Je li Mustedanagic nosio 10 ? Ja ga smatram najvecim talentom u nasoj kadetskoj ekipi.Evil Genius II je napisao/la:
brojevi 4 i 10 (do zadnjih 5 minuta kada mu je nestalo snage) su bili ponajbolji
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
-
da.EdoMajka je napisao/la: Je li Mustedanagic nosio 10 ? Ja ga smatram najvecim talentom u nasoj kadetskoj ekipi.
zinedin

odlican pregled igre, kontrola lopte, trci k'o navijen sto bi nas narod rekao, a i imao je par kapitenskih uklizavanja kojima je ispravio greske tj izgubljene lopte. ne znam je li inace takav ali radio je apsolutno sve.
-
- Kontakt:
Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijalEvil Genius II je napisao/la:da.EdoMajka je napisao/la: Je li Mustedanagic nosio 10 ? Ja ga smatram najvecim talentom u nasoj kadetskoj ekipi.
zinedin
odlican pregled igre, kontrola lopte, trci k'o navijen sto bi nas narod rekao, a i imao je par kapitenskih uklizavanja kojima je ispravio greske tj izgubljene lopte. ne znam je li inace takav ali radio je apsolutno sve.

-
i meni se svidio kao igrac, pogotovo u paru sa cetvorkom sa kojom je igrao iza mustafica (broj 8). onako, bas odskace od ostalih i iskreno se nadam da ce napraviti nesto u karijeri jer ovakav potencijal je steta potratiti.muhamedkonjic je napisao/la:Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijalJa njega vec vidim kao A-reprezentativac u buducnosti i igrac Liga5. Vidim isto da je Igor Markovic(kadetski rep. Srbije, igrac Partizana) branio za nas ovu utakmicu jel to znacio da smo ga " ukrali " komsijama ?
Ako jesmo onda svaka cast selektoru i savezu
sto se igora tice iscupao je dva strasna suta iz gola. prvi nakon fine akcije gostiju kad je s linije izbacio loptu u korner ne znam ni ja kako jer vec smo je svi vidjeli u golu, a drugi sut je bio sa nekih 20ak metara koji je izvadio ispod precke. isto tako imao je i par pravovremenih izlijetanja a la neuer, kao i boksanja lopte nakon kornera. dobar golman

Evil Genius II je napisao/la:i meni se svidio kao igrac, pogotovo u paru sa cetvorkom sa kojom je igrao iza mustafica (broj 8). onako, bas odskace od ostalih i iskreno se nadam da ce napraviti nesto u karijeri jer ovakav potencijal je steta potratiti.muhamedkonjic je napisao/la:Gledao sam ga vise puta i momak je stvarno ogroman potencijalJa njega vec vidim kao A-reprezentativac u buducnosti i igrac Liga5. Vidim isto da je Igor Markovic(kadetski rep. Srbije, igrac Partizana) branio za nas ovu utakmicu jel to znacio da smo ga " ukrali " komsijama ?
Ako jesmo onda svaka cast selektoru i savezu
sto se igora tice iscupao je dva strasna suta iz gola. prvi nakon fine akcije gostiju kad je s linije izbacio loptu u korner ne znam ni ja kako jer vec smo je svi vidjeli u golu, a drugi sut je bio sa nekih 20ak metara koji je izvadio ispod precke. isto tako imao je i par pravovremenih izlijetanja a la neuer, kao i boksanja lopte nakon kornera. dobar golmandoduse, ima male probleme sa ispucavanjima i hvatanjima visokih, mrtvih lopti ali nesto mokriji i blatnjav teren su mozda razlozi toga.
Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?
Vidim falio je golman Jović i onaj ofanzivac iz Želje Žerić koji su u prvih 11 uglavnom,kažem ja vama jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.
it's football day
-
otprilike je to ovako izgledaloBaboon je napisao/la:Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?
..................1.................
2.........5.............6.........3
......4....................10......
7................8...............11
.................9.................
slazem se.Baboon je napisao/la:jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.
Baboon:
Ja mislim da Jovic brani iducu utakmicu cijelu. Takodjer kako vidim nema ni Gavcrica iz Bayerna.
Ja mislim da Jovic brani iducu utakmicu cijelu. Takodjer kako vidim nema ni Gavcrica iz Bayerna.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kapiten kapitenski odigrao danas, kapa dole!
Sve u svemu fina ekipa naših mladih koji su tokom čitavog susreta dominirali, gostima dopustili 2 šanse koje je onaj golman Partizana sjajno odbranio. Zanimljivo je bilo i kad je izlazio, golman je otišao i pozdravio čitavu klupu gostiju. Što se tiče uslova i svega ostalog, mislim da je bilo na nivou.
http://www.nkp.ba/spektakl-u-tojsicima- ... fotovideo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve u svemu fina ekipa naših mladih koji su tokom čitavog susreta dominirali, gostima dopustili 2 šanse koje je onaj golman Partizana sjajno odbranio. Zanimljivo je bilo i kad je izlazio, golman je otišao i pozdravio čitavu klupu gostiju. Što se tiče uslova i svega ostalog, mislim da je bilo na nivou.
http://www.nkp.ba/spektakl-u-tojsicima- ... fotovideo/" onclick="window.open(this.href);return false;
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
jel onaj milos acimovic i definitivno odbio da igra za nas? i sta je sa onim milovanovicem golmanom bayer leverkusena? i on ima 17 god
Kako je odigrao Mujagić @Evil Genius II? Vidim da je zabio prvi gol?
DRUG NEBI TI PUNCA
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ništa specijalno. Jak ko konj, al' slabo pokretljiv, čak mislim da oko 60. minute nije imao više snage pa je zamijenjen.bagrcavi je napisao/la:Kako je odigrao Mujagić @Evil Genius II? Vidim da je zabio prvi gol?
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pa da,klasična 4-2-3-1 formacija,po igračim znači ovako bi to bilo:Evil Genius II je napisao/la:otprilike je to ovako izgledaloBaboon je napisao/la:Koju formaciju smo igrali? Rekao bih 4-2-3-1 ili 4-3-3?
..................1.................
2.........5.............6.........3
......4....................10......
7................8...............11
.................9.................
slazem se.Baboon je napisao/la:jedna od boljih generacija što se tiče potencijala.
...............Marković......................
Bajić....Miletić....Šerbečić.....Husić....
..........Bojo.....Mustedanagić...........
Suljić.......Mustafić.....Demirović.......
..............Mujagić........................
Tako bi trebalo biti,mada nisam siguran za Bajića i Miletića moguće da je obrnuto.
Znači Jović je ipak,tu,a fale Žerić i mali iz Bayerna,dobro sve u svemu imamo se čemu nadati.Grupa nam je po mjeri,možemo uz malo sportske sreće očekivati euro.

