RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 04 mar 2015, 02:37

Zrinja ni ove godine nije imo srece u Kupu :rol:

IDEMOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samo_lijevo
Kontakt:

Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura

Post Postao/la samo_lijevo » 04 mar 2015, 13:11

Ovo je zavrsena stvar,jos postaviti travu,posuti pijesak i granulat.Za to ne treba vise od 2 sedmice.Onda ostane ograda i reflektori kada se naruce.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 mar 2015, 16:25

rodjak je napisao/la:Zrinja ni ove godine nije imo srece u Kupu :rol:

IDEMOOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIII

I STROGO UVESTI RIJADA DEMICA U 89TOJ MINUTI - DA IH PODSJETI NA USPOMENE! :urnebes: :urnebes: :urnebes:

[youtube][/youtube]

NE VADI GA RIJAAADEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 17:09

Da ih podsjetimo i na ovo [youtube][/youtube]
IZRODE U FAMILIJI GROB TE YEBO STIDI SE :urnebes: :urnebes: :rol:

FORZAAAAAAAA
From father to son

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 mar 2015, 19:03

APEL UPRAVI FK VELEŽ:

Raja nećete zamjeriti ovo što ću napisati a nije u vezi našeg Starca, ali bi možda indirektno mogli i našu upravu pokrenuti ka promjeni statuta i traženju potencijalnih investitora.

Evo nakon Sarajeva i Željo usvoji novi statut, i već sada imaju ponude za investitore koji će ulagati u klub. E sad bi neko rekao šta to ima s Veležom? Ima puno veze s Veležom. Zašto? Zato što ćemo teško u skorije vrijeme moći biti konkurentni ovim ekipama u koje će ulagati investitori. Iako naši ništa ne govore, ipak sam siguran da uprava ma kakva god da je a i NN koji se nakon isteka mandata premijera FBiH vraća u upravu, prate šta radi drugi klubovi, i da možda već sada imaju neki plan o budućnosti kluba za koji zna samo mali krug ljudi. Oni su valjda svjesni ako mi uskoro ne učinimo nešto slično, bit ćemo nekonkurentni u ovoj ligi i teško ćemo igrati Evropu. Nemojte zamjeriti što sam baš ovo na ovakav način napisao, ali sam samo želio skrenuti pažnju na važan momenat. ;)

EDIT: Siguran sam da neko iz kluba ponekad svrati na ovaj forum pa pročita nešto u vezi kluba :mrgreen: a ako ovo čitaju neka im bude opomena da više nemamo vremena i da VELEŽ ne smije čekati da ga pogura ili država ili grad MOSTAR nego MORA SVOJIM SNAGAMA KOPATI I RUKAMA I NOGAMA KA BOLJEM SUTRA.

Gospodo iz uprave akos e i dalje nastavite ponašati po principu: MI SMO NAJPAMETNIJI I NIKO NAM NIPTA NE MOŽE, ONDA OD VELEŽA U BUDUĆNOSTI NEĆE BITI NIŠTA. :cry:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 19:24

AlemC85 je napisao/la:Raja nećete zamjeriti ovo što ću napisati a nije u vezi našeg Starca, ali bi možda indirektno mogli i našu upravu pokrenuti ka promjeni statuta i traženju potencijalnih investitora.

Evo nakon Sarajeva i Željo usvoji novi statut, i već sada imaju ponude za investitore koji će ulagati u klub. E sad bi neko rekao šta to ima s Veležom? Ima puno veze s Veležom. Zašto? Zato što ćemo teško u skorije vrijeme moći biti konkurentni ovim ekipama u koje će ulagati investitori. Iako naši ništa ne govore, ipak sam siguran da uprava ma kakva god da je a i NN koji se nakon isteka mandata premijera FBiH vraća u upravu, prate šta radi drugi klubovi, i da možda već sada imaju neki plan o budućnosti kluba za koji zna samo mali krug ljudi. Oni su valjda svjesni ako mi uskoro ne učinimo nešto slično, bit ćemo nekonkurentni u ovoj ligi i teško ćemo igrati Evropu. Nemojte zamjeriti što sam baš ovo na ovakav način napisao, ali sam samo želio skrenuti pažnju na važan momenat. ;)
Valjda gledaju na buducnost moj dobri Aleme. Velež je jako primaljiv pošto je s dugovima uz Široki najrastereceniji a uz to smo i brend sa armijom navijaca. Samo da neko hoce pokrenut dobru pricu,djela automatski bi pokrenuo more crvenih đavola
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 mar 2015, 19:25

AlemC85 je napisao/la:Raja nećete zamjeriti ovo što ću napisati a nije u vezi našeg Starca, ali bi možda indirektno mogli i našu upravu pokrenuti ka promjeni statuta i traženju potencijalnih investitora.

