KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Mogli su ladno igrati u dvorani u Železniku...
Mens sana in corpore sano.
Jedino kada bi Zeleznik primao 10 hiljada.
Ovom pilotu sto kaci sliku prazne tribine u toku zagrijavanja ne bih ni odgovarao.. ali je zanimljivo kako navijaci rivalskog kluba brzo zaboravljaju posjete njihovog kluba prosle sezone. Recimo samo da Zvezda ima vecu prosjek navijaca u Areni ove sezone u top 16, nego Partizan prosle u top 16.. i to sada kada je zabranjeno od strane Evrolige da se postavljaju montazne tribine, sto odma umanjuje kapacitet za neke 3-4 hiljade.
Velika pobjeda iako nemamo sansu za prolazak. Bravo za Bobija (MVP!!), M-Willa i Djenku.. odigrali su maestralno.

Ovom pilotu sto kaci sliku prazne tribine u toku zagrijavanja ne bih ni odgovarao.. ali je zanimljivo kako navijaci rivalskog kluba brzo zaboravljaju posjete njihovog kluba prosle sezone. Recimo samo da Zvezda ima vecu prosjek navijaca u Areni ove sezone u top 16, nego Partizan prosle u top 16.. i to sada kada je zabranjeno od strane Evrolige da se postavljaju montazne tribine, sto odma umanjuje kapacitet za neke 3-4 hiljade.
Velika pobjeda iako nemamo sansu za prolazak. Bravo za Bobija (MVP!!), M-Willa i Djenku.. odigrali su maestralno.
35 poena u zadnjoj cetvrtini
Marjanovic
Jenkins
Williams
Trojka Tejica preokrenula mec

Marjanovic

Jenkins

Williams

Trojka Tejica preokrenula mec
Da dodam da je i Kalinic fino odigrao.. Malo su ga presjekle one licne, ali sve u svemu dobro.
To za Tejica bas sada pricaju i komentatori.. Momak je opet odigrao fenomenalno u odbrani. Sto rekose oni, odradio je sav prljav posao u odbrani.
EDIT: Gledam ovu konferenciju Radonjica i umirem od smijeha.. Zna me nervirati cesto, ali da je komican - to mu niko ne moze osporiti.
To za Tejica bas sada pricaju i komentatori.. Momak je opet odigrao fenomenalno u odbrani. Sto rekose oni, odradio je sav prljav posao u odbrani.
EDIT: Gledam ovu konferenciju Radonjica i umirem od smijeha.. Zna me nervirati cesto, ali da je komican - to mu niko ne moze osporiti.

Raul_64 je napisao/la:Maccabi kae..
http://i.ytimg.com/vi/WsLRjdHTL68/maxresdefault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- alan_kardec
- Kontakt:
Konačno jedan veliki skalp i to kakav, skalp evropskog prvaka
. Valjda su sad skontali protiv koga su igrali.
Zvezda je bila dobra čitav meč, nakon +7 početkom treće četvrtine i -5 na kraju iste, desila se jedna od najboljih četvrtina od kako je Radonjić trener. Ulazilo je i što je trebalo i što nije
, serija 20-0. Čini se da se u zadnjoj četvrtini vratilo sve ono što nije ulazilo protiv Reala, Galate i Žalgirisa. Bobijev index 32, oba Amera na visini zadatka što nam se nažalost rijetko dešava ove sezone. Tejić opet odlično iskoristio svoje minute u igri.
Čestitke za Radonju i ekipu.
Realno, ova posjeta i jest smijurija s obzirom na prosječnu posjećenost Zvezdinih utakmica. Samo kopka me šta je konkretno tebi kao navijaču FKS, smiješno u ovih 10000? Pa na Koševo 10000 dođe ali na 5 utakmica.

Zvezda je bila dobra čitav meč, nakon +7 početkom treće četvrtine i -5 na kraju iste, desila se jedna od najboljih četvrtina od kako je Radonjić trener. Ulazilo je i što je trebalo i što nije

Čestitke za Radonju i ekipu.
BitiSrcemVezan je napisao/la:i ovo je dovoljno prokomentarisati samo sa smajlijem
Realno, ova posjeta i jest smijurija s obzirom na prosječnu posjećenost Zvezdinih utakmica. Samo kopka me šta je konkretno tebi kao navijaču FKS, smiješno u ovih 10000? Pa na Koševo 10000 dođe ali na 5 utakmica.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Raul_64 je napisao/la:Maccabi kae..
http://i.ytimg.com/vi/WsLRjdHTL68/maxresdefault.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

grobosi se poradovali, stigao plej, tucemo komsije, u Srbiji se nece bolje zivjeti, kad onda dodje cetvrtak i EL, i imaju priliku vidjeti koga komsije imaju na pleju, i kako komsije tuku aktuelnog prvaka Europe.

A i ove provokacije su vam smijesne, mada sa ispranim mozgovima i ne mozete bolje smisliti, pa udarate po defaultu, bolje ikako nego nikako.

Za nadati se da ce Djenka ovako nastaviti, valjda smo ga docekali.
M-Will maestro

Marko Tejic, nastavlja da raste iz utakmice u utakmicu, donosi veliku energiju.
Zabrinjavaju i dalje Jakin sut i Luka Mitrovic koji je tragikomican.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Bravo Zvezdo!
Shvatam ih, navikli su ljudi da smo uvijek najbolji i da drzimo nivo...

Sta reci za ove sto troluju...Svjesni su da je sve ono sto rade Delije i zvezdasi za njih naucna fantastika, pa i kad se desi ovako neki podbacaj sa (za nas) mizernih 10 000 oni ostanu u cudu!Realno, ova posjeta i jest smijurija s obzirom na prosječnu posjećenost Zvezdinih utakmica. Samo kopka me šta je konkretno tebi kao navijaču FKS, smiješno u ovih 10000? Pa na Koševo 10000 dođe ali na 5 utakmica.
Shvatam ih, navikli su ljudi da smo uvijek najbolji i da drzimo nivo...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Čestitke na pobjedi,fantastična 4/4.Marjanović i Kalinić sjajni,što mi je bitno zbog reprezentacije i dobre forme ,te jakih utakmica za EP.
Što se tiče navijača,činjenica je da set igrali protiv aktuelnog evropskog prvaka i giganta košarkaškog,te da ste (ioako niste član istog) valjda obilježavali 70.godina SD Crvena Zvezda,a bilo je koliko vidim 10k navijača,a to je znak da su navijači podbacili,i nisu vidjeli veliku pobjedu nad snažnim protivnikom.
Što se tiče navijača,činjenica je da set igrali protiv aktuelnog evropskog prvaka i giganta košarkaškog,te da ste (ioako niste član istog) valjda obilježavali 70.godina SD Crvena Zvezda,a bilo je koliko vidim 10k navijača,a to je znak da su navijači podbacili,i nisu vidjeli veliku pobjedu nad snažnim protivnikom.
Sve to stoji, ali moras imati u vidu da su se ljudi jednostavno zasitili! Zvezda je u poslednjih mjesec dana odigrala x kosarkaskih utakmica, a narod nije bas da ima kesha! Jos kad tome dodas i ovaj negativan skor 1-6 (prije meca) i da je samo prije par dana u Jagodini na fudbalu bilo 5-6 000 nasih navijaca (i da ce ih u subotu na Marakani biti 3x vise) dobijes sinoc ovih 10 k = 2 puna pionira, sto opet i nije tako losedjoleprijedor je napisao/la: Što se tiče navijača,činjenica je da set igrali protiv aktuelnog evropskog prvaka i giganta košarkaškog,te da ste (ioako niste član istog) valjda obilježavali 70.godina SD Crvena Zvezda,a bilo je koliko vidim 10k navijača,a to je znak da su navijači podbacili,i nisu vidjeli veliku pobjedu nad snažnim protivnikom.

Moj prethodni post se odnosio na pojedince koji ovde troluju, a Macabi, Barcu, Real... su vidjeli samo preko tv-a...

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kao sto rece Marconato, glavni razlog je istrosenost navijaca. Dva gostovanja u fudbalu, pa Makabi pa Vojvodina.. i vjerujem da su mnogi imali izbor izmedju Vose i Makabija pa su izabrali fudbal, jer unazad nekoliko godina na rodjendan na Marakanu dodje veliki broj ljudi, bez obzira na protivnika.
Siguran sam da ce protiv Barse i Panatinaikosa biti vise ljudi nego sinoc.
Siguran sam da ce protiv Barse i Panatinaikosa biti vise ljudi nego sinoc.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne navija za FKS 90% Srbije i 70% RS-a nego za Zvezdualan_kardec je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:i ovo je dovoljno prokomentarisati samo sa smajlijem
1946
- djoleprijedor
- Kontakt:
Malo si se zanio sa tim procentima.Rećemo 60% Srbije,a što se tiče RS-a tu je pola-pola otprilike...u 5% razlike najviše.BitiSrcemVezan je napisao/la: Ne navija za FKS 90% Srbije i 70% RS-a nego za Zvezdu
Idi sebi pravi statistike , nemoj da zamaras ljude na ovoj temi sa svojim glupostima.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Ne navija za FKS 90% Srbije i 70% RS-a nego za Zvezdu
Mnogo bitna pobeda za nas, znatno vise sa psihickog aspekta nego bodovnog. Neverovatna cetvrta cetvrtina. Atmosfera bolja nego kad je Arena bila puna na nekim utakmicama tj. svim prethodnim u ovoj sezoni.
[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Ne navija za FKS 90% Srbije i 70% RS-a nego za Zvezdu
a šta misliš o tome da prestaneš trolat? ti procenti su ti znači bože

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nećemo se lagati procenti manje više mahom cijela Srbija navija za Zvezdu
pogotovo ruralni dijelovi 

1946
Po tebi ispade da Partizan skoro da i nema navijaca...
Sve i da je tako, kakve veze to ima sa tvojim trolovanjem ovde?!

Sve i da je tako, kakve veze to ima sa tvojim trolovanjem ovde?!

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Velika muka djecko, KK najbolji kolektiv u regionu, igra svaka 3 dana...Valja to sve ispratit 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
a najveca je muka ubjediti sebe da si sinoc navijao za crvenu zvezdu...marconato je napisao/la:Velika muka djecko, KK najbolji kolektiv u regionu, igra svaka 3 dana...Valja to sve ispratit
1946