ja ba 300 000 KM poslovali u plusu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Radovanovic koji se oporavlja od povrede, to je to ja mislim. Ostali su svi fit, vraca se i Krpic.Lampard8 je napisao/la:Ko nedostaje u sastavu Slobode, imal povrijeđenih, kartoniranih
i ja sam isto cuo svakakve priceBatva je napisao/la:Ma gdje god da spuste sidro, pametnije im je od vracanja u Sarajevo radi 1 dana.
Za bodove u Zenici strahujem ponajvise zbog dobrog odnosa ova 2 kluba, a i svakakve price kruze posljednjih dana oko te utakmice. Ne zelim vjerovati u to, jer Husref je trenercina i sumnjam da ce ista kalkulisati, praviti deal-ove i sl. Idemo po pobjedu pa sta bude, a s ovakvim igrackim kadrom ni ne smijemo nista drugo zeliti.
Batva je napisao/la:Ma nece ni jedan fudbaler javno reci kako je tekma u Zenici vec dogovorena stvar.
Ko sto @fukaraTz kaze, boli nas kita, idemo se zajebavati i bodriti nase pa kako bude na kraju. Koliko nas ide, u koliko krecete iz Tz? Ja cekam mog "dilera" da mi javi za prevoz...
Ti nešto slabo pišeš u zadnje vrijeme, da ti nisu uklonili insajdera il izvor informacijaultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi mi..nismo mi u tom rangu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.