U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Evil Genius, Adise jesi l' to ti? 

-
nije adisSheyi je napisao/la:Evil Genius, Adise jesi l' to ti?

iz tuzle sam ali sam cesto ovamo na vasoj opstini

druže, u Slobodi škola nije što je nekad bila, malo duža pričaEvil Genius II je napisao/la:dobar. igrao je desno krilo iako je, cini mi se, ljevak. ako nije ljevak onda se podjednako dobro sluzi i lijevom nogomChinaglia je napisao/la:kako je odigrao Suljić, broj 7?bio je bolji od kolege sa suprotne strane (broj 11) po onome sto sam primjetio, iako je ovaj zabio gol. imao je barem 10ak finih prodora, asistenciju za prvi gol ako se ne varam, driblanja i nizanja po 3, 4 protivnicka igraca ali dosta smo sansi propustili tako sto igraci ili prerano ili prekasno udju u 16 pa njegove ubacene lopte odu u prazno. par puta je uradio potez viska i zakomplikovao jednostavne situacije, sto je opet imajuci u vidu da se radi o djetetu zeljnom dokazivanja apsolutno razumljivo ali meni se svidja kako je odigrao. sloboda definitivno ima talenta i nadam se da ce pametno raditi s njim.

uglavnom, Amar Suljić je igrač Red Bull Leipziga (Njemački drugoligaš, koji će uskoro bit' i prvoligaš), logično mlađih kategorija, a trenutno je u Slobodi, dok ne sredi papire .. tako da, sredit' će njega tamo, Švabo je to

eh da, jeste ljevak, al' igra na kontra strani, jer je više tehničar, nego trkač

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 03 mar 2015, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
da prostis, kako znam za omladinske pogone slobode (sto FK sto dite) uvijek su se provlacile razne malverizacije, potplacivanja, guranja tatinih sinova i gubljenja finih talenata. doduse, nekada je to vise izrazeno, nekada slabije - u zavisnosti od uprave - ali cini mi se da se poslije rata svaku sezonu provlacila slicna pricaChinaglia je napisao/la: druže, u Slobodi škola nije što je nekad bila, malo duža priča![]()

drago mi je sto je tamo negdje vani. daleko vece sanse za uspjeh.
Hodzic starter za Dinamo u kupu, zabio je drugi gol. Gojak usao sa klupe.
Kad napisa da si bio u Tojšičima pomislio sam da se radi o mom komšiji, isto voli Romu kao i ti.Evil Genius II je napisao/la:nije adisSheyi je napisao/la:Evil Genius, Adise jesi l' to ti?
iz tuzle sam ali sam cesto ovamo na vasoj opstini

Naravno da jeste. I uvijek će biti. Bez obzira na trenutnu geopolitičku situaciju.BelminM23 je napisao/la:Novi Pazar nije Bosna i Hercegovina.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www.sportnetwork.rs/play/69435/m ... ter-sitiju" onclick="window.open(this.href);return false;
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
PerryFred je napisao/la:@Belmin nije ni zapadna Hercegovina dio Hrvatske.
Bitno je da je Mladen iz Doboja Bosanac, Antonio iz Mostara Bosanac, a isto tako i Adem iz Novog Pazara Bosanac.
Ako Antonio ode igrati za Hrvatsku on je izdajica, njegova država je BiH, A ako Adem iz Novog Pazara zaigra za BiH onda je on patriota, a ako Adem zaigra za Srbiju, onda je on izdajica, a ako Antonio zaigra za BiH onda momak zna odakle je.
Gdje prestaje logika tu počinje Bosna i Hercegovina.
@zizu, pušku u ruke i idi vraćaj.

Baviš se totalno pogrešnim mjerilima. I ti to jako dobro znaš. A ovdje niko ne poziva na rat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
gdje tekmu gledassoko je napisao/la:Hodzic starter za Dinamo u kupu, zabio je drugi gol. Gojak usao sa klupe.
Zadnja izmjena: delija, dana/u 03 mar 2015, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
mah, ove mlađe kategorije naše repke sad imaju talenata, tako da sigurno očekujem par igrača koji će u budućnosti za A repku biti oni koji će donosit' prevagu na terenu, a ne bit' pomoćno osoblje (nije da je uvreda ili omalovažavanje)
pri tome dodat' još ovih naših igrača što igraju za druge repke, bit' će to fino, ako se ostvari
teško je predvidjeti kako će se razvit', jer mogu doživit' stagnaciju kao Zolotić (mada je njega povreda dosta sjebala), a od njega sam očekivao dosta, mada još uvijek može napredovat', mlad je
ići ću tako daleko da ću najavit' novu zlatnu generaciju

