Da ti objasnim sta je karma, vidim da si neupucen. To ti je ono kad vi u septembru najavite i proslavite titulu a mi je uzmemo. Karma bi u nasem slucaju bila kada bi vi recimo u narednih 4-5 sezona uzeli 6-7 trofeja, a ne ovo oko novca, jer mi niti smo siromasni, niti smo rezultatski inferiorni u odnosu ne samo na vas, nego bilo koga u BiH. Jos ako se pokrene ovo oko statuta i ulagaca u pozitivnom smijeru, a sve su naznake da hoce, onda vam i taj pokusaj omalovazavanja pada u vodu, iako je u najmanju ruku degutantan.Benko je napisao/la:Rekoh da necu pisati ovdje, ali jednostavno moram. Vidim pokušavaš da opravdaš svoje a popljuješ naše pa ću ti psotaviti par pitanja.plavipatriota je napisao/la:Nije problem sto imate para, nisam kompleksas, nije ni toliki problem da u ime fks kazete "mi", ali fazon je sto ste toliko razmetjivi i ironicni i provokatorski nastrojeni u prici s parama kao da ste vi dali pare, a ne da je tan donirao... Moze se reci, lupam: "mi imamo novac, mozemo dovesti benku...", ali vi to radite na nacin "sta je strumfovi, prepali se diva s koseva, ima se moze se, imate li za kifle, hocete da vas kupimo, joj al ce vas benko karat, nama je lakse dati njemu toliko nego vama izdvojit ono osnovno..." .Donedavno ste gledali Melunovice i igraci vam pod svijecama bili, sad imate hvala Bogu a imat cemo i mi! Samo kompleksasi mogu se radovat siromastvu nekog ! Ipak, imam osjecaj da je nekima drago zbog para u fks iz razloga "al cemo gazit male plave", vise nego da napredujete opcenito.. Ne daj boze da nas nestane, izgubili bi 80 % navijaca koji navijaju za fks jer mrze Zelju!
Po meni navijac ima veze sa terenom, sa upravom i bankovnim racunom ne... Cak i igraci govore u trecem licu kad pricaju o parama kluba...
Da bog da svi imali, jer je ruzno razmetljivo pricati u ovakvoj bijedi...
Zasto ste vi mjesec dana kampirali na našoj temi kada je bila afera "viršle" i govorili kako nemamo sta da jedemo, kako smo fukara i sl?
Zasto ste poslije kukesija ismijavali "Navodni" dolazak Tana i također kampirali na nasoj temi?
Zasto ste nakon svake osvojene titule mejsecima tamo podjebavali?
U životu ima nesto a to se zove karma, pravo gadna stvar...
Što se novca tiče, sav nvac na računU FKS je novac FKS, cije "dionice" ima oko 95% Tan..
sutra da tan zavrne "pipe" kako vi to sanjate, moram razocarati vas jer bi isti dan preuzeo nas jedan drugi gigant koji je i prije tana bio u opciji da preuzme ovaj procenat vlasnistva...
Svo ismijavanje sada koje trpite je iz razloga sto ste vi isto radili samo 5x više
Samo se sjeti Slike Ljupka sa Arkanom i sta ste uradili tada od teme?
A evo dovedoste igraca iz Belih Orlova... vidis da ne valja biti svakakav
Moras shvatiti da trenutno diskutujes na temi, pazi sad ; NAJTROFEJNIJEG kluba u BiH, koji samo u ovoj deceniji ima isto trofeja kao svi ostali. Kontas.
I ako me budes citirao, smanji demagogiju, nego daj sta konkretno, pa da razmotrimo, a do tada adio