FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od ove sezone i jest to pravilo da ako osvajač kupa bude prvak države finalista ne ide već ide onaj sljedeći na prvenstvenoj tabeli koji to nije ostvario. Pa sad opet šta može biti ne znam, eto @sekac kaže da je jučer postavljeno ko će im znati.Evander je napisao/la: Pa ne mijenjaju valjda pravilo svake godine. Bar se nadam

Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma neka o tome vode brigu oni kojima je to potrebo. Mi cemo sami na terenu sebi izboriti Europu da ne zavisimo ni od kogaDrustveniParazit je napisao/la:Od ove sezone i jest to pravilo da ako osvajač kupa bude prvak države finalista ne ide već ide onaj sljedeći na prvenstvenoj tabeli koji to nije ostvario. Pa sad opet šta može biti ne znam, eto @sekac kaže da je jučer postavljeno ko će im znati.Evander je napisao/la: Pa ne mijenjaju valjda pravilo svake godine. Bar se nadam

- Evolution87
- Kontakt:

i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Idemo svim srcem u DD veceras

Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

- bordoakapitar
Dinamo Drezdensamo_lijevo je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Idemo svim srcem u DD veceras
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Burberry46
- Kontakt:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gazi selju malenog.

Pogrdnoj je simpadizera, navijaca FCSARAJEVA zvat navijacem anamo onih....

sarajevo horde bog i čaršija!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
[urlhttp://****.ba/vijesti/milosevic-zavrsio-igracku-karijeru-elim-oprostajnu-utakmicu-na-kosevu/88539][/url]
Leotar će u junu odigrati prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom, te su mu željeli prirediti oproštaj, međutim Milošević ima drugu želju.
"Od Leotara zahtjevam jedno... da oproštajnu utakmicu odigram na Koševu i to je to.''
"Osvojio sam mnogobrojna individualna priznanja, a meni je najdraže od strane najboljih navijača na svijetu - nagrada "Ismir Pintol"
SEMJON MILOŠEVIĆ
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Anex, Armija1987, BeYaZ, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, budzak, bvsic, Cautinho, chamberlain24, Combattente87, darkangel4, Fouzi1, Fudo, fukara87, Galantni, galia95, Haksss, head88, Hrammm1921, iliyaa8, Inspiracija, James1987, JimmyPage, johntravolta123, Jurica95, Kabinet1987, karama10, Kaunas, keli, kogmagie46, kraljlavova, Lavcina, Lecler, ledesma, macahz, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, mikimaus, MokraKifla, Morgen19, mosarajvosa83, MSOZ101, muhamedhulk, n0dix, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, Rauber33, Redfire16, relativizam, rimljanin90, ristagrad, roccosiffredi, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, schalke, selver79, Serha, skoJaa, Skojevska, StevieG8, stokastoka23, svihsedamsamuraja, tajsamja, tuitamo, ubipara, unityvillage, USB, Vanja8, Vaya, voltron30, xinxee, ZaZelju, ŠTA_JE i 635 gostiju.