Vidjet cemo. Ako se bude gledala forma, i opcije u sredini, on nema mjesta ni na klupi. Kakvo je razmisljanje selektora glede par polovnjaka koje je pape "nametnuo" kao standardne, pokazace ove prve dvije utakmice.BozePetra je napisao/la:Meša će ga pozvat, ali za klupu. Neće on njega preko noći izbaciti iz tima, to će postepeno, diplomatski...
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Mislim da smo sada stvarno potanki u sredini kada se uzme u obzir forma igrača.Neandertalac je napisao/la:Vidjet cemo. Ako se bude gledala forma, i opcije u sredini, on nema mjesta ni na klupi. Kakvo je razmisljanje selektora glede par polovnjaka koje je pape "nametnuo" kao standardne, pokazace ove prve dvije utakmice.BozePetra je napisao/la:Meša će ga pozvat, ali za klupu. Neće on njega preko noći izbaciti iz tima, to će postepeno, diplomatski...
Medunjanin, Salihovic, Prcic, Vrancic nijedan od njih nije standardan tako da je vrlo moguće da Susica vidimo na spisku a možda čak i na terenu jer ruku na srce on je u najboljoj formi od svih navedenih.
Valjda nas Bog obraduje pa Sejo i Medo proigraju do ove dvije utakmice da popunimo to mjesto u sredini jer ja njima više vjerujem nego Tini, Prcicu...
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Hehe ima sanse, salio sam se..adoo11 je napisao/la:@amorovski
To želiš reći da za ovog polivalentnog igrača više nema šanse da se proda
Ustvari nisam se salio, nema sanse.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- Motokultivator
- Kontakt:
Kupit ce ga Inter kad stekne iskustvo jos je Tino Sven Susic talent koji tek ulazi u 24 g.
Recimo da je Real cekao Ronalda do 26 godine..
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
-
- Kontakt:
Motokultivator je napisao/la:Kupit ce ga Inter kad stekne iskustvo jos je Tino Sven Susic talent koji tek ulazi u 24 g.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
- Neandertalac
- Kontakt:
Ispade sad on kao neki reprezentativac, skoro nezamjenjiv. Ne znam gledas li ti Hajduk, o kakvoj dobroj formi govoris? Ako je na silu uguran u reprezentaciju, ne znaci da valja, shvatite to ljudi. I klub mu je *urac, i on je *urac, nikada nece biti igrac od njega. Samo placeni mediji, I Safet Susic kreten, su odgovorni da mi uopste i znamo za njega. Da nije imao to dvoje, nikada, ali pazi nikada, ne bi bio spomenut u konkurenciji za , pazi sad, reprezentaciju BiH. Sto se mene licno tice, ja bih mu iz navedenih razloga zatvorio vrata iz principa, za nauk buducim selektorima i mutikasama, pa makar u Realu igrao...edoo3 je napisao/la:Mislim da smo sada stvarno potanki u sredini kada se uzme u obzir forma igrača.Neandertalac je napisao/la:Vidjet cemo. Ako se bude gledala forma, i opcije u sredini, on nema mjesta ni na klupi. Kakvo je razmisljanje selektora glede par polovnjaka koje je pape "nametnuo" kao standardne, pokazace ove prve dvije utakmice.BozePetra je napisao/la:Meša će ga pozvat, ali za klupu. Neće on njega preko noći izbaciti iz tima, to će postepeno, diplomatski...
Medunjanin, Salihovic, Prcic, Vrancic nijedan od njih nije standardan tako da je vrlo moguće da Susica vidimo na spisku a možda čak i na terenu jer ruku na srce on je u najboljoj formi od svih navedenih.
Valjda nas Bog obraduje pa Sejo i Medo proigraju do ove dvije utakmice da popunimo to mjesto u sredini jer ja njima više vjerujem nego Tini, Prcicu...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Bravo Neandertalac
to je to !!! Stop Nepotizmu

