FK Željezničar (opšte diskusije)

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Neandertalac » 04 mar 2015, 12:22

Benko je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:Nije problem sto imate para, nisam kompleksas, nije ni toliki problem da u ime fks kazete "mi", ali fazon je sto ste toliko razmetjivi i ironicni i provokatorski nastrojeni u prici s parama kao da ste vi dali pare, a ne da je tan donirao... Moze se reci, lupam: "mi imamo novac, mozemo dovesti benku...", ali vi to radite na nacin "sta je strumfovi, prepali se diva s koseva, ima se moze se, imate li za kifle, hocete da vas kupimo, joj al ce vas benko karat, nama je lakse dati njemu toliko nego vama izdvojit ono osnovno..." .Donedavno ste gledali Melunovice i igraci vam pod svijecama bili, sad imate hvala Bogu a imat cemo i mi! Samo kompleksasi mogu se radovat siromastvu nekog ! Ipak, imam osjecaj da je nekima drago zbog para u fks iz razloga "al cemo gazit male plave", vise nego da napredujete opcenito.. Ne daj boze da nas nestane, izgubili bi 80 % navijaca koji navijaju za fks jer mrze Zelju!
Po meni navijac ima veze sa terenom, sa upravom i bankovnim racunom ne... Cak i igraci govore u trecem licu kad pricaju o parama kluba...
Da bog da svi imali, jer je ruzno razmetljivo pricati u ovakvoj bijedi...
Rekoh da necu pisati ovdje, ali jednostavno moram. Vidim pokušavaš da opravdaš svoje a popljuješ naše pa ću ti psotaviti par pitanja.
Zasto ste vi mjesec dana kampirali na našoj temi kada je bila afera "viršle" i govorili kako nemamo sta da jedemo, kako smo fukara i sl?
Zasto ste poslije kukesija ismijavali "Navodni" dolazak Tana i također kampirali na nasoj temi?
Zasto ste nakon svake osvojene titule mejsecima tamo podjebavali?

U životu ima nesto a to se zove karma, pravo gadna stvar...
Što se novca tiče, sav nvac na računU FKS je novac FKS, cije "dionice" ima oko 95% Tan..
sutra da tan zavrne "pipe" kako vi to sanjate, moram razocarati vas jer bi isti dan preuzeo nas jedan drugi gigant koji je i prije tana bio u opciji da preuzme ovaj procenat vlasnistva...

Svo ismijavanje sada koje trpite je iz razloga sto ste vi isto radili samo 5x više
Samo se sjeti Slike Ljupka sa Arkanom i sta ste uradili tada od teme?
A evo dovedoste igraca iz Belih Orlova... vidis da ne valja biti svakakav ;)
Da ti objasnim sta je karma, vidim da si neupucen. To ti je ono kad vi u septembru najavite i proslavite titulu a mi je uzmemo. Karma bi u nasem slucaju bila kada bi vi recimo u narednih 4-5 sezona uzeli 6-7 trofeja, a ne ovo oko novca, jer mi niti smo siromasni, niti smo rezultatski inferiorni u odnosu ne samo na vas, nego bilo koga u BiH. Jos ako se pokrene ovo oko statuta i ulagaca u pozitivnom smijeru, a sve su naznake da hoce, onda vam i taj pokusaj omalovazavanja pada u vodu, iako je u najmanju ruku degutantan.

Moras shvatiti da trenutno diskutujes na temi, pazi sad ; NAJTROFEJNIJEG kluba u BiH, koji samo u ovoj deceniji ima isto trofeja kao svi ostali. Kontas.

I ako me budes citirao, smanji demagogiju, nego daj sta konkretno, pa da razmotrimo, a do tada adio :tralala:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 mar 2015, 12:23

Benko je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:Nije problem sto imate para, nisam kompleksas, nije ni toliki problem da u ime fks kazete "mi", ali fazon je sto ste toliko razmetjivi i ironicni i provokatorski nastrojeni u prici s parama kao da ste vi dali pare, a ne da je tan donirao... Moze se reci, lupam: "mi imamo novac, mozemo dovesti benku...", ali vi to radite na nacin "sta je strumfovi, prepali se diva s koseva, ima se moze se, imate li za kifle, hocete da vas kupimo, joj al ce vas benko karat, nama je lakse dati njemu toliko nego vama izdvojit ono osnovno..." .Donedavno ste gledali Melunovice i igraci vam pod svijecama bili, sad imate hvala Bogu a imat cemo i mi! Samo kompleksasi mogu se radovat siromastvu nekog ! Ipak, imam osjecaj da je nekima drago zbog para u fks iz razloga "al cemo gazit male plave", vise nego da napredujete opcenito.. Ne daj boze da nas nestane, izgubili bi 80 % navijaca koji navijaju za fks jer mrze Zelju!
Po meni navijac ima veze sa terenom, sa upravom i bankovnim racunom ne... Cak i igraci govore u trecem licu kad pricaju o parama kluba...
Rekoh da necu pisati ovdje, ali jednostavno moram. Vidim pokušavaš da opravdaš svoje a popljuješ naše pa ću ti psotaviti par pitanja.
Zasto ste vi mjesec dana kampirali na našoj temi kada je bila afera "viršle" i govorili kako nemamo sta da jedemo, kako smo fukara i sl?
Zasto ste poslije kukesija ismijavali "Navodni" dolazak Tana i također kampirali na nasoj temi?
Zasto ste nakon svake osvojene titule mejsecima tamo podjebavali?

U životu ima nesto a to se zove karma, pravo gadna stvar...
Što se novca tiče, sav nvac na računU FKS je novac FKS, cije "dionice" ima oko 95% Tan..
sutra da tan zavrne "pipe" kako vi to sanjate, moram razocarati vas jer bi isti dan preuzeo nas jedan drugi gigant koji je i prije tana bio u opciji da preuzme ovaj procenat vlasnistva...

Svo ismijavanje sada koje trpite je iz razloga sto ste vi isto radili samo 5x više
Samo se sjeti Slike Ljupka sa Arkanom i sta ste uradili tada od teme?
A evo dovedoste igraca iz Belih Orlova... vidis da ne valja biti svakakav ;)
Pa mozda zato sto ste vi prije tih virsli visili i podjebavali nas vezano za neodlazak u Evropu, zatim zbog priprema po Fojnici i jos nekih stvari.Tako da je to kruzna reakcija.A ovog zlocinca ne bi trebao spominjati na ovoj temi a i na bilo kojoj drugoj.Ne mislim samo na tebe nego i na sve ostale forumase
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 04 mar 2015, 12:33

e moj benko za razliku od tebe kokot je rodeni sarajlija

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 04 mar 2015, 12:34

@Schwarz mislim da si sada potpuno ubo sustinu svega sa svojom prvom recenicom.
Pa mozda zato sto ste vi prije tih virsli visili i podjebavali nas vezano za neodlazak u Evropu,a prije toga je sigurno opet bilo nesto zbog cega ste vi nas prcali,a opet prije toga nesto zbog cega mi vas :D
I tako sve nazad do pocetka vremena.

Ja sve sto vidim je ogromna kolicina pakosti kod ljudi i nista drugo.
Zbog sake kretena nam je uskraceno da pisemo na temi Zeljo/Sarajevo jer je pojedincima satro cudno da se prati sta se desava u protivnickom taboru.Ono udure je pratiti Manchester i Real al je kao nakaradno pogledat u avliju do svoje :thumbup:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 04 mar 2015, 12:35

zeljo1974 je napisao/la:e moj benko za razliku od tebe kokot je rodeni sarajlija
odgovorio bih ti, ali nema smisla ;)

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 mar 2015, 12:36

molotovljev je napisao/la:
Vidi nesto burazeru; nisam taj tip, i ko prati moje postove od pocetka zna da je moj stav da svi imamo,
tj. zalazem se za bolje sutra bh fudbala u cijelini. Ovo sto se nama desilo u posljednje dvije, tri godine,
pozelio bih svim klubovima u nasoj ligi, prvenstveno mislim na vece klubove, pa da napokon uzivamo u
kvalitetnom fudbalu pred punim tribinama.
E sada, to sto ti pricas nama, mi smo isto pricali vama, shvatas sta zelim da kazem... Dakle, isto ste se ovako
ponasali, iako licno neopravdavam i jedne i druge, znaci ruzno je u svakom slucaju.
Ali hajde sve, navijaci smo, pa donekle mozemo tolerisati i razumljivo je jel, ali kada se tako ponasa trener
ili neko ko ima ogroman autoritet u klubu, e to je vec porazavajuci podatak i treba svi da se zabrinemo.
Da skratim pricu, tako se ponasao Amar. Zasto ? E to ti necu reci, trebas sam da shvatis !
Zivio ti meni...
Ovdje baš rijetko uđem i iskreno biram koga ću pročitati. Tebe i pročitam jer si korektan. Samo mi nije jasno šta je to Mar rekao ružno za Sarajevo. Nikad ništa. Možda je provokacija ppehari su tu, ali to je kulutrna šala. Nije šala ove vrste kakvu @plavipatriota spominje. Volio bi ja i da vaši imaju takve šale, a ne da DIno proziva iz Zenice Želju, da onaj papak vodi navijanje na KOševu i tome slično. Ima još ti primjera. Amar je tačno onaj fakin kakve svi mi u Rajvosa volimo imati i te šale je zbijao na novinarska glupa pitanja a ne iz čista mira. To što vas boli njegov mangupluk to je druga stvar. Meni su recimo neki jarani po fejsu kačili ono sa Google kad napišu Željo Turkish pa izbaci jeste li mislili Sarajevo itd. To su šale prave naše, a psovke su nešto drugo. Slažem se i da su neki naši navijači vas ovdje podbadali, ali generalno vi prednjačite na ovom forumu, a generalno ko prednjači je jako teško ocijeniti. To ti govori i ovaj broj stranica na temama za sve navijače koji je ispisan kako se promijenio sistem foruma.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 mar 2015, 12:50

Ma kakav benko,dzelina mala,ne treba ga uzimati za ozbiljno. Nav.rnuo par puta dzeli,dobio koju info i konta da je baja :lol: :lol: :lol:

@plavipatriota napisa pravo stanje stvari i upravo ono cemu se ja smijem svakom jufkaru kad kaze "mi" imamo love,a da se pri tome poistovjecuje sa tanom,kao da je on upravo taj guzonja i milioner,a ne da je u stvarnosti srednjoskolac sa 2.5km u padze. Doduse,nekad bude i zalosno...

Prodali 95% dionica kluba liku koji je zaradio milijarde na taj nacin,a oni ga kontaju otjerati kad im "dosadi". Cuj,kad se povuce,eto povucice se i reci "hajd' zdra'o" odlazeci,masuci rukama.Pa to moze smisliti samo glava koja ima sjeckani burek umjesto mozga. Nego komsinice,svaki dan molite boga da tanu ne dosadite,jer ce mala biti kk bosna za vas

Nazivaju sebe sarajlijama,a niko im nije rekao sta sarajevo misli o kur.cevitim likovima...

toliko,iako niste nista skontali :mrgreen: :mrgreen:

@moltovljev-tebe recimo,ne svrstavam u ovaj kos provokatora bez mozga sa obije strane. Ali sto toliko pjenis na Amara? NE voli vas covjek,ok,ne volite ni vi njega. Ono sto je on rekao/uradio,kontra vas je samo 1% od onoga sta ste vi godinama sra.li za njega. I sta ocekujes,da te neko voli i postuje? Covjek je bar posten,pa kaze sta misli,ako nista to treba cjeniti,a ne dodje kao da vidi "treba'l sta" kad padne zapadna tribina,pa se hinjski slika pored sa kezom od uha do uha. Izvini,ali to je za mene supacki i hinjski,pa ja za tog lika ne pisem ni 1% sta ste vi pisali o amaru. Skontaj malo sam,sta ocekujes?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 mar 2015, 12:56

