ne slažem se tek s ovim..Velić je solidan trener, dobar trener..ne gleda se mjerilo Bosna, pogledaj utakmice protiv Zvezde, Olimpije, cedevite, Zagreba gore...to su sve ounooo jače momčadi od Bosne koje smo dobili dok nas je Velić vodio..antenazor je napisao/la:Komentarišete nešto o čemu pojma nemate...kritikovati može samo onaj ko je informisa a VI niste...
Ajmo redom..
1. Osnovna razlika između najzanimljivijih suparnika ...naravno Bosne i Širokog je u organizaciji kluba
2.Široki ima svoju dvoranu...Bosna nema ni svoje prostorije, da ne govorimo o ostalom
3.Široki ima realnu upravu, pametnu,štedljivu,i naravno svi doprinose svom klubu.Bosna ima Imamovića..koji pomaže ali nema pojma u šta ulaže pare..ne razumije materiju..drugim riječima..ne zna ni dvokorak..njemu je ovo igračka..Ostatak uprave KK Bosna...ne postoji..nisu se sastali 3 godine..
4. Široki ima realno plaćene igrače..Mason ima 6.500 dolara mjesečno..u Bosni toliko ima Mojaš Radonjić...on rekao jednom igraču kojeg poznaje moja sestra..znači PROVJERENA informacija.Svi imaju čudno velike ugovore...naravno nije kriminal....kao što vi pišete..nego realno...ŠTA ZNA NIHAD IMAMOVIĆ O CIJENAMA IGRAČA....SUTON ZNA..dokazuje svih ovih godina...Znači ovi imaju duplo veću lovu na papiru ali im kasni po 6 mjeseci...Široki plaća puno manje ali do petog u mjesecu...znači rade planski..Na kraju sud,tužbe i opet svako dobije od Bosne svoje pare..
5.Široki ulaže u omladinsku školu..godišnje 100.000 eura a Bosna 0 eura...i tako već godinama..
6.Trener i treneri...Ivan Velić je **** od trenera ali Bosna je sad toliko loša da Široki može voditi i Braco Hadžiosmanović pa bi dobio 30 razlike..Treneri mladih igrača...ne znam Bosnine ali treneri Širokog nisu loši..
Činjenica da je Bosna u zadnje 4 godine u petorci JUNIORSKE BiH REPREZENTACIJE svake godine imala 3 igrača koji su bili najbolji igrači tih reprezentacija...IMENA... pišemo argumentovano...Đedović,DOBRO šEHOVIĆ MLAĐI NIJE IGRAO za BiH nego za C.Goru...Klinac, Majstorić,Čamdžić..idemo dalje prošle godine petorka u BiH REPREZENTACIJI su bili Buza,Anđelić i Demić...ove godine Hot, Mujić i Muflizović.....To sve upućuje da Bosnini treneri odlično rade s mladim igračima ali ih kasnija neorganizovanost u seniorima uništava....Provjerite i ovo forumašiiiii..Nijedna zvijezda Partizana u zadnjih 5 godina nije ponikla u Školi košarke KK pARTIZAN...SVI SU DOŠLI SA 16-17 GODINA IZ DRUGIM MANJIH KLUBOVA....Ćao...nastaviće se.....
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
dobit ces pravi odgovor danas kasnije....samo dvije stvari amin hot igra za crnu goru, a drugo je da radonjic nema ni priblizno 6.500 ...ostalo danas....antenazor je napisao/la:Komentarišete nešto o čemu pojma nemate...kritikovati može samo onaj ko je informisa a VI niste...
Ajmo redom..
1. Osnovna razlika između najzanimljivijih suparnika ...naravno Bosne i Širokog je u organizaciji kluba
2.Široki ima svoju dvoranu...Bosna nema ni svoje prostorije, da ne govorimo o ostalom
3.Široki ima realnu upravu, pametnu,štedljivu,i naravno svi doprinose svom klubu.Bosna ima Imamovića..koji pomaže ali nema pojma u šta ulaže pare..ne razumije materiju..drugim riječima..ne zna ni dvokorak..njemu je ovo igračka..Ostatak uprave KK Bosna...ne postoji..nisu se sastali 3 godine..