Sve je ovo drug ok,ovo sto si napisao.Taj preustroj ili ti privatizacija bar djela kluba je jedino realno i moguce rjesenje za sve profesionalne sportske klubove.Neznam kako trenutno stoje stvari kod nas ,ali sam poodavno ,ima godina i vise ,u razgovoru sa jednim poznanikom koji je inace clen BP u Sarajevu,nacuo da ce se kad dodje vrijeme kod nas ukljuciti nase legende,navodno su jako zainteresovani i da bi to moglo dati dobre rezultate.Dakle klasicna mahalska ali on predvidja dobre stvari....
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 19:28

To sam i ja nacuo za nase legende ali koliko je tacno? Imamo ih toliko od Vahe Duska Mare Kodre Barbe i da ne nabrajam. Kodrin brat Mela je isto jako uspjesan menađer u Španiji zasto ne pokrenuti dobru pricu
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 mar 2015, 19:36

Ma buraz ,ne znam sta da ti kazem,posto kupio-poto prodao,ali je momak pravo optimistican bio,inace je neki rod nasem fudbalskom bogu Semiru Tuci ....puno je on meni vise dobrih stvari rekao od ovih mojih par sturih recenica

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 19:42

rodjenisa je napisao/la:Ma buraz ,ne znam sta da ti kazem,posto kupio-poto prodao,ali je momak pravo optimistican bio,inace je neki rod nasem fudbalskom bogu Semiru Tuci ....puno je on meni vise dobrih stvari rekao od ovih mojih par sturih recenica
Puno smo toga lošeg prošli i sačuvali klub da bi ga tako lako pustili. Vizija postoji sigurno samo su nasi uspavani pravo. To bi bio bum da ga nase legende privatizuju a ne neko sa strane mada se nebi bunio ni da nas uzme neki šeik Hassan Al Yebe Dobro iz Kuvajta :D
From father to son

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 04 mar 2015, 20:02

Ima jos nesto u toj prici .Nikome u ovako uredjenoj drzavi nije lijepo,ali Velez ima problem veci od drugih...odozgo.
I nije ovo nikakva suplja, politickim elitama u ovoj drzavi ne treba nikakav Velez u Mostaru a pogotovo jak i organizovan,za Mostar je bio drugaciji dogovor....yebase ih raja,patriote,a kako rekoh to je mimo dogovara ljudi koji su sebi umislili da su bogovi na zemlji i da odredjuju ljudske sudbine.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 20:16

rodjenisa je napisao/la:Ima jos nesto u toj prici .Nikome u ovako uredjenoj drzavi nije lijepo,ali Velez ima problem veci od drugih...odozgo.
I nije ovo nikakva suplja, politickim elitama u ovoj drzavi ne treba nikakav Velez u Mostaru a pogotovo jak i organizovan,za Mostar je bio drugaciji dogovor....yebase ih raja,patriote,a kako rekoh to je mimo dogovara ljudi koji su sebi umislili da su bogovi na zemlji i da odredjuju ljudske sudbine.
Ma jaci smo mi brato od njih. Vidis da na ne mogu ništa. Glavni dogovor im je davno propao a to je onaj da nas ugase . Kad smo to izdržali izdrzat cemo sve. Ove njihove sadasnje spletke koje nam pakuju tresemo kao kitu poslje pišanja
From father to son

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 mar 2015, 20:35

Zna li se u stvari kakva je sadašnja vlasnička struktura FC Velež?Ima li iko živ pa da kaže treba la bi uprava da podnese izvještaj i sl.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 mar 2015, 20:42

U subotu predstavljanje prijedloga novog Statuta NK Čelik Zenica

Evo i Čelik krenuo u usvajanje statuta. :mrgreen:
Ovo je postalo pravo moderno.Usvojiš statut ,i onda kazes navijacima strpite se cekamo investitore.I tako to moze trajati godinama,cekajuci bolja vremena.Bitno je nešto pokrenuti,da se o necemu prica.Da se nesto radi,pokusava.
I vuk sit i ovce na broju.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 mar 2015, 20:44