Amar jeste fakin i neka je, a da li je mangup, iskreno libo me sebi je... Ne mozemo ga porediti sa Blekicem,
jer su dva razlicita svijeta, dok je recimo Dino gospodin za Amara. Pored toga sto je provocirao,
a jeste, citajuci izmedju redova njega, jer je u tom stilu slao poruke, Amar je hajde da kazem odbijao
saradnju sa svim vecim bh klubovima. Cak je u tolikoj mjeri unazadio do tada dobre odnose sa vecim klubovima,
da je na taj nacin narusio Zeljin imidz, kakav je imao nekad.
Amar sve sto je zelio, jeste da na foru pokupi nekoliko trofeja kako bi postao ono sto nazalost i jeste; "gospodar"
Toliko je iskompleksiran da je zelio tatu, g. Ivicu da skine sa trona. Da li mu je to poslo za rukom, stvarno
ne mogu sa sigurnoscu reci, ali ipak nazalost izgleda da jeste, barem sto se vas tice.
Mene licno ako pitate, a to sam vec jedanput napisao na vasoj temi; da nikad nece nadmasiti velikog Ivicu !
F.K.SARAJEVO

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 mar 2015, 13:02

Kakvih si budalastina nabacao u postu, svasta...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 mar 2015, 13:07

Amar je odlican trener ,mislim da je pogrijesio kad je se poceo baviti i drugim stvarima u klubu .misljenja sam da on najvise daje kao trener ,koliko god mi pitari ga ne volimo on je pokazao da zna svoj posao .

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 04 mar 2015, 13:07

PeppermintSA je napisao/la:u kol'ko h je skupština?

U 17:30

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 mar 2015, 13:08

molotovljev je napisao/la:Amar jeste fakin i neka je, a da li je mangup, iskreno libo me sebi je... Ne mozemo ga porediti sa Blekicem,
jer su dva razlicita svijeta, dok je recimo Dino gospodin za Amara. Pored toga sto je provocirao,
a jeste, citajuci izmedju redova njega, jer je u tom stilu slao poruke, Amar je hajde da kazem odbijao
saradnju sa svim vecim bh klubovima. Cak je u tolikoj mjeri unazadio do tada dobre odnose sa vecim klubovima,
da je na taj nacin narusio Zeljin imidz, kakav je imao nekad.
Amar sve sto je zelio, jeste da na foru pokupi nekoliko trofeja kako bi postao ono sto nazalost i jeste; "gospodar"
Toliko je iskompleksiran da je zelio tatu, g. Ivicu da skine sa trona. Da li mu je to poslo za rukom, stvarno
ne mogu sa sigurnoscu reci, ali ipak nazalost izgleda da jeste, barem sto se vas tice.
Mene licno ako pitate, a to sam vec jedanput napisao na vasoj temi; da nikad nece nadmasiti velikog Ivicu !
Lafe,postavi sebi pitanje,znas li uopste sta je fakin,a sta mangup? I ko je/sta je gospodin? Ako mislis na danasnju "gospodu",onda se u potpunosti slazem? Ovim novim generacijama je dovoljno imati na sebi par milja maraka,u dzepu isto tako,5-6 pic.ki za stolom,zovnuti turu poslusnicima,da budes "gospodin". Ispravi me ako lazem,ali gospoda su se oduvjek radjala,a ne postajala i jako je malo prave gospode danas. Tako da je taj pojam izgubio svaki smisao.

Tebe i Amara sto se tice,posto vidim da si se "natakario" na njega,a ja ti nemam namjeru pokusati mjenjati misljenje,jer je to tvoja stvar,kao sto je moje misljenje,moja stvar,a razmisljamo dijametralno suprotno,nebitno,uglavnom,bolje ti je da kazes posteno: "Ja covjeka MRZIM,ne mogu ga ocima smisliti". Ili nesto u tom fazonu,nego da smisljas bajke ko je kakve namjere imao i radis psihoanalize ili mozda glumis stilistu,pa da mu ocjenjujes stajling. Licno ne bih rekao da on vas mrzi toliko kao vi njega,a cist primjer je taj sto kalaise pitarku,neoboriv dokaz :mrgreen:
Zadnje,ali i najbitnije AMAR OSIM je najtrofejniji trener premijer lige i to je cinjenica koju samo zavidni pokusavaju na sve nacine osporiti. Kao npr. uhvatio par trofeja na foru,jarane,pokusavate i vi na tu foru,evo ima 8-9 godina,ni sam se vise ne sjecam,pa nista od toga.

