HordeBL je napisao/la:Ovo sto sada imamo na klupi se fakat moze nazvati strucnim stabom. Studiozno idu od tekme dotekme, analiziraju protivnika 7 dana prije tekme,postavljaju taktiku itd itd. Nema vise srljanja, nema vise improvizacija. Sve se radi temeljito.
Prioritet nam je.dobiti Borca sada u prvenstvu i u toj tekmi vidjecemo cime taj Borac raspolaze. Apsolutno sam ubijedjen u pobjedu u prvenstvu i prolaz u kupu.
Bravo za prvi dio posta. Kodro je takav profesionalac da mi nismo imali takvog trenera od kako ja pratim Sarajevo. Cast svima ali Kodro je za 10-ak utakmica pokazao da zna da improvizuje, taktizira, igra lijepo za oko ali i da igra klasicno bunarenje. Brzo se prilagodi situaciji i izvlaci maksimum iz svakog igraca. Pratio sam treninge Janjosa, Varesanovica, Musemica, Pliseka, Jovica, Jarnija, Uscuplica i mogu sa sigurnoscu reci da je Kodro veci profesionalac od svih nabrojanih. Trenizi su koncizni, na njemu se cuje samo jedan glas, Kodrin. Vecina treninga je cak i zatvorena sto pokazuju jos jednu dozu profesionalnosti.
A kod nekih su igraci uzimali lopte i nabijali ih na tribine a jadni hadzija donosio jer su trening shvatali kao zaebanciju.
Kodro ce biti najbolji trener BiH, nadmasice i Vahu u narednim godinama.