasvim normalna stvar o tome i treba diskutovati, ne trebamo biti telad koja sve sto uradi uprava smatra dobrim... da se razumijemo ja ovo smatram dobrim i vjerujem upravi
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 mar 2015, 19:48

malo je glupo pitati "šta je drukčije" u situaciji gdje si se na vrijeme mogao upoznati sa tim šta je drukčije. rekao bih, provokativno u konkretnom slučaju.

a iz ove izjave za novine se vidi da mu je itekako bilo jasno šta je drukčije.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 06 mar 2015, 20:08

Valjda je zujo trebao znat statut stari po kojem je radio i sam skontat promjene, al et pito čovjek nije opstruiro i idemo dalje :D

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 mar 2015, 20:10

Čekaš 3 mjeseca i kusur na utakmicu, taman ono krene prvenstvo i opet odgoda. Al možda je ovo i dobro, ko zna..
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2015, 20:14

Ja se bojim da se sada klubu ne pocnu primicati ljudi sumnjivog morala, bivsi igraci i kvazi prijatelji.

Svi oni kojih na mapi nije bilo kada je klubu bila potrebna pomoc, a sad ce izaci iz misijih rupa i doci po svoj dio kolaca ili neku priliku da ugrabe.

:|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 mar 2015, 20:16

Obzirom da ja kao bivši vodeći čovjek firme, kluba i sl dobijem statut na ruke i pročitam isti, a u toj firmi sam radio u 2 navrata po 3 i više godina, vjerovatno bi znao u čemu se razlikuje isti. Ne bih tražio da mi objasne isti, ali bi postavio konkretno pitanje je li razlika samo u tome. Očito da mu ne odgovara što će se morati češće pojavljivate nego jednom godišnje kao i prije. Pokušao je na ljakse način da opstruira sve ovo i nije uspio, ostao je sa još 3 suzdržan. Glupo je sad govoriti moglo se ovo ovako, moglo se ovo onako. Što se nije uradilo.

EDIT: @Elegant

Mislim da će toga biti i da je već bilo pojedinih pokušaja...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 mar 2015, 20:20

on je u dva navrata mogao progurati šta je htio. kad je vratio amara i odmah uzeo titulu, svi bi glasali za ono što on predloži. isto tako kad je prvi put uzeta dupla, a bogami i drugi put.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 06 mar 2015, 20:23

ChWilla je napisao/la:on je u dva navrata mogao progurati šta je htio. kad je vratio amara i odmah uzeo titulu, svi bi glasali za ono što on predloži. isto tako kad je prvi put uzeta dupla, a bogami i drugi put.
Prijatelju suvišno je njega i spominjati sad, jednostavno je bio si što nisi. Lahko je biti general nakon pobjede.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 mar 2015, 20:26

pa i ja to kažem. niko ne zna sigurno kako će ovo završiti. ali ovo što on kaki je jednostavno deplasirano, kad se vidi situacija u kojoj je bio. mogao je uraditi šta je htio, nije uradio (po pitanju promjene modela poslovanja) ništa.

a ako misliš da ne valja, budi mangup pa glasaj protiv. suzdržan nije ništa.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 mar 2015, 20:37

Iskreno, moja prva želja je da se naprave tribine kako treba, JUG da se natkrije, i da konacno evropske tekme igramo u nasoj Dolini...
Željezničar živimo !

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 06 mar 2015, 21:35

tm8782 je napisao/la:Obzirom da ja kao bivši vodeći čovjek firme, kluba i sl dobijem statut na ruke i pročitam isti, a u toj firmi sam radio u 2 navrata po 3 i više godina, vjerovatno bi znao u čemu se razlikuje isti. Ne bih tražio da mi objasne isti, ali bi postavio konkretno pitanje je li razlika samo u tome. Očito da mu ne odgovara što će se morati češće pojavljivate nego jednom godišnje kao i prije. Pokušao je na ljakse način da opstruira sve ovo i nije uspio, ostao je sa još 3 suzdržan. Glupo je sad govoriti moglo se ovo ovako, moglo se ovo onako. Što se nije uradilo.

EDIT: @Elegant

Mislim da će toga biti i da je već bilo pojedinih pokušaja...
E uparvo zbog ovakvih starosjedioca u klubu vjerovatno nece biti nista od slovenca posto se pricalo jos prije usvajanja statua covjek je bio spreman uloziti odmah 5 mil da se otplate svi dugovi i da se pocne praviti istocna i zapadna tribina al nekome to nije odgovaralo mozda se nesto sad okrene poslije ovoga al vijecemo .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 40 gostiju.