Hvala puno,nisam dobio ima sedmica...samo da me kreneharry_90 je napisao/la:Emire,dobar tiketdaBogda dobio,pa onda u subotu da gadjamo spanjolce

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Hvala puno,nisam dobio ima sedmica...samo da me kreneharry_90 je napisao/la:Emire,dobar tiketdaBogda dobio,pa onda u subotu da gadjamo spanjolce
Mene ovaj Vaslui zeza jos uvijek 0:0Emir_ZENICA je napisao/la:Hvala puno,nisam dobio ima sedmica...samo da me kreneharry_90 je napisao/la:Emire,dobar tiketdaBogda dobio,pa onda u subotu da gadjamo spanjolce
Nadam se da ce dobiti...sretno i Tebi na kladioniciharry_90 je napisao/la: Mene ovaj Vaslui zeza jos uvijek 0:0
Dabogda dobio,koliko para dobijas ako pogodis ???1921 je napisao/la:Karpaty - Tavria 1
Olomouc - Liberec 1
Wohlen - Locarano 1
Ayr - Raith 1
Man. - Bayern 1
Ne dobijem li, harry_90 je kriv
50 KMharry_90 je napisao/la:Dabogda dobio,koliko para dobijas ako pogodis ???1921 je napisao/la:Karpaty - Tavria 1
Olomouc - Liberec 1
Wohlen - Locarano 1
Ayr - Raith 1
Man. - Bayern 1
mojih 25 km1921 je napisao/la:50 KMharry_90 je napisao/la:Dabogda dobio,koliko para dobijas ako pogodis ???1921 je napisao/la:Karpaty - Tavria 1
Olomouc - Liberec 1
Wohlen - Locarano 1
Ayr - Raith 1
Man. - Bayern 1
Nadam se da ću pogriješiti taj par.harry_90 je napisao/la:Nemoj Willy tako imam i ja Timisoaru na tiketu
postavi listic pa da i mi sta dobijemomandraX je napisao/la:Sretno svima na kLadi danasako danas dobijem to ce biti ljubilarni 10 put zaredom
![]()
Nasluti bgmWilly je napisao/la:Ovaj Timisoara mi je sumnjiv.BlueSharks je napisao/la:Za danas jedan brzinski, čisto da imam šta pratiti...
Prosli smo Karpaty , Olomouc , i najvjerovatnije Wohlen jer vodi 3:0harry_90 je napisao/la:Bgmi Willy bi upravu,nerijeseno odigra Temisvarostala jos 2 tiketa za 40 km i 31 km,postavio sam ih na forumu,valjda dodju.
Nadam se, igrao ga takodjer. Njega i Dresden sam danas iskombinovao par puta na tiketima, nadamo se najboljem..jasko_juve je napisao/la:clyde-alloa 2..po meni danas najsigurniji par kao i juce huddersfield..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.