- Motokultivator
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Motokultivator je napisao/la:Kupit ce ga Inter kad stekne iskustvo jos je Tino Sven Susic talent koji tek ulazi u 24 g.
Recimo da je Real cekao Ronalda do 26 godine..![]()
![]()

x
x
@Neandertalac
Ja prvi nisam pristalica da Susic bude na spisku, prvenstveno iz razloga sto već posjedujemo igrače njegovog profila u reprezentaciji.Njegova pozicija je popunjena po meni mnogo kvalitetnijim igračima u vidu Salihovic,Medunjanina,Pjanica.Tu su i Prcic i Vrancic koji ako ništa drugo igraju u ligama petice i to im je automatski prednost nad Tinom.Eh sad Meša vjerovatno ne gleda stvari našim očima,i on ga vjerovatno neće tek tako otpisati iz reprezentacije a gledajući trenutnu formu njegovih konkurenata u reprezentaciji ne bi čudilo danas mu Meša da i određenu minutazu u naredne dvije utakmice.Mi kao navijači smo frustrirani samom činjenicom da će se on ponovo naći u reprezentaciji ali Mesa kao selektor stvari ne posmatra na taj način.
Sam sam u svom predhodnom postu rekao da bih volio da Medunjanin i Salihovic udju u formu pa da jednog o njih gledamo u prvih jedanaest umjesto Tina.
Ja prvi nisam pristalica da Susic bude na spisku, prvenstveno iz razloga sto već posjedujemo igrače njegovog profila u reprezentaciji.Njegova pozicija je popunjena po meni mnogo kvalitetnijim igračima u vidu Salihovic,Medunjanina,Pjanica.Tu su i Prcic i Vrancic koji ako ništa drugo igraju u ligama petice i to im je automatski prednost nad Tinom.Eh sad Meša vjerovatno ne gleda stvari našim očima,i on ga vjerovatno neće tek tako otpisati iz reprezentacije a gledajući trenutnu formu njegovih konkurenata u reprezentaciji ne bi čudilo danas mu Meša da i određenu minutazu u naredne dvije utakmice.Mi kao navijači smo frustrirani samom činjenicom da će se on ponovo naći u reprezentaciji ali Mesa kao selektor stvari ne posmatra na taj način.
Sam sam u svom predhodnom postu rekao da bih volio da Medunjanin i Salihovic udju u formu pa da jednog o njih gledamo u prvih jedanaest umjesto Tina.
#15.10.2013 !!!
-
- Kontakt:
Vidim da si fan Sven Susica,ili RonaldaMotokultivator je napisao/la:bhfanatic14 je napisao/la:Motokultivator je napisao/la:Kupit ce ga Inter kad stekne iskustvo jos je Tino Sven Susic talent koji tek ulazi u 24 g.
Recimo da je Real cekao Ronalda do 26 godine..![]()
![]()
![]()

- Motokultivator
- Kontakt:
Ni prvog a kamoli drugog...samo sam realan
Kali se Tino Sven u Hajduku, stice iskustvo a taman da se digne cijena upravo tako kalio se Ronaldo u Man. stekao iskustvo i digla mu se cijena a Real ga docekao da kupi boze moj 90 mill ali isplatilo se.... dok dati 10mill+ za par godina kad Tina Sven Susic bude spreman, izbrusen sa mnogo vecim iskustvom...
U cemu je problem
Tino Sven Susic talent koji moze da igra na vise pozicija AML, CM, DM, AM, RMF, SS, LB...

Kali se Tino Sven u Hajduku, stice iskustvo a taman da se digne cijena upravo tako kalio se Ronaldo u Man. stekao iskustvo i digla mu se cijena a Real ga docekao da kupi boze moj 90 mill ali isplatilo se.... dok dati 10mill+ za par godina kad Tina Sven Susic bude spreman, izbrusen sa mnogo vecim iskustvom...
U cemu je problem

Tino Sven Susic talent koji moze da igra na vise pozicija AML, CM, DM, AM, RMF, SS, LB...
x
x
-
- Kontakt:
Motokultivator je napisao/la:Ni prvog a kamoli drugog...samo sam realan![]()
U cemu je problem![]()

