FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 23:52

Ljudi ba treba spavat", sutra Miske slijece u 7h.Valja mu docek napravit a Bogami i baklave zalit.Lahku i ugodnu vam noc zelim braco!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 mar 2015, 23:55

miden je napisao/la:
Evander je napisao/la:Tri boda protiv Borca.
Svojim ponasanjem tjeraju ljude sa stadiona.
Klub placa enormne kazne radi njihovog ponasanja.
Dovode nas u situaciju da dobijenu utakmicu zamalo izgubimo radi njihovih gluposti za zelenim stolom.

Treba ti jos?
Hoceš da kažeš da su sve to vođe uradile?
Ili su direktno uradili ili su odobrili I organizovali ili su presutili i aminovali.

Plus ono sramno dizanje parole za onog ubicu.
Nakon toga oni nemaju moj respect niti sekunde.

NIKO NIJE VECI OD KLUBA, NITI JEDAN NAVIJAC PONAOSOB NITI BILO KOJA SKUPINA!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 mar 2015, 23:59

pitarlOOk je napisao/la:slika
Sta li mu je zena rekla kad se ovakav ukazao na vratima :D haha

Yebote, Premier matherfaking liga Bosne i Hercegovine...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 mar 2015, 00:02

Evander je napisao/la:
miden je napisao/la:
Evander je napisao/la:Tri boda protiv Borca.
Svojim ponasanjem tjeraju ljude sa stadiona.
Klub placa enormne kazne radi njihovog ponasanja.
Dovode nas u situaciju da dobijenu utakmicu zamalo izgubimo radi njihovih gluposti za zelenim stolom.

Treba ti jos?
Hoceš da kažeš da su sve to vođe uradile?
Ili su direktno uradili ili su odobrili I organizovali ili su presutili i aminovali.

Plus ono sramno dizanje parole za onog ubicu.
Nakon toga oni nemaju moj respect niti sekunde.

NIKO NIJE VECI OD KLUBA, NITI JEDAN NAVIJAC PONAOSOB NITI BILO KOJA SKUPINA!!!
Jel ti shvataš šta pricaš?
To bi bilo isto, kao kad bi sad ja rekao da je Amidza pokra milione iz kluba. Niti sam vidio, tek onako pretpostavljam da je on. Samo da bi ga ocrnio.

Parolu za Vuka ni ja licno ne podržavam.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 mar 2015, 00:31

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 mar 2015, 00:37

Ja bi je odgodio ako bude takvo nevrijeme. Nema potrebe da se patimo i igraci i navijaci. Bolje sacekati mjesec dana pa odigrat. Svakako je sledeca u Mostaru, bice lijepo vrijeme...Ova moze cekati....Jesmo se svi pozelili, ali jbg..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 mar 2015, 00:48

Da hoce Miske potpisat' samo da se maknemo od predhodne teme...PLEASE nemojmo vise o tome, nije mjesto. @obiteljski, ak treba pomoc oko baklave za Misketa i hanumu, zovi :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 03 mar 2015, 00:51

Da me neko ne bi pogresno shvatio... preko 30 godina sam na Kosevu.. danasnje HZ su najjace ikad, ali i to nije doslo preko noci i puno ljudi, momaka je dalo doprinos tome.. neki su na zapadu, neki na istoku a ima ih jos puno na sjeveru..
ja samo trazim evo kao obicni navijac da budemo pametniji... treba svima da je jasno da je tesko kontrolisati masu, ali zar nismo do sad dokazali da je organizacija kljuc uspjeha?
napravi letke, educiraj raju..
Zato svaka prica je dobra prica koja ce se rasiriti po tribinama...
Nece niko zabraniti da se pale baklje ako to savjesno radimo..
i ne ubacujemo u teren baklje, ne gadjamo ljude petardama..
Jaki smo ko beton na svim poljima, nemojte da gluposcu to ukakimo...
;)
Numquam Desistemus!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 mar 2015, 00:56

Nije tema sjever,istok,zapad,horde,neredi itd. tema je FK Sarajevo i istoj se treba vratiti, ko ima primjedbe na rad grupe bujrum na sjever eno ti vodze pa njemu se njega pitaj jeli dozvolio ulijetanje ili ne ovde tome nije mjesto, pravite cirkus od teme !

O kakvom odgadzanju tekme pricas @Amca077 ?
Pa odigrali smo utakmicu u Gradaccu u nehumanim uslovima a da se zbog malo snijega ili kise odgodi ova na Kosevu.
Ti si opet šampion !

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 mar 2015, 01:00

Napredujemo, i napredovat cemo aBd, na svakom polju. Slazem se da trebamo biti pametbiji, racionalniji u svemu... Ali nemojmo optuzivati momke koji ginu za svoj klub. Ja sam na istoku, svaku tekmu, i ponekad ne odobravam neke stvari sjevera, ali imaju moj respect, jer oni su tu kad niko drugi nije ! Jesmo na razlicitoj tribini, ali smo na istoj strani !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 mar 2015, 01:02

belosevic28 je napisao/la:Napredujemo, i napredovat cemo aBd, na svakom polju. Slazem se da trebamo biti pametbiji, racionalniji u svemu... Ali nemojmo optuzivati momke koji ginu za svoj klub. Ja sam na istoku, svaku tekmu, i ponekad ne odobravam neke stvari sjevera, ali imaju moj respect, jer oni su tu kad niko drugi nije ! Jesmo na razlicitoj tribini, ali smo na istoj strani !
Isto tako. :thumbup: Ja recimo kad je derbi, Siroki ili nekad Borac odem na sjeverac a ostalo samo istok.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 mar 2015, 01:04

