FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AnnesTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AnnesTM87 » 07 apr 2010, 19:49

BlueSharks je napisao/la:Mislim da najbolji teren u BiH ima stadion Goal u Orašju, bar je tako bilo prije 3-4.g kad sam zadnji put tamo bio. Jest da je, čini mi se u to vrijeme tek bio i napravljen, al mislim da je i sad isto stanje i da ga održavaju.
Najbolji teren u bih je bio proglasen u Brezi samo ona stoka iz ZDK je pokrala klub i napravila stadion u Zenici mislim da mozes naci negdje i na netu ;)
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 apr 2010, 19:52

A ova prica oko terena ima veze sa Željom zato sto...?

Hajmo malo o Želji pisati zanimljivije je od nekakvih pasnjaka...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 apr 2010, 20:39

zna li ko hocel biti prenosa zeljo-borac ili ne? ili jos uvijek ni sami ne znaju sta prenose?
jako mi je bitno...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 apr 2010, 20:41

mozda bi bolje bilo da se ne prenosi jer bi vise ljudi doslo na utakmicu.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 apr 2010, 20:44

A_d_0 je napisao/la:mozda bi bolje bilo da se ne prenosi jer bi vise ljudi doslo na utakmicu.
jeste... meni treba 24 sata autobusom do sarajeva :D

a ne mislim da ce prenos smanjiti imalo broj gledalaca na stadionu mozda jedino one stare navijace (mislim 50+)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 07 apr 2010, 21:06

A_d_0 je napisao/la:mozda bi bolje bilo da se ne prenosi jer bi vise ljudi doslo na utakmicu.
heh buraz bez obzira na prenos stadion će biti pun.Jedino zbog čega bi mogla biti malo manja posjeta ako bude prenosa je prolom oblaka.mada će i tada biti jako solidno popunjen.a ako bude lijepo vrijeme,onda očekujem prepun stadion
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 apr 2010, 22:21

samir bekrić o manijacima:
„Slažem se potpuno, a reći ću samo to da su za njih riječi suvišne. Konstantno nam daju vjetar u leđa, u sve većem broju prate i u gostujućim utakmicama i zbilja je milina igrati za klub s takvim navijačima. Nema sumnje kako ćemo i u predstojećim utakmicama mi igrači pošteno natopiti svoj dres, boriti se za Željin grb, ali i za svoje Manijake. Oni se bore za nas, mi smo tu zbog njih, volimo se javno i zajednički idemo u nove pobjede“.
http://www.javno.ba/samo-na-javno-ba/sa ... krija.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

jug je samo jedan
Kontakt:

Post Postao/la jug je samo jedan » 07 apr 2010, 22:27

Kevin je napisao/la:samir bekrić o manijacima:
„Slažem se potpuno, a reći ću samo to da su za njih riječi suvišne. Konstantno nam daju vjetar u leđa, u sve većem broju prate i u gostujućim utakmicama i zbilja je milina igrati za klub s takvim navijačima. Nema sumnje kako ćemo i u predstojećim utakmicama mi igrači pošteno natopiti svoj dres, boriti se za Željin grb, ali i za svoje Manijake. Oni se bore za nas, mi smo tu zbog njih, volimo se javno i zajednički idemo u nove pobjede“.
http://www.javno.ba/samo-na-javno-ba/sa ... krija.html

samir bekric jedan je od nas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-----za želju se ne navija zeljo se voli-----

------------amar amar osim osim------------

----------------žeeeeeeljoooo--------------

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 07 apr 2010, 22:50

[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 07 apr 2010, 23:35

Samo da pitam ko i zbog čega briše moje postove. Postavio sam dva teksta i obrisani su, a to se i prije dešavalo. Čisto me zanima u čemu je problem. Jel to nije dozvoljeno il nešta drugo... :roll:
Strauss Junior

TM87doki
Kontakt:

Post Postao/la TM87doki » 08 apr 2010, 00:39

zeljo uzima bodove u prijedoru, prodajem bubreg da pare stavim na kladionicu - x2!!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 08 apr 2010, 00:58

Golac TITO. :D

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 08 apr 2010, 01:08

tm84 je napisao/la:zna li ko hocel biti prenosa zeljo-borac ili ne? ili jos uvijek ni sami ne znaju sta prenose?
jako mi je bitno...
ja mislim da neće biti prenosa zato što će raditi tekmu čelik -njanjajevo :mrgreen: previše često su prenosili borac :!: u 4 kola dva puta :!:

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 08 apr 2010, 01:12

ee raja jel istina da pape oce rovcanina u repki???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 apr 2010, 01:13

ChelseaFann11 je napisao/la:ee raja jel istina da pape oce rovcanina u repki???
Odakle ti taj info :?: :shock:

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 08 apr 2010, 01:16

vjerujte i ja se cudim, ali danas pijem kafu cujem pricaju pape trazi igrace iz premijer lige i prati rovcanina, dodjem u skolu ista prica a i maloprije jarana pitam potvrdi mi isto!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 apr 2010, 01:18

ChelseaFann11 je napisao/la:vjerujte i ja se cudim, ali danas pijem kafu cujem pricaju pape trazi igrace iz premijer lige i prati rovcanina, dodjem u skolu ista prica a i maloprije jarana pitam potvrdi mi isto!!!
Ma nema teorije...pored Džeke,Ibiševića,Muslimovića,Zeca...kad bi zaigrao Rovcanin??
I još plus tek se oporavio i vratio na teren...pa on nije prvi špic Želje (vec Mešanović) a da ga Pape zove u A tim.
Totalno nelogicno.

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 08 apr 2010, 01:21

Mandrak je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:vjerujte i ja se cudim, ali danas pijem kafu cujem pricaju pape trazi igrace iz premijer lige i prati rovcanina, dodjem u skolu ista prica a i maloprije jarana pitam potvrdi mi isto!!!
Ma nema teorije...pored Džeke,Ibiševića,Muslimovića,Zeca...kad bi zaigrao Rovcanin??
I još plus tek se oporavio i vratio na teren...pa on nije prvi špic Želje (vec Mešanović) a da ga Pape zove u A tim.
Totalno nelogicno.
brate vjeruj neznam..ja prenosim kako sam cuo..to je samo mogucnost, ali nije samo on u pitanju ima jos par igraca. neznam koji su..ja sam cuo za rovu!!

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 08 apr 2010, 01:26

Gledo Baljić tekmu protiv travnika....i u sportu pise da mu se Rovcanin svidio..i da ga prate tako nesto...spominje se i Bekric....ma dizanje cijene 8-)
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 08 apr 2010, 09:08

bistrikboy je napisao/la:
Hamo je napisao/la:šta je sa FKŽ.com :?:
Meni normalno radi,mozel detaljan opis problema :mrgreen:
evo danas mi proradio zadnja 3 dana nisam mogao ući na str. kada got stisnem na stranicu nakon par sekundi bi mi pisalo EROR... :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], AvantiBL, haklamas i 21 gost.