Ima stvari koji se rade daleko od očiju javnosti za dobrobit kluba.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 20:45

amypitar je napisao/la:U subotu predstavljanje prijedloga novog Statuta NK Čelik Zenica

Ovo je postalo pravo moderno.Usvojiš statut ,i onda kazes navijacima strpite se cekamo investitore.I tako to moze trajati godinama,cekajuci bolja vremena.Bitno je nešto pokrenuti,da se o necemu prica.Da se nesto radi,pokusava.
Ne budi ljubomoran. Možda Čelik uhvati jaceg investitora od vas. Zar sumnjas u takvo nesto. Malo si prepotentan
From father to son

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 mar 2015, 20:52

Cernica je napisao/la:
amypitar je napisao/la:U subotu predstavljanje prijedloga novog Statuta NK Čelik Zenica

Ne budi ljubomoran. Možda Čelik uhvati jaceg investitora od vas. Zar sumnjas u takvo nesto. Malo si prepotentan

Ma nisam uopšte .
I mi smo vise ima li srece,nego sto je taj status dobar.Isto tako Sloboda.
Zelim da kazem da usvajanjem statuta,nece investitori trcati sa kesama love.Sve dok drzava ekonomski ne ojaca,dok se mnoge stvari u istoj ne poprave,nece nam biti bolje.Pa ovde stranac dok u opstini izvadi tri papira treba mu mjesec dana.Ovo je vise mazanje ociju navijacima,da se nesto radi,pokusava.Ne kazem da neko nece nesto uloziti u neki naš klub,ali tesko boga mi.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 04 mar 2015, 20:56

Ma normala amy ali pun je qurac bogatuna u svijetu kojim je to ulaganje za njih kikiriki tako da ce ga uzet sinu za zayebanciju :D zato ti kazem neznas kakve kp veze ima :thumbup:
From father to son

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 mar 2015, 21:00

Cernica je napisao/la:Ma normala amy ali pun je qurac bogatuna u svijetu kojim je to ulaganje za njih kikiriki tako da ce ga uzet sinu za zayebanciju :D zato ti kazem neznas kakve kp veze ima :thumbup:
Ima bogatuna i tu se stobom slazem,ali jednostavno ih drzava tjera. :oops: Pa vidis sta MUPKS radi sarajevskim klubovima.Pa ko ce uloziti u te klubove ,kad si svaku utakmicu Premijer lige u debelom minusu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 mar 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 mar 2015, 21:02

amypitar je napisao/la:
Cernica je napisao/la:

Ma nisam uopšte .
I mi smo vise ima li srece,nego sto je taj status dobar.Isto tako Sloboda.
Zelim da kazem da usvajanjem statuta,nece investitori trcati sa kesama love.Sve dok drzava ekonomski ne ojaca,dok se mnoge stvari u istoj ne poprave,nece nam biti bolje.Pa ovde stranac dok u opstini izvadi tri papira treba mu mjesec dana.Ovo je vise mazanje ociju navijacima,da se nesto radi,pokusava.Ne kazem da neko nece nesto uloziti u neki naš klub,ali tesko boga mi.
Drug ne znaš nekeo stvari oko Veleža. Prije 2-3 godine GRAD MOSTAR je nakon dugo vremena napravio neku dobru stvar za VELEŽ a to je da mu je dao papire nad vlasništvom stadiona i suterena u Vrapčićima na 40 godina, što je ogroman uspjeh uprave, jer se godinama radilo na tome, pošto sam to pratio pomno. To je bio uslov da UEFA da pare VELEŽU prvo za pomočni teren, a kasnije če uslijediti daljnja ulaganja u infrastrukturu onako kako je usvojeno strategijom kluba. To če nam otvoriti put za daljnja ulaganja u klub, jer investitor želi ulagati u nekoga ko ima imovinu a to VELEŽ ima crno na bijelo tj.1/1 :mrgreen: Več sada postoje potencijalni investitori a to su Turci sa kojima je klub pregovarao oko buduče saradnje, jer postoje u Turskoj firme, spremne za ulagati u VELEŽ a paralelno se žele robiti na bh. tržište, slično kao i TAN.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.