- Neandertalac
- Kontakt:
Shvatam je tebe, a i ti mene koliko vidim. Takodje i Mesa ima neko svoje misljenje glede ove situacije, a koje je, saznat cemo uskoro. Ja jos jednom podvlacim, da ako je neki kloc, tipa, Susic, Vrsajevic, Kvrzic, bio u reprezentaciji to ne znaci da se mora pozivati i dalje, cak sta vise upravo suprotno, jer su samo klocevi koji su tu bili radi interesa a ne kvaliteta.edoo3 je napisao/la:@Neandertalac
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Goalgetter
- Kontakt:
Vrsajevic i Kvrzic niposto ne trebaju vise da budu u repci, ali za Susica sam misljenja da ima i dalje smisla da bude u rosteru od 23/25 igraca. Nikakva rak i rana on nije kojim ga ovdje predstavljate, niti ova mrznja ima smisla, Pape je kriv za ovo sto se desavalo oko njega. Njega vise nema, i Tino ce imati tretman kao i svi drugi igraci.
5 postova i ubode u sridu. odlaskom Misketa se pokazalo koliko skripi na tim pozicijama.Feridagic je napisao/la:Ni bolji ni losiji od ostatka sredine terena. Mi nemamo treceg igraca uz Pjanu i Besica, svi drugi kandidati su lijenguze, nepokretni, beskorisni u napadu nikakvi u odbrani ocajni. Ne mogu se nacuditi kako onaj Vrancic igra u Budesligi, ko jos razmislja o Medunjaninu kao ozbiljnom borcu sredine terene, kako je Inter zelio Susica, itd, itd. Ako dodamo da se Besic cesto kurci i u reprezentaciji igra po svome, da Pjanic jos nije zablistao u reprezentaciji punim sjajem. onda nam je sredina terena najveci problem.

Neki su stvarno smijesni. Cuj safvet mu pravio medvjedevu uslugu, pa CINJENICA da ovaj panj uopste nebi bio profesionalni sportista da nije bilo germanske-hajducke saradnje, a da ne pricamo o reprezentativnim nastupima i SP
Ovakvih imas i u nasoj premijer lige, a nekima se ovdje nije stid i dalje brukati. Do prije par mjeseci ste ponosno udarali u prsa i pisali kako ovaj salabajzer odbija Sevillu i prelazi u Inter.
PRESTANITE LAGATI OVAJ NAPACENI NAROD

Ovakvih imas i u nasoj premijer lige, a nekima se ovdje nije stid i dalje brukati. Do prije par mjeseci ste ponosno udarali u prsa i pisali kako ovaj salabajzer odbija Sevillu i prelazi u Inter.
PRESTANITE LAGATI OVAJ NAPACENI NAROD
A Hadžić? Što se tiče Tine, nije zaslužio ni po čemu da i dalje bude pozivan. Ne mrzi njega niko lično, ali svakome kome je imalo prekipilo zbog nepotizma, korupcije, štele... je puna kapa takvih kao Tino i sl. Gledamo ih svaki dan na šalterima državnih preduzeća. Zna se kako je Tino ušao u ovu reprezentaciju, zbog nepotizma i korupcije. To je kriminal. Ako smo nenormalna država, ne moramo žmiriti na ovakve stvari bar kada je reprezentacija u pitanju. On ako napravi iskorak u karijeri, ode u neki klub petice, postane standardan, neka onda očekuje i poziv. Sada, iz ovakvog mrtvog Hajduka, u kojem je i on čisti prosjek, slati mu poziv na osnovu ''zasluga'' iz prošlosti je pogrešna poruka svakom igraču koji želi u budućnosti nositi reprezentativni dres.Goalgetter je napisao/la:Vrsajevic i Kvrzic niposto ne trebaju vise da budu u repci, ali za Susica sam misljenja da ima i dalje smisla da bude u rosteru od 23/25 igraca. Nikakva rak i rana on nije kojim ga ovdje predstavljate, niti ova mrznja ima smisla, Pape je kriv za ovo sto se desavalo oko njega. Njega vise nema, i Tino ce imati tretman kao i svi drugi igraci.
Mada, mišljenja sam da će ga Meša pozvati za ove dvije utakmice, ali čisto sumnjam da će on biti u budućem rosteru, jer bez nekog filozofiranja, lik nema kvaliteta.
"Transfer u Inter je gotova stvar"
Potvrda u utorak.baglama je napisao/la:"Transfer u Inter je gotova stvar"

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jedinica za nekvalitet- Tino Sven Sušic.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic