Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Malo je sjebalo ovo oduzimanje bodova koje su prvobitno bili dati. Da nisu oduzeti bodovi ta bodovna razlika se ni nakon poraza od Zelje ne bi osjetila. Ovako situacija je neizvjesna, treba uvezati niz pobjeda na gostovanjima i kuci i nadati se kiksevima protivnika tako da dobijemo priliku za to trece mjesto. Malo sam razocaran rezultatom protiv Zelje al jbg sta da se radi idemo dalje...
Očekivani rezultat.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vitez oslabljen; Basara i Hrkac povrijedjeni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mokroguz je napisao/la:Vitez oslabljen; Basara i Hrkac povrijedjeni.
ma to su sve dezinformacije.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
FanVitez je napisao/la:Mokroguz je napisao/la:Vitez oslabljen; Basara i Hrkac povrijedjeni.
ma to su sve dezinformacije.jeste vi kompletni za vikend?
Nismo kompletni, ali cemo mozda biti "kompletniji" do utakmice
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Gdje nam je ovo lupus? Zašto ga nema?
Tu je u blizini. 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 mar 2015, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izvini, što sam napisao da se može igrat s vama, vas se može izbacit iz kupaMancini je napisao/la:A onaj tamo jedan na njihovoj temi reče kako je dobro što su izvukli Olimpic jer se protiv nas može igrati. I nama je drago što igramo protiv njih.
Malo morgen 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kad se selo digne nije zafrkancija! 
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 06 mar 2015, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pa odnosi se vjerovatno za nas iz manjeg entiteta ili Viteza druze jbg ne mozemo svi biti gradjani Sarajeva!Al eto ja se tjesim tim da je covjek sa sela posten covjek pa mi to dodje kao kompliment! 
selo je selo a GRAD je GRAD,,,,,,,Vama je zadovoljstvo da kada imate tekmu u glavnom gradu I malo prošetate BAŠČARŠIJOM,vidite VRELO BOSNE,prozujite TITOVOM ulicom,pogledate SKENDERIJU itd,,,,,starina je napisao/la:Pa odnosi se vjerovatno za nas iz manjeg entiteta ili Viteza druze jbg ne mozemo svi biti gradjani Sarajeva!Al eto ja se tjesim tim da je covjek sa sela posten covjek pa mi to dodje kao kompliment!
E pa druze vidis ja obozavam doc u Sa,pojest cevape u Zmaju,setkat se Bascarsijom,uzivam u tome vjeruj i skidam kapu pravim sarajlijama,ali samo pravim jer su to gospoda ljudi!Jesam dijete sa sela i uvijek cu biti,ali pojedincima koji glume gospodu ocutati necu vjeruj!Nikad nista protiv Sa nisam imao,niti cu,al kad mi diras selo i brkas ga sa necim sto nema veze sa istim,a glumis mangupa iz Sa pa izvini druze al reagujem jos gore uzivo!
starina je napisao/la:E pa druze vidis ja obozavam doc u Sa,pojest cevape u Zmaju,setkat se Bascarsijom,uzivam u tome vjeruj i skidam kapu pravim sarajlijama,ali samo pravim jer su to gospoda ljudi!Jesam dijete sa sela i uvijek cu biti,ali pojedincima koji glume gospodu ocutati necu vjeruj!Nikad nista protiv Sa nisam imao,niti cu,al kad mi diras selo i brkas ga sa necim sto nema veze sa istim,a glumis mangupa iz Sa pa izvini druze al reagujem jos gore uzivo!
-
desetkamarakane
- Kontakt:
U srijedu spektakl ,uvjek dobar fudbal kad stize olimpic !!! Pandza kralj !!!
Daj Boze da se odigra kup u srijedu jer cisto sumnjam da se stadioni mogu osposobiti do tad!U svakom slucaju nek nam je sa srecom!
desetkamarakane je napisao/la:U srijedu spektakl ,uvjek dobar fudbal kad stize olimpic !!! Pandza kralj !!!
U kakvom je stanju teren? Gdje bas potrefi ovog mjeseca i teska kisa i gust snijeg
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Teren los,ali bolji nego u proslom kolu
Kada je Merajić slomio ruku?
Uh coj'ce
Ned'o Bog da je nesta dugorocno.
Hoce li nam makar stranci poceti igrati sada?
Hoce li nam makar stranci poceti igrati sada?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.