4. Široki ima realno plaćene igrače..Mason ima 6.500 dolara mjesečno..u Bosni toliko ima Mojaš Radonjić...on rekao jednom igraču kojeg poznaje moja sestra..znači PROVJERENA informacija.Svi imaju čudno velike ugovore...naravno nije kriminal....kao što vi pišete..nego realno...ŠTA ZNA NIHAD IMAMOVIĆ O CIJENAMA IGRAČA....SUTON ZNA..dokazuje svih ovih godina...Znači ovi imaju duplo veću lovu na papiru ali im kasni po 6 mjeseci...Široki plaća puno manje ali do petog u mjesecu...znači rade planski..Na kraju sud,tužbe i opet svako dobije od Bosne svoje pare..
5.Široki ulaže u omladinsku školu..godišnje 100.000 eura a Bosna 0 eura...i tako već godinama..
6.Trener i treneri...Ivan Velić je **** od trenera ali Bosna je sad toliko loša da Široki može voditi i Braco Hadžiosmanović pa bi dobio 30 razlike..Treneri mladih igrača...ne znam Bosnine ali treneri Širokog nisu loši..
Činjenica da je Bosna u zadnje 4 godine u petorci JUNIORSKE BiH REPREZENTACIJE svake godine imala 3 igrača koji su bili najbolji igrači tih reprezentacija...IMENA... pišemo argumentovano...Đedović,DOBRO šEHOVIĆ MLAĐI NIJE IGRAO za BiH nego za C.Goru...Klinac, Majstorić,Čamdžić..idemo dalje prošle godine petorka u BiH REPREZENTACIJI su bili Buza,Anđelić i Demić...ove godine Hot, Mujić i Muflizović.....To sve upućuje da Bosnini treneri odlično rade s mladim igračima ali ih kasnija neorganizovanost u seniorima uništava....Provjerite i ovo forumašiiiii..Nijedna zvijezda Partizana u zadnjih 5 godina nije ponikla u Školi košarke KK pARTIZAN...SVI SU DOŠLI SA 16-17 GODINA IZ DRUGIM MANJIH KLUBOVA....Ćao...nastaviće se.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- slani grad
- Kontakt:
jel zna neko...hoce li biti prenosa ili snimke Bosna -Sloboda
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ne...slani grad je napisao/la:jel zna neko...hoce li biti prenosa ili snimke Bosna -Sloboda
nece biti ni u subotu Igokea- Bosna vec snimak uvecer

jest ovo glupo,ne prenose utakmice lige 6,al haj valjda bude prenosa zavrsnice lige.Kevin je napisao/la:ne...slani grad je napisao/la:jel zna neko...hoce li biti prenosa ili snimke Bosna -Sloboda
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
rekao sam vec..samo trokut siroki-bosna-igokea prenose na bht1...znaci nlb klubovi + igokea..harry_90 je napisao/la:jest ovo glupo,ne prenose utakmice lige 6,al haj valjda bude prenosa zavrsnice lige.Kevin je napisao/la:ne...slani grad je napisao/la:jel zna neko...hoce li biti prenosa ili snimke Bosna -Sloboda
nazalost samo to
38:33 poluvrijeme
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Bosna - Sloboda 58:51 nakon 3 cetvrtine.
73:65 kraj.
Milan Milosevic ubjedjivo najlosiji igrac Bosne,tako anemican i bezobrazan nevjerovatno!.. ne znam sta je tom momku ko da je pao s Marsa,sramota ga gledati onako bezvoljnog i mlitavog,bas kao i Bajica,ali Bajic se bar trudi,to kod njega cjenim,dok je Minja pravi bezobrazni debil...
