Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa i jes' nam najvise pomogao oko mladih do sad a nema veze sa Sarajevom...mislim ne radi nista ovdje jos a valj'o nam pravoDesole je napisao/la:Semjona treba zvanicno ubaciti da bude skaut FKS
hajde malo lakše..! momka su praktički prisilili da ode nakon što je za omladince zabio 19 golova na 14 utakmica!prasovic89 je napisao/la:
Lik je napisao/la:- 5 $ за $ $ $ $ у првенству & $ $ $ на / а " & $ $ ' ? " $ пут $ - у " ? ¥ у ' &. Па & ' $ нас ? ' $ ", па " $. " је $ " ? ?, & УЕФУ " о ' '.
Strah šta li...
UEFA reaguj!
Lakše malo sa tim uzvičnikom na početku, zamalo da me prepadneš jbtMirso1197 je napisao/la:hajde malo lakše..! momka su praktički prisilili da ode nakon što je za omladince zabio 19 golova na 14 utakmica!prasovic89 je napisao/la:
nije mu ponuđen ni ugovor ni ništa.
To je posao napadača! da zabija golove! i iskreno zaboli me da je dijete zelje a ne momcic iz Travnika!
Ako zna igrat i zabija 19 golova po sezoni, za njega mjesta u Sarajevu ima!! to je nacin na koji treba da razmisljamo,
tako se ide naprijed i postaje veliki klub! Nekakve svoje hirove ostaviti po strani, jer momak stvarno zna igrat lopte!!
ps. za one koji nisu upućeni riječ je o osamnaestogodišnjem Tariku Handžiću koji je prije 4 godine iz Travnika stigao u Sarajevo a onda prošle sezone prešao u Želju.
Sada se haman opet vratio..
Ne ovo na njegovom user name-u je godina osnivanja kluba,znam Rimske brojeve jer sam to morao znati u srednjojMortemHz je napisao/la:Jbg valjda 1995/96
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Brkooo, James1987, Pantelija, TheTruth34 i 50 gostiju.