Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 07 apr 2010, 19:45

_dreamer_ je napisao/la:ovi sa sportsport.ba kad su prevodili ovaj veliki intervju sa dzekom zaboravili najbolji dio da stave:

Welt am Sonntag: Sind Sie nicht viel zu nett und zu brav für die großen, europäischen Klubs?

Dzeko: Warum? Muss ich da ein Arschloch sein?

WaS: Zar ne mislite da ste previse fini i dobri za najvece evropske klubove?

Dzeko: Sto, jel tamo moram biti shupak?

:-D
:lol: :mrgreen: oplakah a i dobro mu pitanje :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 apr 2010, 20:15

harishp je napisao/la:
teferič je napisao/la:
harishp je napisao/la:Sta kaze Henesaga dobit ce top na kraju ove sezone.Jel bestrzajni? :mrgreen: :lol:
P.S Inace su mi ovi ''englezcici'' onako ''nadobudni'' sto bi Mrgudina kazala.
Sve to haman ganjalo lude krave po Engleskoj ''jeftino meso garant'',Pa niko neda na Englesku nista reci.Grdne rane. :lol:
Kralju, dobronamjeran savjet, kad skontaš da si se provalio, kao sad npr., probaj da se ne pokušavaš izvadit, samo još gluplji ispadaš.
A kad primis savjet kao od tebe i jos klimnes glavom ispadas iz trajmvana.Mora da si radio u grasu :mrgreen:
Ti izgleda navalio ko' blesav na te Engleze kao da je jedina liga,a drugo ne citas izmedju redova koji je razlog napisanog.Kod tebe ni flomaster ne pali.
Hrvati,Bugari itd su vazda isli na velika takmicenja dok ih mesari Engleski ne uzese u svoje ruke.
Ali to je za tebe visa matematika.Jer ces opet poceti sa svojim uskocicama ili mozda ''bistrim''pitanijma koje naravno veze ni sa cim nemaju.
Ukratko nisam da idu u Englesku ligu i to je citava poenta.Da ne ulazis bezveze u Off topic i ne smaras dalje....kraljice moja.
ma legendo, objasnio si ti svoju "višu matematiku" dizanja nosa još prvi put, al glupost je glupost, s kakvom god je "provalom" zašećerio (čuj mora da si radio u grasu, u kojoj si to osnovnoj školi pokupio?). Nisi jedini koji nije za to da idu u englesku ligu, al si jedini kadar izvalit "kad englezi nisu do sad begenisali naše, nek ne begenišu sad ni naši njih". :lol: Jbgjarane, kad prdneš, otvori prozor, nemoj ubjeđivat ljude da ne smrdi.... :mrgreen:

Ili ćeš još jednom pokušat...? :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 apr 2010, 20:19

Jelde :mrgreen:
Inace moje gov-no ne smrdi jer ja sam rodjen u beharu.
Tako da kod prdenja nema zlocudnih transformacija.
P.S Ti ocito ne kontas stil pisanja tako kako rekoh ,flomasteri ne pomazu.
Jah nego Dzeko igra sutra protiv onih tvojih MC ludih krava pa eto onako usput da te poselamim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 apr 2010, 20:26

Jeste :mrgreen:
P.S. kako rekoh, skonto sam te otprve. I dalje glupo. I dalje smrdi. Ajd ponovo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 apr 2010, 20:33

teferič je napisao/la:Jeste :mrgreen:
P.S. kako rekoh, skonto sam te otprve. I dalje glupo. I dalje smrdi. Ajd ponovo.
Kliknes na ono ''odjava'' i svima ucinio uslugu, a tvoji disajni putevi ne osteceni kao i nasi ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 apr 2010, 20:44

harishp je napisao/la:
Kliknes na ono ''odjava'' i svima ucinio uslugu, a tvoji disajni putevi ne osteceni kao i nasi ;)
Jesi siguran da nisi mislio na sebe? ;)

