FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Od ove sezone i jest to pravilo da ako osvajač kupa bude prvak države finalista ne ide već ide onaj sljedeći na prvenstvenoj tabeli koji to nije ostvario. Pa sad opet šta može biti ne znam, eto @sekac kaže da je jučer postavljeno ko će im znati.Evander je napisao/la: Pa ne mijenjaju valjda pravilo svake godine. Bar se nadam

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma neka o tome vode brigu oni kojima je to potrebo. Mi cemo sami na terenu sebi izboriti Europu da ne zavisimo ni od kogaDrustveniParazit je napisao/la:Od ove sezone i jest to pravilo da ako osvajač kupa bude prvak države finalista ne ide već ide onaj sljedeći na prvenstvenoj tabeli koji to nije ostvario. Pa sad opet šta može biti ne znam, eto @sekac kaže da je jučer postavljeno ko će im znati.Evander je napisao/la: Pa ne mijenjaju valjda pravilo svake godine. Bar se nadam

- Evolution87
- Kontakt:
Idemo svim srcem u DD veceras 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Evolution87 je napisao/la:Idemo svim srcem u DD veceras

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
za onoga ko je reko da je brat evander strumf...postoji samo ovo

- bordoakapitar
Dinamo Drezdensamo_lijevo je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Idemo svim srcem u DD veceras
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Burberry46
- Kontakt:
Na cemu gledate kup Njemacke??
Mocno 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
**** me svak, ako nisu sad pjevali Naprijed Dinamo ooooo....
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Meni nije jasno kako smo vako neslozni (nadirkani jedan na drugog) koda nam je klub na 4 mjestu nedaj boze
..
Pogrdnoj je simpadizera, navijaca FCSARAJEVA zvat navijacem anamo onih....

Pogrdnoj je simpadizera, navijaca FCSARAJEVA zvat navijacem anamo onih....
mislim u sebi.. kako bi nam pasao onaj stadion od DD

BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
sarajevo horde bog i čaršija!
Preskup je, prema wikiu oko €46M. Najvjerovatnija je svakako rekonstrukcija AFH, ali ako bi se ikad radilo nesto volio bi da tribine budu jednako "strme" kao sto je to na njihovom stadionu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dajte sliku kakvu od DD
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dokaz da smo na dobrom putu,je spavanje ovdje i iscekivanje. Neka ih. Na zalost uvazena adm. im dopusta da pisu svasta, pa tema s vremena na vrijeme gubi smisao. Uvijek sam za lagana podyebavanja al sve ima granice i mjesto za to. Shvatam i njih, da od muke ne znaju gdje udaraju. A da znaju sta ih ceka u narednom pr. roku a mozda i ranije vjerujte mi bilo bi mrtvih anamo. Na kraju ce se poklat" medjusobno. Volim ih lozit" al vise mi ih zao nekako.Mirno spavajte, dragi gosti na ovoj temi jer slijede duge besane noci, goooddiinnammmaaaaaaaa
SVAKA ČAST ZA SEMJONA MILOŠEVIĆA RESPECT
[urlhttp://****.ba/vijesti/milosevic-zavrsio-igracku-karijeru-elim-oprostajnu-utakmicu-na-kosevu/88539][/url]
[urlhttp://****.ba/vijesti/milosevic-zavrsio-igracku-karijeru-elim-oprostajnu-utakmicu-na-kosevu/88539][/url]
Mosa RajvoSa
"Donio sam odluku, dugo sam vagao. Leotaru želim sve najbolje u nastavku. Dao sam maksimum u teškom trenutku za klub. Prvi smo nakon polusezone. Nadam se da će klub naći načina da se izbori za Premijer ligu.
Leotar će u junu odigrati prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom, te su mu željeli prirediti oproštaj, međutim Milošević ima drugu želju.
"Od Leotara zahtjevam jedno... da oproštajnu utakmicu odigram na Koševu i to je to.''
"Osvojio sam mnogobrojna individualna priznanja, a meni je najdraže od strane najboljih navijača na svijetu - nagrada "Ismir Pintol"
SEMJON MILOŠEVIĆ
Leotar će u junu odigrati prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom, te su mu željeli prirediti oproštaj, međutim Milošević ima drugu želju.
"Od Leotara zahtjevam jedno... da oproštajnu utakmicu odigram na Koševu i to je to.''
"Osvojio sam mnogobrojna individualna priznanja, a meni je najdraže od strane najboljih navijača na svijetu - nagrada "Ismir Pintol"
SEMJON MILOŠEVIĆ
Das Ist Walter