Od nedjelje ide lijepo vrijeme, tako da od odgode kupa nema ništa.GradKamena je napisao/la:Ipak nije,tek ce se u ponedjeljak odlucivat.AlemC85 je napisao/la:Odgođen i kup. Ovo kvari planove.Cernica je napisao/la:Neka odgode i kup
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Haurdić hoće a Zolj i Škahić ne. Jedino crveni kartoni se prenose u kup.Cernica je napisao/la:Jeli to znaci da ce Haurdic Zolj i Skahic odradjivat kartone u kupuAlemC85 je napisao/la:raja odgođeno je 17. kolo tako da se ekipa može mirno pripremati za kup i za Kone. možda je i bolje ovako, jer se neće trošiti na dvije strane.
Kakve veze kartoni iz lige imaju sa Kupom? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
"Zbog vremenskih neprilika utakmice 17. kola BHT Premier lige Bosne i Hercegovine odgađaju se za sedam dana. Tako će umjesto u subotu, utakmica Mladosti i Veleža biti odigrana 14/15. marta. Odigravanje svih narednih kola pomjera se za jedan termin, tako da će 30. kolo BH Telecom Premijer lige biti odigrano 30.05.2015. godine.
Igrači koji imaju suspenzije zbog tri žuta kartona u prvenstvu mogu nastupati u kup takmičenju, obzirom da se kazne iz prvenstva, osim crvenog kartona, ne odnose i na kup takmičenja."
fkvelez.ba
Ocito citaju ovaj nas forum pa da nas obavijeste

Igrači koji imaju suspenzije zbog tri žuta kartona u prvenstvu mogu nastupati u kup takmičenju, obzirom da se kazne iz prvenstva, osim crvenog kartona, ne odnose i na kup takmičenja."
fkvelez.ba
Ocito citaju ovaj nas forum pa da nas obavijeste

#musvdg
Bio bi veliki nonsens da se takvo što potvrdilo.
Eh sto me ishandri ovo pomjeranje utakmica za 7 dana
Za 14 Mart i utakmicu koja je trebala biti protiv Sarajeva svakako dolazim u Mostar,jaranu na svadbu
Prvi put mi se desilo da jednim udarcem dvije muhe ubijem , al evo ga na rodjeni
Najmrze mi je sto cu kasnije morati ici na dan kad i HZ putuju,murije ko u prici na svakom koraku....a nek ide u k....

Za 14 Mart i utakmicu koja je trebala biti protiv Sarajeva svakako dolazim u Mostar,jaranu na svadbu

Prvi put mi se desilo da jednim udarcem dvije muhe ubijem , al evo ga na rodjeni

Najmrze mi je sto cu kasnije morati ici na dan kad i HZ putuju,murije ko u prici na svakom koraku....a nek ide u k....
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Kup i Liga nemaju nikakve veze, ne znam ni odakle vam to sa kartonima. Ova odgoda je nama dobro došla, malo da se slegne ovo sve pa da dočekamo spremni 

dobro nam došla odgoda.
pored toga igrat će svi igrači sem Haurdića zbog crvenog kartona.

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Pa gdje si ti druze pirke nema te odavnoPirke je napisao/la:I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Pa gdje si Pirke yebem li ti! 

radit će se i to.Pirke je napisao/la:I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.

uh pa mi tek prvu domaću tekmu igramo kontra Čelika u 20 kolu 

Nesto si ti fulio drugAlemC85 je napisao/la:uh pa mi tek prvu domaću tekmu igramo kontra Čelika u 20 kolu
18 kolo Sarajevo ,3 dana prije te tekme revans kupa sa konama
nisam fulio iz razloga što će se naknadno odrediti jedan termin za tu utakmicu, najvjerovatnije jedna srijeda.rodjenisa je napisao/la:Nesto si ti fulio drugAlemC85 je napisao/la:uh pa mi tek prvu domaću tekmu igramo kontra Čelika u 20 kolu
nisam fulio iz razloga što će se naknadno odrediti jedan termin za tu utakmicu, najvjerovatnije jedna srijeda.rodjenisa je napisao/la:Nesto si ti fulio drugAlemC85 je napisao/la:uh pa mi tek prvu domaću tekmu igramo kontra Čelika u 20 kolu
Nisam upratio ,osim da se sve pomjera (svako kolo) za 7 dana,a igranje kup utakmica bice na tapetu u PonedjeljakAlemC85 je napisao/la:nisam fulio iz razloga što će se naknadno odrediti jedan termin za tu utakmicu, najvjerovatnije jedna srijeda.rodjenisa je napisao/la:Nesto si ti fulio drugAlemC85 je napisao/la:uh pa mi tek prvu domaću tekmu igramo kontra Čelika u 20 kolu
-
- Kontakt:
Aleme iduce kolo se igra protiv Mladosti,samo su termini promjenjeni i pomjereni za 7 dana svaki a ne protivnici.
#musvdg
Re: FK Velež:Legende i Historija
Gledam danas na RTM emisiju Rođeni, Rođeni, pričaju o Letećem Mostarcu, Enveru Mariću. Evociraju uspomene na veličinu kakva je bio naš Marić.
Najviše nastupa za Velež, u reprezentaciji Evrope, reprezentaciji Svijeta.
Najviše nastupa za Velež, u reprezentaciji Evrope, reprezentaciji Svijeta.

Pirke tata jediniPirke je napisao/la:I na kraju, naći vremena da se cijeli stadion ofarba u crveno.samo_lijevo je napisao/la:Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.

From father to son
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.