Adnanix
Kontakt:

Post Postao/la Adnanix » 07 apr 2010, 21:39

Ovdje lud zbunjenog jel...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 apr 2010, 21:53

teferič je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Jesi siguran da nisi mislio na sebe? ;)
Jok mislio sam na veselje,teferic :mrgreen:
Inace kao sto covjek rece biraj hoces biti lud ili zbunjen,ali onda cuvaj strinu :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 07 apr 2010, 22:02

Adnanix je napisao/la:Ovdje lud zbunjenog jel...
mah, zabavljamo se do zajnfelda. Vidiš da nije ni bitno ko je koga nit čija je strina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2010, 22:50

teferič je napisao/la:mah, zabavljamo se do zajnfelda. Vidiš da nije ni bitno ko je koga nit čija je strina.
Ma da, samo nek' je veselo :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 08 apr 2010, 00:50

edina je napisao/la:
k_c je napisao/la:Dzeki je najbolje da predje u Bayern,Milan,Juventus,Mancester U. ili Celzi..svejedno u koji ce od tih klubova preci,mada mu je po meni najbolje da ostane u Njemackoj,tu ima ogromnu reputaciju i igrati u jednom Bayernu sa Riberijem,Robenom,Olicem,Gomezom ,V.Bomelom.Lamom itd. bi bilo neprocjenjivo..sigurno bi bio daleko bolji...
E sad ja se potajno nadam da bi Real mogao zagristi,u tom slucaju bi i pjeske otisao u Madrid...mada mislim da Real ima sasvim dobre napadace tako da je tesko ocekivati da ce za jos jednog napadaca izdvojiti 40 miliona eura..ali ko zna..
Uh, ne daj Bože da ode u Real! Mislim da mu to ne bi odgovaralo... To je klub s lošim vođstvom, kupuje i otpušta igrače kako hoće, bez neke jasne vizije (osim što misle: skupo = dobro = titula)... A ako Džeko ode u Bayern mislim da nažalost neće igrati s Riberyjem - on je taj koji će u Real.
Igrat ce sa Robenom koji je mozda i bolji od Riberija...

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 apr 2010, 00:57

@k_c
Robben je bogami zvjerka, nije uopšte ispod Džekinog nivoa igrati s njim niti za Bayern (mada nisam ljubitelj Bayerna jer su najbogatiji klub i "kradu" igrače ;) )... samo mislim da Džeko želi neki novi izazov, u nekoj drugoj ligi. Ali mislim da će i on modifikovati svoje ambicije; ipak je profesionalac, donijeće na kraju najispravniju odluku za svoju karijeru kad za to dođe vrijeme.
Definitions belong to the definers, not the defined

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 08 apr 2010, 01:39

edina je napisao/la:@k_c
Robben je bogami zvjerka, nije uopšte ispod Džekinog nivoa igrati s njim niti za Bayern (mada nisam ljubitelj Bayerna jer su najbogatiji klub i "kradu" igrače ;) )... samo mislim da Džeko želi neki novi izazov, u nekoj drugoj ligi. Ali mislim da će i on modifikovati svoje ambicije; ipak je profesionalac, donijeće na kraju najispravniju odluku za svoju karijeru kad za to dođe vrijeme.

Ma ja vjerujem da ti ne bi imala nista protiv da ode kod spahe u Monpelje onda bi komotno mogli titulu uzeti spaha cuva odbranu a dzeko zabija, dobitna kombinacija.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 apr 2010, 02:08

dudlas74 je napisao/la:Ma ja vjerujem da ti ne bi imala nista protiv da ode kod spahe u Monpelje onda bi komotno mogli titulu uzeti spaha cuva odbranu a dzeko zabija, dobitna kombinacija.
Super ideja da igraju zajedno, samo bolje je onda da Džeko Spahića odvede sa sobom u ... gdje već bude otišao... :mrgreen: ;)

A inače sam se nadala da Džeko zna neki woodoo trik da zaposjedne Montaña vikendom, pa da Monty osvoji titulu i ove godine, ali bogami teško...

