FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

baboo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboo » 03 mar 2015, 17:43

miden je napisao/la:ono kad ostanes bez argumenata pa napises "Moj Babo ima bolji auto od tvog"

editovao sam post da vam ne kvarim konverzaciju :D
Onaj tvoj post je vrijeđanje inteligencije, svakom onom ko ga uzme u razmatranje ili ga shvati ozbiljno. Nisi ti ovdje zbog diskusije, nego da bi provocirao. Na tvoju žalost, možeš isprovocirati samo one koji nisu upuceni. Takvi kao ti su prije nešto više od godinu, dolazili sa komentarima ''Tan ne postoji'', ''Dino je ubleha i na njegov racun ce leci milioni'', ''došao Tan da pere pare'', ''Tan ce promijeniti boju i grb'' i sl. komentari. Kada ste vidjeli da je vrag odnio šalu, onda ste se ušutili, kao zadnje hinje. Kao zadnji papci pušite price o podmlađivanju ekipe, samo Bajic, Memija i Sadikovic odigrali odigrali dobar dio utakmica i to je to što se tice pdmlađivanja. Prosjek godina fudbalera, koji su nastupali u zadnjem derbiju je bio 24,2 Željeznicar i 25,6 Sarajevo. Nema šta ogromna razlika, a na sve to prije derbija ide video ''Tanovi plaćenici protiv Željine mladosti''. Koje mladosti? i na sve to Kokot, Đelmic, Uzelec da još malo podmlade ekipu. Ajfel se podsmijavao, kada je cuo za statut i Tana. Kada je vidio da je vrag odnio šalu, uozbilji se i Ajfel. Hoce da krene stopama komšija i da u klub unese strani kapital, kako vi to volite reci da ga proda. Smijali se viršlama, a docekali još goru situaciju. Upozoravali na navodno neke cetnike na terenu, a danas vam trci bivši Beli orao. Smijali se statutu i Tanu, a danas nudite guzice. Jesil izvuko pouku?

Nadam se da ce administracaija ubuduce, adekvatno sankcionisati takve pacijente.[/quote]
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 03 mar 2015, 17:59

MortemHz je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Po nekim pretpostavkama doslo bi nas oko milju a tamo ne moze vise od 200 jel' tako? bez centralne
Moze 200 ako nećete ruke širit :lol: :lol:
:rol:

P.S Sad u Gradačcu nas je bilo 1.8K sto je i rekord u BH fudbalu na gostovanju...do Mostara dodjes duplo brze ali splahnut' ce maloi euforija jer nije prvo kolo a ja necu ni da pretjerujem pa sam napisao 1K....ali vrlo lagano moze vise ljudi doci :zviz:
Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 mar 2015, 18:03

Evander je napisao/la:Fakat je administracije previse popustljiva prema ovim svojim.
Da nasi ovo rade na njihovoj temi, odavno bi popili banove.

P.S. U sustini i jeste im ostalo samo da pisu po temi.
Najveci trofej unazad dvije godine im je "forumas godine" :kafa:
mi odemo na njihovu temu opšte diskusije pa popijemo banane ko iz stopa a kamoli da pocnemo kampovat po njihovoj glavnoj temi... dobili bi banove sa portala citavog a ne samo s foruma
breskva je napisao/la:
Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?
Ni blizu.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 18:05

P.S Sad u Gradačcu nas je bilo 1.8K sto je i rekord u BH fudbalu na gostovanju...do Mostara dodjes duplo brze ali splahnut' ce maloi euforija jer nije prvo kolo a ja necu ni da pretjerujem pa sam napisao 1K....ali vrlo lagano moze vise ljudi doci :zviz:[/quote]

Zar nas nije bilo više u Travniku za 25godina HZ?[/quote]

Ni blizu :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 mar 2015, 18:11

Na Areni1 snimak utakmice sa Zvijezdom 2 pol.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 mar 2015, 18:28

Ako u ove dvije tekme na KOsevu dobijemo Borac, a hocemo aBd, u Mostar invazija :D Em blize, em bolji put, em nasa RAja dole ;) Ja imam druga, simpatizer samo, isao na tekmu u Gradacac, sad se nalozio, ja mislim da je svaka njegova do kraja :lol: To je jedan mali znak da se napredak primijeti...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 18:33

Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Mislim da su i oni svjesni da sami ne mogu napuniti stadion i da bi bilo pametno da nam prepuste dio tribine.
I onako smo u super odnosima i nema bojazni od nekog belaja.
Rodjenima sve najbolje u kupu i neka nas dobiju u finalu, a nama tri boda iz Vrapcica ;)

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 18:44

Evander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Mislim da su i oni svjesni da sami ne mogu napuniti stadion i da bi bilo pametno da nam prepuste dio tribine.
Rodjenima sve najbolje u kupu i neka nas dobiju u finalu, a nama tri boda iz Vrapcica ;)
Nema potrebe nikakva kompenzacija, dobicemo ih bez problema ;) Zna se koji je klub na ovaj nacin osvajao prvenstva, mi hvala Bogu nismo takvi ;)
U INAT SVIMA 1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 18:47

Isto k'o da kazes nek' nam uzmu ligu :? cuj nek' nas dobiju u finalu...