Utakmica istine protiv Igokee!
ma nije minja je zvijer. strasno pojacanje i najbolji igrac kojeg imamo.k_c je napisao/la:Milan Milosevic ubjedjivo najlosiji igrac Bosne,tako anemican i bezobrazan nevjerovatno!.. ne znam sta je tom momku ko da je pao s Marsa,sramota ga gledati onako bezvoljnog i mlitavog,bas kao i Bajica,ali Bajic se bar trudi,to kod njega cjenim,dok je Minja pravi bezobrazni debil...
fera je napisao/la:
necu nikoga da imenujem ali odite na temu KK Bosna i vidjecete mnogo smijesnih postova
Sa foruma k.k.Bosna,@fera o Milosevicu:
po meni totalno bezvezan igrac i ne znam sta ce nam ali eto... valjda šehovac zna sto se mene tice mogao je komotno ostati u zvezdi grijati klupu a i njemu bi bilo draze sigurno to je veliki delija...
-Da vas podsjetim,Milosevic je u prvoj utakmici u dresu Bosne sam dobio Olimpiju!eto kakvi ljudi prate kosarku,nije ni cudo sto Bosnu u Zetri prati 200 gledalaca,mahom ovog intelektualnog sklopa!
You are someone else I am still right here
Siroki daleko jaci od ostalih nasih ekipa ,a ovo ostalo je sve tu negdje ,,,samo stoo kod nas se vidi neka mrzovolja i nervoza u ekipi ,kao da uopste ne treniraju zajedno ....
Nigdje veze ,da nije bilo veceras suteva za 3 poena bilo bi guravo..
Akcija nista ,asistencija nista ,kao da se tek uigravaju ,,kao da uopste nije ona ekipa protiv Partizana sto je igrala ...
Nema utakmice da Milosevic ne napravi korake ,a bjezi od faula kao ......nezainteresovan za igru ,,,nemam rijeci ,a li vidim zasto u Zvezdi nije igrao ...
ZALOSNO kako nemaju zelje ,valjda im i publika sve govori ,,,a skoro se orila Skenderija DA GA HOCE ZABIT SALE ,a evo sada kao u pozoristu ....
Nigdje veze ,da nije bilo veceras suteva za 3 poena bilo bi guravo..
Akcija nista ,asistencija nista ,kao da se tek uigravaju ,,kao da uopste nije ona ekipa protiv Partizana sto je igrala ...
Nema utakmice da Milosevic ne napravi korake ,a bjezi od faula kao ......nezainteresovan za igru ,,,nemam rijeci ,a li vidim zasto u Zvezdi nije igrao ...
ZALOSNO kako nemaju zelje ,valjda im i publika sve govori ,,,a skoro se orila Skenderija DA GA HOCE ZABIT SALE ,a evo sada kao u pozoristu ....
istina je da će nas nalupat.Ko je danas bio u zetri zna zbog čega ovo govorim.armin je napisao/la:Utakmica istine protiv Igokee!
Moj deniso, ko je danas bio u Zetri nema snage vise nista ni da pise...ne znam ni gdje sam bio u dvorani ili nekoj zalosnoj urnebesnoj komediji 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
dobijel se bar kakva premija za dolazak u Zetrudeniso je napisao/la:istina je da će nas nalupat.Ko je danas bio u zetri zna zbog čega ovo govorim.armin je napisao/la:Utakmica istine protiv Igokee!

Kad se vec prica o razlici između Bosne i Sirokog, par cinjenica je vrlo bitno. Prva i osnovna je da je Siroki u osnovi privatni klub, dok Bosna to nije. Bosna uglavnom ovisi od nestabilnih sponzora, koji bi da se reklamiraju, a da ni marke ne daju, dok u Siroki se zna ko ulaze pare. Siroki jeste organiziraniji, ali upravo zbog ovog gore navedenog. U Sirokom rad s mladim jeste dobar i nesto bolji nego kod Bosne, posebno kad se radi o tranziciji tih igraca iz mladjih kategorija u seniore. ALI ja Sirokom zamjeram to sto ti mladi igraci igraju za Hrvatsku! Dok je tako, niko ko BiH osjeca kao svoju drzavu nece gledati sa simpatijama na Siroki (osim rijetkih navijaca ovog kluba koji BiH smatraju svojom domovinom). Jos jedna stvar bitna za ovu sezonu je to sto je Siroki ocuvao kostur ekipe iz prosle sezone, a to je mozda i najvaznija stvar. Istovremeno Bosna je ostala bez tri najbolja igraca (Djordjevica, Ikonica i Ivanovica) i uz to u toku sezone dovodila i otpustala gomilu igraca, za to je naravno krivo nesposobno vodstvo kluba. Kad se ovo sve oduzme i sabere dobije se vrlo jasna slika trenutne situacija.