ići ću tako daleko da ću najavit' novu zlatnu generaciju

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U-21, U-19, U-17
BelminM23 je napisao/la:Novi Pazar nije Bosna i Hercegovina.Chinaglia je napisao/la:16 godina, već debitovao za Čukarički, ako Wikipedia ne lažeCartman je napisao/la:Zehrudina Mehmedovica podhitno dovest pod nasu zastavu. Da se ne ponovi Ljajic.
Pazarac, valjda nije izrod k'o Ljajić
Haj ti sad meni objasni, jesam li ja po tebi Bosnjak ili Srbin ?!
Sad vec pises gluposti, pogotovo ono za puske, Bosnjaci bez obzira gdje zive imaju samo jednu maticu, to je Bosna i Hercegovina.
To uopste nije pitanje puski. Ne zamjeram nijednom Srbinu ili Hrvatu da igra za zemlje koje on osjeca svojim !
Poznat mi je ovaj tvoj stav od ranije, samo ne znam ko ti to usadi. Hrvati i Srbi iz BiH imaju pravo na svoje matice, Bosnjaci nemaju ?! To se jedino mozemo zahvaliti Harisu Silajdzicu, ali svaki Bosnjak iz Sandzaka zna sta je i kome pripada.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odlicno. Samo da se izbore za mjesto, i tutnut ce njih Mamke u ligu petice.soko je napisao/la:Hodzic starter za Dinamo u kupu, zabio je drugi gol. Gojak usao sa klupe.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
prema onome sto sam vidio i sto imamo priliku gledati u u-21 imas svaku osnovu za to. bio sam zabrinut kada su miske, vedo, spaha i ostali usli u godine ali nazire se svijetla buducnostChinaglia je napisao/la:ići ću tako daleko da ću najavit' novu zlatnu generaciju

dobar komsijaSheyi je napisao/la:Kad napisa da si bio u Tojšičima pomislio sam da se radi o mom komšiji, isto voli Romu kao i ti.

" onclick="window.open(this.href);return false;delija je napisao/la:gdje tekmu gledassoko je napisao/la:Hodzic starter za Dinamo u kupu, zabio je drugi gol. Gojak usao sa klupe.
Ne kači se džaba na tu temu, ja sam se odmah isključio pošto znam da će doći do nepotrebnog konflikta.BelminM23 je napisao/la:PerryFred je napisao/la:@Belmin nije ni zapadna Hercegovina dio Hrvatske.
Bitno je da je Mladen iz Doboja Bosanac, Antonio iz Mostara Bosanac, a isto tako i Adem iz Novog Pazara Bosanac.
Ako Antonio ode igrati za Hrvatsku on je izdajica, njegova država je BiH, A ako Adem iz Novog Pazara zaigra za BiH onda je on patriota, a ako Adem zaigra za Srbiju, onda je on izdajica, a ako Antonio zaigra za BiH onda momak zna odakle je.
Gdje prestaje logika tu počinje Bosna i Hercegovina.
@zizu, pušku u ruke i idi vraćaj.