Sabinho je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Napredujemo, i napredovat cemo aBd, na svakom polju. Slazem se da trebamo biti pametbiji, racionalniji u svemu... Ali nemojmo optuzivati momke koji ginu za svoj klub. Ja sam na istoku, svaku tekmu, i ponekad ne odobravam neke stvari sjevera, ali imaju moj respect, jer oni su tu kad niko drugi nije ! Jesmo na razlicitoj tribini, ali smo na istoj strani !
Isto tako. :thumbup: Ja recimo kad je derbi, Siroki ili nekad Borac odem na sjeverac a ostalo samo istok.
Isti sam ti brate, derbi , Listica sjever i to je to ;) Ali ne mogu i nikad necu nista protiv brace koji su tu i po kisi, snijegu, na gostovanjima... Uvijek imaju moju podrsku!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 03 mar 2015, 01:12

Ex1t je napisao/la:Da me neko ne bi pogresno shvatio... preko 30 godina sam na Kosevu.. danasnje HZ su najjace ikad, ali i to nije doslo preko noci i puno ljudi, momaka je dalo doprinos tome.. neki su na zapadu, neki na istoku a ima ih jos puno na sjeveru..
ja samo trazim evo kao obicni navijac da budemo pametniji... treba svima da je jasno da je tesko kontrolisati masu, ali zar nismo do sad dokazali da je organizacija kljuc uspjeha?
napravi letke, educiraj raju..
Zato svaka prica je dobra prica koja ce se rasiriti po tribinama...
Nece niko zabraniti da se pale baklje ako to savjesno radimo..
i ne ubacujemo u teren baklje, ne gadjamo ljude petardama..
Jaki smo ko beton na svim poljima, nemojte da gluposcu to ukakimo...
;)
Meni je samo zao Dine,Kuste i ostalih ..Kad covjek vidi koliko se truda ulozilo ,znoja prolilo i sve ostalo,ali zna se da ce uvijek biti baklji, topovskih i slicno .To je kod nas postala navika i neka tradicija,sta ces.Samo ne mogu da shvatim one pojedince koji znaju sta se sve uradilo ,koliko se borilo za sve ovo a opet ne razmislja njegov mozak da ce se kazna platiti,ne znam samo kako to tako ,sta on konta,dal' da ga vidi ko da je zapalio baklju ,bog zna.Hajde ove malo jace tekme,derbiji ne krivim,ali dodje ti Mladost i on je zapali ,majku joj hebem :hmmmmm: :hmmmmm:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2015, 01:15

Toga ima i u Njemackoj pa sto ne bi i ovdje? Evander zapitaj se nekad sta pises i ko sve ovo cita...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 01:24

Sarajlijc@ je napisao/la:Toga ima i u Njemackoj pa sto ne bi i ovdje? Evander zapitaj se nekad sta pises i ko sve ovo cita...

Javni forum i cita ko god zeli.
Pricamo o stvarima koje su vidjele hiljade ljudi.
Ovdje se rasprava vodi kako to ko dozivljava i prezentuje, ko to opravdava a ko ne.
Ne vidim niti jedan razlog da me ti upozoravas nekim prijetecim tonom.

Ja cu pisati o ovome ili o bilo cemu, svaki put kad budem imao povod za to.
Nesto jos nejasno?

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 03 mar 2015, 01:30

Dobro neko rece prije dvije stranice, lik smrdi na štrumfa.
Das Ist Walter

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 mar 2015, 01:45

Loše je izgubit bodove za zelenim stolom i izazvat prekide utakmice,a poneka baklje petarde i topovski udari nakon gola i slicno to je dobar štimung na utakmici nije to huliganstvo..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 mar 2015, 01:59

Haj baklja i kontam nekako, ali kakav je stimung topovski udar?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 mar 2015, 02:14

evander odlican, raznese te :lol: :lol:

evo nesto da i ja kazem, vecina onih bivsih igraca u uefi pa i fifi, krenuvsi od platinija igrali su u doba kad je bilo baklji sigurno na sve strane i ne vjerujem da su se zalili i da im je smetalo, danas uefa sere oko toga i kaznjava zestoko kao da je to bas neki kriminal a ne dio navijackog folklora desetine godina unazad, i jos masa nekih glupih kazni, u engleskoj za stajanje :shock: da od fudbala zele da naprave bukvalno pozoriste, i to je ono sto meni smeta iskreno jer volim vidjeti dobru bakljadu, koreografiju i sve sto se danas moze vidjeti u navijackom svijetu...eh sad ako prihvatimo realnost i shvatimo da se kazne ipak moraju placati bez obzira sto mi ne vidimo nista lose u bakljama onda moram reci da i meni itekako smeta jedna ili dvije jeb. baklje pogotovo u 3 sata popodne protiv radnika iz bijeljine ili obarske i slicno, ako mozemo u evropi da to ne radimo onda mozemo i u ligi da se strpimo do onih jacih tekmi kad je u nocnom terminu i kad zapalis da onda lici na nesto, derbi, siroki, i mozda jos eventualno dvije tekme, ako uzmemo da imamo dva derbija, znaci nekih 5-6 utakmica u sezoni odraditi dobre bakljade ovo ostalo ni petarde ne baciti i donekle ce biti svi sretni, mi navijaci jer na vecim utakmicama odradimo bakljade a uprava jer ce mnogo manje kazne placati nego inace, pa ako treba i markica vise na sjevernoj tribini svaka tekma i da ona ide za placanje kazni, moze se naci neko rijesenje samo treba sjesti i razgovarati
Pyro is not a crime !

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 03 mar 2015, 03:49

ima li kakva habera oko misketa zna li se sta? :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 51 gost.