Medjutim, svi se mi slazemo da je ovaj rivalitet vrlo koristan za nasu kosarku i sport opcenito, i neka jakog Sirokoh uz Bosnu 100 godina.
Medjutim, svi se mi slazemo da je ovaj rivalitet vrlo koristan za nasu kosarku i sport opcenito, i neka jakog Sirokoh uz Bosnu 100 godina.
kao prvo, danas je svaki sponzor nestabilan! kao drugo, koja je razlika između bh telecoma i eroneta? znaci od istog zavisi i Bosna i Široki, nije to evo more,nemore..zna se, ima ugovor i on se mora ispoštovat..pa evo, eronet je prešao u "manje" sponzore a generalni je postao TT Kabeli...kad gledaš, kolko je Sarajevo i kolko tu firmi ima i tko je sve Bosnin sponzor, dođeš do zaključka, a to se i vidjelo kroz ove godine, da ste uvijek imali bolje sponzore, jače i uvijek ste imali skuplju ekipu..ali niste uvijek bili bolji.Vedo01 je napisao/la:Kad se vec prica o razlici između Bosne i Sirokog, par cinjenica je vrlo bitno. Prva i osnovna je da je Siroki u osnovi privatni klub, dok Bosna to nije. Bosna uglavnom ovisi od nestabilnih sponzora, koji bi da se reklamiraju, a da ni marke ne daju, dok u Siroki se zna ko ulaze pare. Siroki jeste organiziraniji, ali upravo zbog ovog gore navedenog. U Sirokom rad s mladim jeste dobar i nesto bolji nego kod Bosne, posebno kad se radi o tranziciji tih igraca iz mladjih kategorija u seniore. ALI ja Sirokom zamjeram to sto ti mladi igraci igraju za Hrvatsku! Dok je tako, niko ko BiH osjeca kao svoju drzavu nece gledati sa simpatijama na Siroki (osim rijetkih navijaca ovog kluba koji BiH smatraju svojom domovinom). Jos jedna stvar bitna za ovu sezonu je to sto je Siroki ocuvao kostur ekipe iz prosle sezone, a to je mozda i najvaznija stvar. Istovremeno Bosna je ostala bez tri najbolja igraca (Djordjevica, Ikonica i Ivanovica) i uz to u toku sezone dovodila i otpustala gomilu igraca, za to je naravno krivo nesposobno vodstvo kluba. Kad se ovo sve oduzme i sabere dobije se vrlo jasna slika trenutne situacija.
a to sto vam je skauting čemeran nije nitko kriv nego ti u upravi ako je još ima...
Širokom je jedini plus i to nas drzi što uvijek znamo na početku koliko imamo pa onda toliko i trošimo...
A to što je Široki zadržao kostur, to je opet velika stvar koju je uprava napravila, nitko to ni Bosninoj nije branio da uradi, da sačuva kostur...i kod nsa se svake godine ta stvar ponavljala,ali nadošli su očito..
i slažem se, dok je jak Široki jaka je i Bosna i obrnuto i to nam treba, jer zamisli da nije tako..liga bi bila za k..c

naravno da dobije,neću ti otkrit šta je,sledeći put dođi pa ćeš vidjeti i bićešblazz je napisao/la:dobijel se bar kakva premija za dolazak u Zetrudeniso je napisao/la:istina je da će nas nalupat.Ko je danas bio u zetri zna zbog čega ovo govorim.armin je napisao/la:Utakmica istine protiv Igokee!

Idemo večeras po pobjedu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.