[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma, ne mrzim ja Becksa, cool mi je covjek, solidan igrac... Samo hocu da kazem sa je nas sunovrat poceo njegovim transferom i dolaskom, a naravno da je glavni krivac bila losa politika u tim godinama, posebno kad je trenersko mjesto u pitanju. Don Fabio je okrenuo stvari, a mozda je malo simbolicno da smo gubili od Mallorce u zadnjem kolu dok je Beckham bio u igri, a da je njegova zamjena Reyes prakticno donio titulu.madridist je napisao/la:Yebi ga dobra su ovo sjecanja,ne vidim razlog za hejtanje Becksa,on je dobre stvari donio i otisao kao gospodin sa titulom u dzepu,nije ni on ni bilo koji igrac kriv za tadasnju politiku kojom smo imali glupe kuje na mjestu trenera sve do dolaska don Fabia a vala isto tako i sljepilo u vidu kupovine zadnjeg veznog sve do dolaska pomenutog don Fabia i njegovog posinka Emersona i crnog kralja M.Diarra-e.
Becks s time nije imao veze.
Inace slika je meni preyebeno mocna ,ovo nikad nije neki tim imao i nece imati.
Koji ludjak je ove igrace drzao na klupiConsigliere je napisao/la:Ja ovaj period ne mogu povezati ni s cim dobrim... Cim vidis Beckhama na slici, znaci da smo igrali za qurac u tom periodu.madridist je napisao/la:![]()
Ma, ovo je neka prijateljska negdje na istoku, vidis slova u pozadini... Tada je Hong Kong bio vazniji od MadridaMotokultivator je napisao/la: Koji ludjak je ove igrace drzao na klupi
Kako sad ovo? Isli prenosi na FTV-u, pa kasnije na HayatuSveti je napisao/la:No, sjecam se da je tacno njegovim,dolaskom djed kupio satelitsku, onu sa njemackim kanalima, i da sam jedino tad mogao da pratim real i to preko eurosport newsa, nikad uzivo.
e, svastaSveti je napisao/la:Nemadoh nijedno ni drugo. U to vrijeme nam je "riblja kost" bila zakon, a ta nije mogla uhvatiti ftv ni da kraj releja stoji, da ne pricam o hayatu. Imali smo tad bht, tk i obn na tvu
Nije to kod Svetog to je u mene dajidza donio ,onaj Brus Li ubi domache,al nije ovdje mjesto za to modovi ce nas ..Centre forward je napisao/la:Sveti, jel' istina da je neki gastarbajter iz Masla tek neki dan u tvoj habitat donio video rekorder marke Goldstar i BASF kasete sa uskom magnetnom trakom?![]()
BTW, za sliku gore, mnogo jaka.
Castilla u tom terminu igra kvalifikacione tekme tako da im je don Flo zagovorio da to mogu igrati na SB,te iz tog razloga nece moci finale CdR na SB.Motokultivator je napisao/la:Evo citam Barsa i Bilbao zele na Bernabeu da igraju finale Kupa Kralja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.