Kakav je Demirović? On inače u Leipzigu igra isturenog špica i prvi je golgeter bundeslige u kojoj leipzig igra(prvi su na tabeli).
it's football day
Kakav je bio Mirza Mustafić? Nekad se najavljivao kao budući Pjanić.
-
strasno je jak i visi je od svih svojih vrsnjaka tako da je u skok i duel igri poprilicno dominirao, ali cesto spava u ofsajdu iz kojeg mu treba pola minute da se izvuce i taj gol koji je zabio mu je bio serviran tj zabio je na prazan gol jer je krilni igrac uradio 90% posla. kako @gazija rece oko 60. ostao bez daha.bagrcavi je napisao/la:Kako je odigrao Mujagić @Evil Genius II? Vidim da je zabio prvi gol?
igrao lijevo krilo tj krilnog napadaca i ako je vjerovati tekstu od prije par postova asistirao je za gol (iako sam ubijedjen da je to bio suljic jer akcija je isla po desnoj strani). poslije se i sam upisao u strijelce nakon sto se fino snasao pred golmanom koji je izletio van 16 tako da nije bio los nimalo. imao je i jednu, dvije prilike nakon solo akcija ali je bio neprecizan. kao i ostatak veznog reda odlican je tehnicar, voli imati loptu u nogama i driblati sto je i dobra i losa stvar.Baboon je napisao/la:Kakav je Demirović? On inače u Leipzigu igra isturenog špica i prvi je golgeter bundeslige u kojoj leipzig igra(prvi su na tabeli).
ako u klubu igra isturenog spica mozda bi ga trebalo gurnuti skroz naprijed, a lijevo postaviti momka koji je igrao krilo u drugom poluvremenu jer igra prema naprijed bi bila jos tecnija bez gore pomenutog mujagica.
pa dobro, oba dolaze iz istog kraja, odrasli su u luksemburgu i igrali su za metz prije potpisa za veci klub, a imaju i istog menadzera tako da su ta poredjenja neminovnost. publika mu je bila naklonjena i neki bi mozda i izgorili u toj zelji za dokazivanjem pred domacom rajom ali mirza se dobro snasao. odlican je, strasan tehnicar i imao je par dobrih poteza i rjesavanja situacija na sredini terena sto driblingom sto pasom i odlicno je suradjivao sa zinedinom i bojom, te je sa njima cinio najsvjetliju tacku naseg tima bez imalo sumnje. medjutim, kada je u pitanju taj zavrsni pas naprijed tu je malo zakazao. sad ne znam je li mu inace to slaba tacka ili mu je smetao los teren ili nesto trece. uglavnom, jedan je od onih igraca koji se isticu tim nekim finesama u igri bas kao kada pogledas misimovica, pjanica ili ostale nase majstore i nije nikakvo cudo sto je dogurao do gladbacha, a nadam se bgm i dalje.delija je napisao/la:Kakav je bio Mirza Mustafić? Nekad se najavljivao kao budući Pjanić.
Ovo je ja mislim prvi put da neko napiše nešto konkretno o MirziEvil Genius II je napisao/la:pa dobro, oba dolaze iz istog kraja, odrasli su u luksemburgu i igrali su za metz prije potpisa za veci klub, a imaju i istog menadzera tako da su ta poredjenja neminovnost. publika mu je bila naklonjena i neki bi mozda i izgorili u toj zelji za dokazivanjem pred domacom rajom ali mirza se dobro snasao. odlican je, strasan tehnicar i imao je par dobrih poteza i rjesavanja situacija na sredini terena sto driblingom sto pasom i odlicno je suradjivao sa zinedinom i bojom, te je sa njima cinio najsvjetliju tacku naseg tima bez imalo sumnje. medjutim, kada je u pitanju taj zavrsni pas naprijed tu je malo zakazao. sad ne znam je li mu inace to slaba tacka ili mu je smetao los teren ili nesto trece. uglavnom, jedan je od onih igraca koji se isticu tim nekim finesama u igri bas kao kada pogledas misimovica, pjanica ili ostale nase majstore i nije nikakvo cudo sto je dogurao do gladbacha, a nadam se bgm i dalje.delija je napisao/la:Kakav je bio Mirza Mustafić? Nekad se najavljivao kao budući Pjanić.

Tako je Igore Srbine!

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
haman nam je selektor k'o Miha, tjera djecu da drže ruku na srcu 

Čudno za Malkočevića, još iz Tuzle. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!