FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 04 mar 2015, 23:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma jok, neg sam se malo razocarao u neke stvari ali drugom prilikom o tome :mrgreen:
meni iskreno vise nista nije jasno...svaka cast azmiru,i uvjek sam bio uz njega,hvala mu za sve...ali tapkamo u mjestu,bez statuta,koji ce privuci i neke druge,da ih nazovem,azmire,i investitore,mi smo donji...i sve sto se radi,barem po meni,kratkog je vjeka...neznam sta se ceka vise pm materina,zar ti lopovi i uhljupi imaju takav lobi da nedopustaju promjenu statuta,zar su jaci od citavog grada,hebo ga bog
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 mar 2015, 23:25

ko ima strpljenja nek poslusa...ovaj njihov projekat koliko god manjkavosti imao (a mnogo ih je i na prvo slusanje samo), pokazuje gdje su ovi koliko toliko organizovani klubovi, a gdje smo mi...

ovdje se vidi da postoji jedna koherentna skupstina, njena tijela i radne grupe koji realizuju odredjene ideje (a kakva je nasa skupstina), postoji neki pravac kojim zele da se krecu crno na bijelo (dok mi imamo samo usmenu rijec)... o ELEMENTARNIM stvarima je suvisno pricati, mi nemamo elementarnog marketinga, u omladinskom pogonu je rasulo itd itd

kod nas se mora krenuti polako od pocetka da bi dosli do nivoa recimo Zelje ili Sirokog ...iako ni taj nivo nije bog zna sta, ali ljudi maju neke osnovne postulate koji cine klub: skusptina, uprava, omladinski pogon, marketing sluzbu, press sluzbu i sve ostalo sto jedan klub treba da ima...o Sarajevu u ovom momentu necu da pricam to je ipak posebna prica...ali niko da prepozna da Sarajevo nije preko noci doslo do ovdje gdje je sada, i bez Tana su bili organizovaniji nego sto smo mi trenutno na svaki moguci nacin...Zeljo isto tako sa svim svojim problemima i manjkavostima je dugorocno stabilniji od nas...

umjesto da polako krecemo, preduzimamo te baby pocetne korake mi bas stojimo u mjestu...reforma omladinskog pogona propala, dopuna upravnog odbora stala, marketinga nemamo, bukvalno i dalje smo samo ovisni o Azmiru i gradu tako da s te strane nista se nije promijenilo... nikako da se pomjerimo sa mrtve tacke..a sa mrtve tacke se pomjera malim koracima, elementarnim stvarima koje su zeljo, sarajevo prosli prije 2-3-4 godine..dok se stice utisak da bi nasi da preskoce sve to...jbg ne ide tako

ali eto da ne rusim euforiju :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 04 mar 2015, 23:35

ti znas da konkrektno nisam u najboljim odnosima bas sa svima u ovom virtuelnom ****,vec nakon skupstine htio sam napisati,dobro a STA SAD;STA DALJE :!:
ali hajde vidim,necemo ispasti ove godine,reko nemoj ti biti crna ovca uvijek :urnebes: :oops:
ali fakat neide,mnoge stvari nisu nacisto..
koliko je opstina u zadnje dvije godine uplatila slobodi,ne stadionu,slobodi...
opecaceno,potpisano,crno na bijelo...koliko tacno,u marku,slobodu sponzorira azmir husic na mjesecnom nivou,ili ako hocete koliko je tacno svog novca dao za dvije godine,
jasmin prica,mi cemo ovo,mi cemo ono..sta cete vi tacno gospodine gradonacelnice,osim sto cete slobodi dati NASE PARE..tuzices davuda...ma jel bogati...kada...sledeci milenij :crazy:

imenom i prezimenom navesti sve one koji tuze slobodu....IMENOM I PREZIMENOM svih 10 fudbalera....sve se nesto prica,nista konkretno,naveo sam banalne gluposti,a ti moj ultra prijatelju,znas da ima tu jakooo ozbiljnih stvari,ali za foruma nisu,jednostavno,ostajem bez teksta u pm.....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 mar 2015, 23:59

Nisam mislio pisati ali ponukan ovim pesimizmom da napisem koju......Prvo, ne znam zasto bi nama smetalo ako ne smeta Azmiru....Sloboda vec ima finansijera o kojem mnogi mogu samo sanjati, covjeku se izgleda nigdje ne zuri, boli ga briga i za marketing i za sve...covjek ima, moze mu se :D.....covjek je milioner i ne bavi se bananama, poslom sa kojim mozes preko noci ostati bez svega, vec ozbiljnim poslom u USA....pa on sigurno ima nacin da svoj kapital zastiti, tako da se ja ne brinem za tu skupstinu, koja po meni nema nikakav vise uticaj. Ako malo pazljivo preslusate ovdje se puno toga moze skontati :D .....Do not worry, be happy :D
[youtube][/youtube]
🔴⚫️