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 mar 2015, 18:47

BoskoAntic je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ako se uspijemo dogovoriti sa Velezom, ocekujem bar milju nasih u Mostaru.
Nema potrebe nikakva kompenzacija, dobicemo ih bez problema ;) Zna se koji je klub na ovaj nacin osvajao prvenstva, mi hvala Bogu nismo takvi ;)
@BoskoAntic Baš tako !
Das Ist Walter

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 mar 2015, 18:50

Ne seri, čuj neka nas dobiju...koji lik ne gumo vjerovati...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 mar 2015, 18:54

Nisam nista htio da govorim kad optuzise Evandera da je strumf, ali fakat i meni si sumnju probudio sa određenim postovima! Pa ne bih pozelio da izgubi FKS u finalu pa da u protivnickoj ekipi igra moj brat rođeni!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 18:55

Nisam niti mislio na kompenzaciju ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 18:59

Jeste, ja sam strumf, a vi svi redom ovdje koji pisete ste utakmicu iz Gradacca gledali putem strima.
Neka @Benko potvrdi da li sam ja bio u Gradaccu taj dan ;)
Sve vrli navijaci, a kad je otici na tekmu, ljepse kuci sjediti ;)

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 19:01

BordoArmy88 je napisao/la:
Ne seri, čuj neka nas dobiju...koji lik ne gumo vjerovati...
Tako pricaj sa onim ko te odgojio na taj nacin.
Jesi razumio bilmeze?

BoskoAntic
Kontakt:

Post Postao/la BoskoAntic » 03 mar 2015, 19:03

joker90 je napisao/la:Nisam nista htio da govorim kad optuzise Evandera da je strumf, ali fakat i meni si sumnju probudio sa određenim postovima! Pa ne bih pozelio da izgubi FKS u finalu pa da u protivnickoj ekipi igra moj brat rođeni!
Ne sumnjam ja u Evandera NAJISKRENIJE , slažem se sa 90% njegovih postova, pogotovo kad se pisalo na temu ponašanja navijača, realan je i objektivan :thumbup: Ali me iznenadi sa ovim postom, ne znam zasto bi oni nas dobili u finalu :?:
U INAT SVIMA 1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 19:04

Nije to nikakva mjera jer neki mozda i ne mogu (govorim za one koji nisu bili) isto k'o da kazem da sam ja veci navijac jer sam na sjeveru gdje se navija a ti sjedis i gledas na istoku,nemoj tako pricati jer nije istina i ne moramo mi nikoga pitati jel' bio na tekmi jer nije to bitno ako ne mozes doci,nemoj..boze moj

P.S. sumnjaju u tebe jer si upravo napisao da nas Velez pobijedi u finalu kupa,onda hajmo ba izgubit' derbi jeb* ligu a?

:?
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 03 mar 2015, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 19:08

joker90 je napisao/la:Nisam nista htio da govorim kad optuzise Evandera da je strumf, ali fakat i meni si sumnju probudio sa određenim postovima! Pa ne bih pozelio da izgubi FKS u finalu pa da u protivnickoj ekipi igra moj brat rođeni!
Ne sumnjam ja u Evandera NAJISKRENIJE , slažem se sa 90% njegovih postova, pogotovo kad se pisalo na temu ponašanja navijača, realan je i objektivan :thumbup: Ali me iznenadi sa ovim postom, ne znam zasto bi oni nas dobili u finalu :?:
To je bila zahebancija na racun komsija da oni ne odu u Evropu, kao sto se i oni zahebavaju da ne mogu imati los rezultat iz Sirokog, kako god zavrsilo i da cak prizeljkuju poraz.

Ali kao sto vidis, pojedinim je to jako tesko za skontati ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 mar 2015, 19:15

U finalu Sarajevo Velež ako Bog da a po novom i finalista kupa ide u Europu izgleda, tako da se ne mora ništa štimati. ;)
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 03 mar 2015, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 19:15

MortemHz je napisao/la:Nije to nikakva mjera jer neki mozda i ne mogu (govorim za one koji nisu bili) isto k'o da kazem da sam ja veci navijac jer sam na sjeveru gdje se navija a ti sjedis i gledas na istoku,nemoj tako pricati jer nije istina i ne moramo mi nikoga pitati jel' bio na tekmi jer nije to bitno ako ne mozes doci,nemoj..boze moj

P.S. sumnjaju u tebe jer si upravo napisao da nas Velez pobijedi u finalu kupa,onda hajmo ba izgubit' derbi jeb* ligu a?

:?
Kao prvo, od tridesetak ljudi koji pisu na ovom forumu bruka je da na prvu tekmu ne odu tri covjeka. A svi pisu stotine postova u predsezoni, jedva cekaju prvenstvo, najavljuju invazije i slicno.
Dodje tekma, svi strimove traze.
Zalosno. Dokaz samo da ovaj forum nije relevantan i da na njemu nema bas previse navijaca Sarajeva. Do duse i moderacija je zasluzna za to jer je mnoge otjerala.
Drugo, sorry ali fakat pises gluposti.
Mozes ti i bolje od toga ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, riki46, Rodman, sassari i 57 gostiju.