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 08 apr 2010, 05:22

edina je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:Ma ja vjerujem da ti ne bi imala nista protiv da ode kod spahe u Monpelje onda bi komotno mogli titulu uzeti spaha cuva odbranu a dzeko zabija, dobitna kombinacija.
Super ideja da igraju zajedno, samo bolje je onda da Džeko Spahića odvede sa sobom u ... gdje već bude otišao... :mrgreen: ;)

A inače sam se nadala da Džeko zna neki woodoo trik da zaposjedne Montaña vikendom, pa da Monty osvoji titulu i ove godine, ali bogami teško...

Ma tesko ostvarivo jer ko god kupi dzeku dace silne pare tako da dalji trosak dovodjenja bilo kog igraca pa tako i spahica bilo bi previse mozda cak i za bogati real.Al opet nikad se nezna , mozda real skonta da su bosanci trenutno hit u evropi i da su najbolja investicija, ko zna.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 apr 2010, 12:38

Kao prvo, puno sreće Edinu i njegovim suigračima noćas.

Nešto kontam, možda bi bila najbolja opcija za Edina da ostane u Wolfsburgu ali da se ovi pojačaju, posebno u odbrani, što finansijski sigurno mogu. Posebno, ako bi Miske ostao, onda bi bila velika šteta da dalje ne igraju zajedno, šteta za njih ali i našu reprezentaciju.

Isto tako, pitanje je veliko gdje bi Edin mogao zapravo da ode:

BAYERN, koji se spominje u zadnje vrijeme, ima bukadar napadača i sigurno je da im ne treba još jedan. Gomes, Olić, Klose, Miler...

MILAN, nema para za Edina, njima treba jedan napadač a sada imaju Huntelara, što je za njihove ciljeve očigledno i dovoljno. Ako bi željeli da naprave nešto više u Italiji i Evropi, morali bi proći kroz generalku, a oni za to snage nemaju.

INTER, oni sigurno ne trebaju novog napadača pored Etoa, Milita, Pandeva i klape.

JUVE, ovo bi mogao potencijalno biti klub koji treba napadača ali mislim da Edinu ne treba Juve.

REAL, ni govora. Nit oni trebaju napadača niti Edinu treba ona mašinerija za uništavanje igrača.

CHELSEA, što će im neko pored Drogbe, Anelke i ostalih. Ne mislim da su ozbiljni sa ovim svojim, navodnim, interesom.

ARSENAL, nakon Chamacka ova priča oko Edina i Arsenala konačno može da prestane.

MUD, možda bi se moglo i diskutirati, iako se Edin nikako ne bi uklopio u sadašnji sistem igre a nešto ne vjerujem da bi Fergie mijenjao sistem zbog bilo kog pojedinca.

MCITY, ovo bi moglo biti izvodljivo, možda i nije loša opcija.

Ja nešto ne bih volio da Edin ode u najbolji tim koji održava rezultate, bolje bi mu bilo da ode u tim koji je pri vrhu i da oni, uz njegovu pomoć, dođu do vrha. Lakše je nešto napraviti nego održavati...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2010, 13:10

Da još malo zaigramo Football Manager 2010?
Voli te tvoje Sarajevo.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 08 apr 2010, 13:25

NoName, nije ti loša ova analiza. Samo bih dodala da se meni čini da nema ništa od toga da Miske ostane u Wolfsburgu, u svakom slučaju ako Džeko ode... ali vidjećemo. :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 apr 2010, 13:29

Virtu4l je napisao/la:Da još malo zaigramo Football Manager 2010?
Drug, ako je ovo upućeno meni, onda te nisam baš najbolje razumio...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2010, 13:58

Znaš i sam da nije tebi, već ovima što kupuju, prodaju, Spahića, Džeku itd...
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: katalinski i 17 gostiju.