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 05 mar 2015, 08:53

tinaslafkr je napisao/la:zivimo za zezanciju i bodove u gostima... ajdeeee slobodooo
Evo sad pred svima tebi kunem se
Da cu sve do kraja biti uz tebe
I kad Bog na nebo sebi uzme me
S neba cu bodrim crno crvene
Neka sada cijela Bosna ori se
Igraj jako Slobodo i bori se
Levati su nam ipak puno uzeli
Ali tebe nikad nece uspjeti.

odlicna je pjesma, bit ce ludilo :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 05 mar 2015, 10:30

Upravo kako i @6.Bosanska kaze ( :mrgreen: ), Azmir je na prosloj sjednici sve rekao, sta o kome misli, sta zahtijeva, trazio je i dobio podrsku od koga je trebalo mu kao garant za dalji napredak kluba, sve ostalo bi trebalo ici svojim tokom...
Svim clanovima Uprave kluba je ukazano na njihov nerad, na njima je hoce li u narednom periodu doprinjeti klubu ili ce dobiti pedalu. Naredni korak je reprogram dugovanja, onda ce se lakse disati i moci nastaviti sa konkretnim koracima, planovima, a vjerujem da te planove Azmir vec ima ili razradjuje. Ako je Azmir rekao da ne zeli privatizaciju kluba, vec da klub funkcionise kao "Jedan grad, jedna ljubav", onda je na nama da dolazimo na utakmice i bodrimo Slobodu, na Upravi je da radi svoj posao (nalazi investitore, promovise klub, pravi planove za unapredjenje i prezentuje ih, radi na marketingu i ostalo), Azmir vec radi svoj posao... Vjerujem da ce vec na narednoj sjednici fin broj clanova dobiti otkaz zbog nerada, kada se uradi reprogram i ujedno izmijene neke stavke statuta.

Joj vremena, izgleda ne gine odgadjanje narednog kola.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 05 mar 2015, 10:59

Odgodise kolo :(
Zlatan Nalić sin tuzlanski

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 mar 2015, 13:19

Odgodise! Iako ovaj snijeg sto pada (barem u Tz), moze padat' ovako jos 15 dana bez prestanka i opet nece napadati ni 15 cm. Mislim da jedino u Sarajevu imaju problema s tim. Bilino Polje nece ni osjetiti ove padavine sto se vidi i po slikama koje su objavili na ovom portalu... Tereni u hercegovini isto. Lobi je cudo, sviju mi :mrgreen:
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2015, 14:02

u subotu (13 h) protiv Radničkog na pomoćnom :thumbup:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2015, 15:00

Chinaglia je napisao/la:u subotu (13 h) protiv Radničkog na pomoćnom :thumbup:
Auuuuuu ,pa to onda derbi,jbt :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 mar 2015, 15:04

:crazy:

Derbi je sa Zvijezdom i Budućnost iz Banovića (ako se misli na kantonalni),jedino indijanci ovu tekmu zovu derbijem (pored one kad prate Selju/rajvoSa) :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 05 mar 2015, 15:20

(Tuzla, 10. mart 2005., Sloboda – Željo: Nekad se moglo igrati i po težim uslovima)

slika

Istovremeno igras i cistis snijeg :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 05 mar 2015, 15:36

Gorki je napisao/la::crazy:

Derbi je sa Zvijezdom i Budućnost iz Banovića (ako se misli na kantonalni),jedino indijanci ovu tekmu zovu derbijem (pored one kad prate Selju/rajvoSa) :mrgreen:
Sta ja znam....meni je ovo derbi svih derbija...ufff,jedva cekam subotu....ko se ne boji nek dodje....valjda bude dobra tekma jer igraju 2 podjednako kvalitetna tima...prednost dajem lukavcanima i mislim da su blizi pobjedi
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 05 mar 2015, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2015, 15:49

generalno, kako se fudbal modernizuje, sve više mi fali ovaj stari, old school, nostalgija jarane :cry:

No al calcio moderno!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 mar 2015, 16:07

Lazio MERDA
Radnički MERDA
Young Boys MERDA :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 05 mar 2015, 20:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:
ko ima strpljenja nek poslusa...ovaj njihov projekat koliko god manjkavosti imao (a mnogo ih je i na prvo slusanje samo), pokazuje gdje su ovi koliko toliko organizovani klubovi, a gdje smo mi...

ovdje se vidi da postoji jedna koherentna skupstina, njena tijela i radne grupe koji realizuju odredjene ideje (a kakva je nasa skupstina), postoji neki pravac kojim zele da se krecu crno na bijelo (dok mi imamo samo usmenu rijec)... o ELEMENTARNIM stvarima je suvisno pricati, mi nemamo elementarnog marketinga, u omladinskom pogonu je rasulo itd itd

kod nas se mora krenuti polako od pocetka da bi dosli do nivoa recimo Zelje ili Sirokog ...iako ni taj nivo nije bog zna sta, ali ljudi maju neke osnovne postulate koji cine klub: skusptina, uprava, omladinski pogon, marketing sluzbu, press sluzbu i sve ostalo sto jedan klub treba da ima...o Sarajevu u ovom momentu necu da pricam to je ipak posebna prica...ali niko da prepozna da Sarajevo nije preko noci doslo do ovdje gdje je sada, i bez Tana su bili organizovaniji nego sto smo mi trenutno na svaki moguci nacin...Zeljo isto tako sa svim svojim problemima i manjkavostima je dugorocno stabilniji od nas...

