Nije ni blizu ali iz moje perspektive jeste. Vidis ja to gledam ovako i Visca i Mitrovic nisu dovoljno dobri za klub poput Arsenala nemaju kvalitet i nije to njihov nivo e sad to sto je Mitrovic x puta bolji igrac od Visce je meni apsolutno nebitno pored ovog gore sto sam rekao, kontas?marconato je napisao/la:A Visca je = Mitrović?
Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Shvatam ja to u potpunosti! Takodje sam misljenja da Mitrović ne bi odmah bio veliko pojacanje za Arsenal..
Medjutim, ne vidim nista cudno u tome da je Arsenal zainteresovan za njega, u smislu da bi bio zalog za buducnost i ne sumnjam da bi ga Wenger volio vidjeti u timu, da nije te cifre koja se pominje (15-20 mil.)
Zato sam i napisao prethodno da sam skeptik po pitanju potencijalne realizacije ovog transfera!
Medjutim, ne vidim nista cudno u tome da je Arsenal zainteresovan za njega, u smislu da bi bio zalog za buducnost i ne sumnjam da bi ga Wenger volio vidjeti u timu, da nije te cifre koja se pominje (15-20 mil.)
Zato sam i napisao prethodno da sam skeptik po pitanju potencijalne realizacije ovog transfera!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Sve je moguce kad je Arsenal i Wenger u pitanju i puno veci bolidi su se jos i naigrali utakmica za Arsenal a i igraju...

Novo ime sto se spominje kao potencijalno pojacanje.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:

Mada ja bi se zadovoljio i sa Scneiderlinom ili Carvalhom ili Svenom BEnderom (mada ovaj zadnji kod nas ne bi sastavio 10 utakmica)
Definitvno još jedan kvalitetan zadnji vezni pa bi u jačim tekmama mogli igrat sa Kokom i tim novi DM-om,a protiv slabijih protivnika bi jedan od njih igrao
Samo ne Carvalho. . .
Samo ne Carvalho. . .
A.F.C. Bournemouth!
Mogao bi se ovaj lagano dovesti. Monaco prodaje sve sto valja jer se nisu uspjeli izvuci placanja poreza, a i vlasnik im se razveo i ostao bez pola bogatstva.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja sam negdje citao, on navodno kaze da su prodavali igrace zbog FFPa a ne zato sto mu ponestaje para.
Svejedno, treba uzeti ako budu prodavali.
Svejedno, treba uzeti ako budu prodavali.
Ja koliko znam momčina je izgubio nekoliko milijardi zbog žene

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jeste taj njihov puko zato su sve i rasprodali i ovo sto valja ce ici.
Na ljeto ostajemo bez Flaminia, Diabya i najvjerovatnije i Artete to su 3 DMa a ovamo imamo samo Koksa tako da jedan dolazi sigurno.
Dovesti tako nekog i neka se krvi sa Coqualinom za mjesto. Mogu oba u jacim kao sto rambo rece.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na ljeto ostajemo bez Flaminia, Diabya i najvjerovatnije i Artete to su 3 DMa a ovamo imamo samo Koksa tako da jedan dolazi sigurno.
Dovesti tako nekog i neka se krvi sa Coqualinom za mjesto. Mogu oba u jacim kao sto rambo rece.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
- Kontakt:
Vezni red Ramsey u formi na CM pored njega KOndogbia ispred Ozil i uz prava krila=perverzija od veznog reda...
I City cesto igra sa dvojicom na DMFu. Nije to nista nemoguce a ni lose. (ne zato sto City igra nego inace)
- Schneiderlin
- Kontakt:
kondgobiju se već povezivalo s nama kad je odlazio iz seville pa su pojedinci pljuvali da nema pojma
voajeru je tad bio preskup,a smiješno da lik u monaco ima tjednu plaću £40k tisuća,kolko kod nas imaju slabije plaćeni igrači,svi preko toga,potjerat diabya,flaminija i arteta i dovest još dvojicu dmf-ova uz kokelina
iako će voajer vjerojatno samo jednoga dovesti
što se tiče formacije s 2 dmf-a,to u formaciji 4-2-3-1 treba forsirati protiv jačih ekipa s 2 klasična dmf-a,pogotovo na gostovanjima,probo je to voajer već s artetom i flaminijem,ali to se nezna tko pije tko plaća od njih dvojice
s dvojicom pravim dmf-ova to bi već na nešto ličilo plus dobar napadač 
voajer si mora u glavi posložiti da nemože osvojiti vezom patuljaka ligu,nek si pogleda kad smo zadnji put osvojili ligu kakav je bio omjer fizičke snage i tehničkih kvaliteta u vezi,ovi su na dmf-ovi jeli protivnike i ovima naprijed štitili leđa i dali im hrpu prostora za igru prema naprijed

što se tiče formacije s 2 dmf-a,to u formaciji 4-2-3-1 treba forsirati protiv jačih ekipa s 2 klasična dmf-a,pogotovo na gostovanjima,probo je to voajer već s artetom i flaminijem,ali to se nezna tko pije tko plaća od njih dvojice

voajer si mora u glavi posložiti da nemože osvojiti vezom patuljaka ligu,nek si pogleda kad smo zadnji put osvojili ligu kakav je bio omjer fizičke snage i tehničkih kvaliteta u vezi,ovi su na dmf-ovi jeli protivnike i ovima naprijed štitili leđa i dali im hrpu prostora za igru prema naprijed
Je li moguće? Arsenal Španca plaća 83 miliona eura?
Ekipa Arsenala želi na ljeto dovesti španskog napadača Alvara Moratu, a cijena koju su spremni da plate Juventusu je zaista nevjerovatna.
Kako navode engleski mediji, Topnici su Staroj dami spremni ponuditi nevjerovatna 83 miliona eura za ovog 23-godišnjeg napadača.
Za ovaj novac Juventus je spreman pustiti Moratu koji je početkom sezone stigao iz Real Madrida za 20 miliona eura. Od eventualnog transfera bi profitirali i Kraljevi, koji još uvijek imaju dio prava na Moratu.
Pokazao se Španac kao odlično pojačanje za italijanskog velikana, te je u 30 utakmica postigao devet pogodaka, a ima i šest asistencija.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jace od ova 83miliona je ovaj zadnji dio teksta 'odlicno pojacanje-30 utakmica 9golova i 6asistencija'

-
- Kontakt:
hmm malo je 83 za takvu igracinu...ne vjerujem da ce ga Juventus pustiti ispod 100...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.