Bravo Ara

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
BH KADETI BOLJI OD SRBIJE
Danas je u Tojšićima u prijateljskoj utakmici kadetska reprezentacija BiH sa 3:1 pobijedila vršnjake iz Srbije.
Prvi pogodak za naš tim postigao je Ajdin Mujagić u 38' nakon asistencije Ermedina Demirovića.
Igrala se 65' kada se Demirović i sam upisao u listu strijelaca poslije dodavanja Alana Delića.
Selektor „U-17“ reprezentacije BiH zbog povišene temperature nije mogao predvoditi ekipu sa klupe, pa su ga mijenjali njegovi pomoćnici Damjan Ratković, Adin Mulaosmanović i Nenad Džidić.
„Odigrali smo kvalitetnu utakmicu tokom koje smo uglavnom mi kontrolisali igru, te smo na kraju zasluženo pobijedili“, rekao je nakon susreta Damjan Ratković.
Selektor Srbije Dejan Govedarica je izjavio: „Čestitam ekipi BiH na pobjedi, bolje su se snašli na teškom terenu, dok su moji igrači olako ušli u ovaj meč iz kojeg će, nadam se izvuću pouke.“
Iste selekcije će odigrati još jedan susret 5. marta u 13 sati u Čeliću.
Bosna i Hercegovina-Srbija 2:0 (1:0)
Stadion: „Ada“, Tojšići.
Sudija: Elvis Mujić (Banovići).
Pomoćnici: Fikret Bačić (Lukavac), Jasmin Smajić (Kalesija).
4. sudija: Elvedin Topuzović (Tuzla).
Strijelci: 1:0 Ajdin Mujagić (38'), 2:0 Ermedin Demirović (65').
Žuti kartoni: Filip Čermelj, Petar Milić (Srbija).
BiH: Igor Marković (69. Jasko Keranović), Sandi Hušić (77. Sandro Hadžiabdić), Branko Bajić, Petar Bojo (61. Mato Stanić), Besim Šerbečić (77. Sandi Ajanić), Mijo Miletić (77. Toni Nikić), Amar Suljić (64. Alan Delić), Mirza Mustafić (59. Seid Behram), Ajdin Mujagić (59. Amir Mašić), Zinedin Mustedanagić, Ermedin Demirović (70. Sandro Vilušić).
Srbija: Aleksandar Stanković, Sava Radić, Nikola Dukić, Nikola Pejović (68. Luka Cucin), Dominik Dinga, Stefan Ilić (36. Tomislav Todorović), Filip Čermelj, Milan Panović (68. Vanja Vučićević), Zehrudin Mehmedović, Jovan Nikšić (41. Marko Šiškov), Petar Milić (41. Luka Đokić).
Danas je u Tojšićima u prijateljskoj utakmici kadetska reprezentacija BiH sa 3:1 pobijedila vršnjake iz Srbije.
Prvi pogodak za naš tim postigao je Ajdin Mujagić u 38' nakon asistencije Ermedina Demirovića.
Igrala se 65' kada se Demirović i sam upisao u listu strijelaca poslije dodavanja Alana Delića.
Selektor „U-17“ reprezentacije BiH zbog povišene temperature nije mogao predvoditi ekipu sa klupe, pa su ga mijenjali njegovi pomoćnici Damjan Ratković, Adin Mulaosmanović i Nenad Džidić.
„Odigrali smo kvalitetnu utakmicu tokom koje smo uglavnom mi kontrolisali igru, te smo na kraju zasluženo pobijedili“, rekao je nakon susreta Damjan Ratković.
Selektor Srbije Dejan Govedarica je izjavio: „Čestitam ekipi BiH na pobjedi, bolje su se snašli na teškom terenu, dok su moji igrači olako ušli u ovaj meč iz kojeg će, nadam se izvuću pouke.“
Iste selekcije će odigrati još jedan susret 5. marta u 13 sati u Čeliću.
Bosna i Hercegovina-Srbija 2:0 (1:0)
Stadion: „Ada“, Tojšići.
Sudija: Elvis Mujić (Banovići).
Pomoćnici: Fikret Bačić (Lukavac), Jasmin Smajić (Kalesija).
4. sudija: Elvedin Topuzović (Tuzla).
Strijelci: 1:0 Ajdin Mujagić (38'), 2:0 Ermedin Demirović (65').
Žuti kartoni: Filip Čermelj, Petar Milić (Srbija).
BiH: Igor Marković (69. Jasko Keranović), Sandi Hušić (77. Sandro Hadžiabdić), Branko Bajić, Petar Bojo (61. Mato Stanić), Besim Šerbečić (77. Sandi Ajanić), Mijo Miletić (77. Toni Nikić), Amar Suljić (64. Alan Delić), Mirza Mustafić (59. Seid Behram), Ajdin Mujagić (59. Amir Mašić), Zinedin Mustedanagić, Ermedin Demirović (70. Sandro Vilušić).
Srbija: Aleksandar Stanković, Sava Radić, Nikola Dukić, Nikola Pejović (68. Luka Cucin), Dominik Dinga, Stefan Ilić (36. Tomislav Todorović), Filip Čermelj, Milan Panović (68. Vanja Vučićević), Zehrudin Mehmedović, Jovan Nikšić (41. Marko Šiškov), Petar Milić (41. Luka Đokić).
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
suljic je asistirao za prvi gol 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Goalgetter, Hansestadt, Mostarska, Proximic i 38 gostiju.