Čelik loš,preloš,navijači u bojkotu osim onih koji jedu košpice.Očekujem najmanje nas 100-inu da se ori Bilino TI SI NAŠA SVETINJA!
A još igramo u punom sastavu...

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
to smo i mi danas raspravljali jer ako je borac igrao u 17:00 mislim da cemo i mi u Zenici takodjer u 17 igratiemirzlaTu je napisao/la:Vidim u pitara sad da im je pomjerena tekma sa Borcem za 17:00!Znal neko,jesul i oni trebali igrat u 20:00...ako jesu,ako su im pomjerili termin...hocel i nama???
Valjda nas pomjerili za 15:00...al jos nije konacno!!!fukaratz je napisao/la:to smo i mi danas raspravljali jer ako je borac igrao u 17:00 mislim da cemo i mi u Zenici takodjer u 17 igratiemirzlaTu je napisao/la:Vidim u pitara sad da im je pomjerena tekma sa Borcem za 17:00!Znal neko,jesul i oni trebali igrat u 20:00...ako jesu,ako su im pomjerili termin...hocel i nama???jbg promjena planova iz temelja
odakle sad to i zastoemirzlaTu je napisao/la:Valjda nas pomjerili za 15:00...al jos nije konacno!!!fukaratz je napisao/la:to smo i mi danas raspravljali jer ako je borac igrao u 17:00 mislim da cemo i mi u Zenici takodjer u 17 igratiemirzlaTu je napisao/la:Vidim u pitara sad da im je pomjerena tekma sa Borcem za 17:00!Znal neko,jesul i oni trebali igrat u 20:00...ako jesu,ako su im pomjerili termin...hocel i nama???jbg promjena planova iz temelja
Zajebajes?emirzlaTu je napisao/la:Valjda nas pomjerili za 15:00...al jos nije konacno!!!fukaratz je napisao/la:to smo i mi danas raspravljali jer ako je borac igrao u 17:00 mislim da cemo i mi u Zenici takodjer u 17 igratiemirzlaTu je napisao/la:Vidim u pitara sad da im je pomjerena tekma sa Borcem za 17:00!Znal neko,jesul i oni trebali igrat u 20:00...ako jesu,ako su im pomjerili termin...hocel i nama???jbg promjena planova iz temelja
do koga je..il je do ovih levata iz tkz. FS il je do ove smijesne BHT i njihovih miki maus programskih semaGifron je napisao/la:Valjda to nece remetiti TV prenos utakmice
IMA JANJE DA OKRENEM KAD SE OVA DEBILNA TELEVIZIJA UGASI.. P I C K A IM MATERINA NESPOSOBNATzBulevar87 je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... od-15-sati
Ipak je do defektnog i smijesnog BHT-a
Dal je prevara ili ne, ostavio bih za nekog stručnijeg.crvenocrnitz je napisao/la:Ko još nije skontao da je Krpić prevara od igrača taj ili je slijep ili veze o fudbalu nema. Gdje je to on igrao bilo koju značajnu ulogu u nekom klubu osim od nas u cvajti? Mada je i tada mu trebalo 5-6 šansi za jedan go
Care sto ovo radis kad ne umijesdzekooooTz je napisao/la:
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.