Znaci,mani se izvrtanja cinjenica,reci MRZIM GA i kraj price

ziv bio i abd ti sarajevo opet nista ne osvojilo,a ja odoh za obavezama :wave:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 04 mar 2015, 13:21

Ma jarane, napisao si puno toga a ustvari nista konkretno nisi rekao. Uostalom nije vazno, idemo dalje...
Jos cu samo reci, da covjeka uopste ne mrzim, Boze sacuvaj... i naravno cinjenica je da je on trenutno
najtrofejniji trener, to stoji, medjutim postavlja se tu nekoliko pitanja; zasto i kako, na koje ocigledno
necemo ili ne zelimo da cujemo odgovore.

Sa ovim zavrsavam diskusiju, cisto iz postovanja, jer danas ste u velikoj neizvjesnosti i svakako da ocekujete
lijepe i pozitivne vijeti sa danasnje sjednice.
Dovidjenja i prijatno.
F.K.SARAJEVO

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 04 mar 2015, 13:51

@molotovljev
Vama je Amar nabio velike komplekse. Od uprave, navijaca pa do novinara. To je cinjenica. Vi ga ne volite zato sto je mangup. X puta je bilo pokusaja podmetanja, prozivanja i provokacija sa vase strane. I to od vase kako ti kazes gospode. A kako vrijeme odmice sve ga vise mrzite, jer je sa 3x manje novca uzeo titulu dok vi i nakon 2-3 godine sa milionima potrosenim tek pocinjete prestavljati neku prijetnju. Tek se pocinjete i pitati za nesto. Ovo su sve cinjenice.
I jedini gospodin u vasem klubu je Kodro.

Amar je najbolji aktivni trener sto dolazi iz BiH.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 04 mar 2015, 13:59

@lazar Tan je zvanicno kupio uloge u Decembru 2013.Znaci polovica prosle sezone.
Najveci dio tih miliona je otisao na sanaciju dugova raznoraznih,potom na taj kamp koji se treba poceti graditi u Butmiru.Od igraca jedini koji je dosao u klub za kojeg je placena odsteta je Krste.Ovo je prva sezona koju Tan prati od pocetka sto bi se reklo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 mar 2015, 14:13

Fakat ste taj odgovor ko pjesmicu naucili. Jel vam svima tako ispiraju mozak ili samo pijedinima

@moltovljev-dobro ne mrzis ga al ga ocima ne mozes smialiti,nemoj pricati drugacije ziv bio,ne vrijedjaj inteligenciju.

Cuj diskutabilne titule,jest vala,nastimali 70+ golova i bodova u jednoj sezoni i izdominirali kup,jest jarane,sve diskutabilno.

Probaj post opet procitati,nisi shvatio odma ocigledno,zadrzi se malo na "gospodi" ala ekrem jevric

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 mar 2015, 14:18

Kad već pišete o Tan-u barem pišite istinu. I uvijek vam je kad ne znate šta reći, počnete sa onim 'mi smo najtrofejniji klub'. Jest, svaka čast ali vi ništa od tih titula niste imali, osim one satisfakcije da ste 'najbolji' i da imate materijala za pod*ebavanja u budućnosti kad ih više ne bude, a evo došlo je to vrijeme. Da ste imali sposobnu upravu trebali ste napraviti neki iskorak u Evropi, zadržati neke igrače neki duži period pa ih onda prodati za neke veće pare ali vi niste ništa od toga napravili.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 04 mar 2015, 14:27

DrustveniParazit je napisao/la:vi ništa od tih titula niste imali, osim one satisfakcije da ste 'najbolji'
koliko ja pratim fudbal ovo je i najvaznija stvar :salut: :salut:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 04 mar 2015, 14:29

JoseMourinho je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:vi ništa od tih titula niste imali, osim one satisfakcije da ste 'najbolji'
Pročitaj, molim te, i ostatak posta a ne samo ono što tebi paše.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 04 mar 2015, 14:33

JoseMourinho je napisao/la:
Jako interesantno i ja isto primjetih :D . U početku mi je bilo čudno da se svi (barem večina :D ) takmiče da uzmu neki trofej ali sam se navikao.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Objektivac i 19 gostiju.