umjesto da polako krecemo, preduzimamo te baby pocetne korake mi bas stojimo u mjestu...reforma omladinskog pogona propala, dopuna upravnog odbora stala, marketinga nemamo, bukvalno i dalje smo samo ovisni o Azmiru i gradu tako da s te strane nista se nije promijenilo... nikako da se pomjerimo sa mrtve tacke..a sa mrtve tacke se pomjera malim koracima, elementarnim stvarima koje su zeljo, sarajevo prosli prije 2-3-4 godine..dok se stice utisak da bi nasi da preskoce sve to...jbg ne ide tako

ali eto da ne rusim euforiju :mrgreen:

Mi još nismo potpisali Reprogam duga na ime poreza , sa Poreskom upravom F BiH.To znači da faraon još nije ispunio svoju obavezu.Predsjednik Husić ne može poreski dug prihvatiti na svoja leđa.On za taj dug traži jasne garancije Gradske vlasti. Dolazak faraona (tek) na drugu sjednicu Skupštine je de fakto prihvatanje obaveze Reprograma. Naravno da mi imamo rezervu prema njemu i svim nj. obećanjima. Najavljena Skupština u februaru nije održana a neće je ni biti do juna.Čak ni novoizglasani Statut Kluba nije postavljen na Službenoj stranici .Mi smo saznali za igračka pojačanja i obradovali se igri i pobjedi protiv Travnika. Nažalost puno toga ne znamo ali naslućujemo. Bojim se da kad saznamo, ne bude već kasno. Neće njih Husić čekati u nedogled i slušati njihove prazne priče. Obećanja smo se naslušali vrijeme je za djela.(Ne) potpisivanje Reprogama će biti jasan znak da li se sa obećanja prelazi na djela.
Ja volim FK Tuzla City

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 mar 2015, 21:31

Zodiac je napisao/la:(Tuzla, 10. mart 2005., Sloboda – Željo: Nekad se moglo igrati i po težim uslovima)

slika

Istovremeno igras i cistis snijeg :mrgreen:
Sjo stolica crvenih. Nije im trebalo puno da izblijede :mrgreen:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 mar 2015, 22:17

Crveno crna noć 12.03. u Slobodi, jel to oni svoj party organizuju ili je UG Prijatelji FKS ? :eh:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 06 mar 2015, 13:43

sloboda72 je napisao/la:Mi još nismo potpisali Reprogam duga na ime poreza , sa Poreskom upravom F BiH.To znači da faraon još nije ispunio svoju obavezu.Predsjednik Husić ne može poreski dug prihvatiti na svoja leđa.On za taj dug traži jasne garancije Gradske vlasti. Dolazak faraona (tek) na drugu sjednicu Skupštine je de fakto prihvatanje obaveze Reprograma. Naravno da mi imamo rezervu prema njemu i svim nj. obećanjima. Najavljena Skupština u februaru nije održana a neće je ni biti do juna.Čak ni novoizglasani Statut Kluba nije postavljen na Službenoj stranici .Mi smo saznali za igračka pojačanja i obradovali se igri i pobjedi protiv Travnika. Nažalost puno toga ne znamo ali naslućujemo. Bojim se da kad saznamo, ne bude već kasno. Neće njih Husić čekati u nedogled i slušati njihove prazne priče. Obećanja smo se naslušali vrijeme je za djela.(Ne) potpisivanje Reprogama će biti jasan znak da li se sa obećanja prelazi na djela.
Opet pesimizam, kakav ba reprogram duga i skupstina. Reprogramirat ce se dug, niko nije nije lud da se to ne uradi, a pogotovo Husic. Kakva skupstina.......sta ce oni odluciti, oni jos mogu samo odluciti da se rasformira skupstina u oovom sazivu.....sta ima bijeda odlucivati.....napravit ce se skupstina akcionara, ljudi koji ce uloziti u klub i sami odlucivati o svojim akcijama u klubu....nikakvo izmisljanje tople vode. Jedino mozda oni hoce ko' Zeljo da bude omjer 51:49 u korist ove trenutne skupstine, da ljudi ulazu a oni kao vecinski vlasnik da odlucuju. E to sigurno nece docekati, koja ce im budala dati pare....nismo mi Bajern a ovo nije Njemacka, da Sloboda ima 10 miliona ajvara na racunu pa prodaju 49% upravljackih prava. Ovo je BiH.
🔴⚫️

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 mar 2015, 15:13

@NKMramor imas pp
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.