FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Izdao si bracu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Špica se pravi na Istokuade43 je napisao/la:Piše evo da jeste, samo ona galerija ispod loze je dostupna .. Sto je zatvoren zapad znal' ko ?obiteljskicovjek je napisao/la:Jel to zapad zatvoren.

P.S. a taman sam se navikao na zapadnu tribinu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BoskoAntic
- Kontakt:
Zbog vremenskih neprilika najavljenih za subotu, 07.03.2015. godine, Upravni odbor FK SARAJEVO donio je odluku o cijenama ulaznica za utakmicu 17. kola BH Telecom Premijer Lige BiH izmedju FK Sarajevo i FK Borac Banja Luka:
Tribina "SJEVER - VEDRAN PULJIĆ"
-5 KM
Tribina "ISTOK"
-8 KM za aktivne članove FK Sarajevo
-10 KM redovna cijena
Tribina "ZAPAD"
-zatvorena tribina
Tribina "ZAPAD GALERIJA"
-15 KM
*svi vlasnici aktivne sezonske ulaznice za tribine "ZAPAD" i "ZAPAD GALERIJA" imat će obezbjedjen ulaz na tribinu "ZAPAD GALERIJA"
**aktivni članovi FK Sarajevo svoje ulaznice za tribinu "ISTOK" po povoljnijoj cijeni mogu kupiti isključivo u odjelu za članstvo FKS u ul. M.Tita 38b
Hvala na razumjevanju!
Tribina "SJEVER - VEDRAN PULJIĆ"
-5 KM
Tribina "ISTOK"
-8 KM za aktivne članove FK Sarajevo
-10 KM redovna cijena
Tribina "ZAPAD"
-zatvorena tribina
Tribina "ZAPAD GALERIJA"
-15 KM
*svi vlasnici aktivne sezonske ulaznice za tribine "ZAPAD" i "ZAPAD GALERIJA" imat će obezbjedjen ulaz na tribinu "ZAPAD GALERIJA"
**aktivni članovi FK Sarajevo svoje ulaznice za tribinu "ISTOK" po povoljnijoj cijeni mogu kupiti isključivo u odjelu za članstvo FKS u ul. M.Tita 38b
Hvala na razumjevanju!
U INAT SVIMA 1946
Sta je ovo sad tekma u 19 : 30

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
E necu na istok Safije mi. Pitat cu Mehu da budem na klupi kao iznenadjenje.
- BoskoAntic
- Kontakt:
ade43 je napisao/la:Sta je ovo sad tekma u 19 : 30![]()
![]()
Gdje piše? Piše od 17:00-19:30h
U INAT SVIMA 1946
ade43 je napisao/la:Sta je ovo sad tekma u 19 : 30![]()
![]()
subota at 17:00 - 19:30
5 days from now · 2°C / -3°C Snow Showers ( možda si ovo vidio)

Mosa RajvoSa
To ko ti je ispricao dobro ti je slagao!!!Evander je napisao/la:revolt je napisao/la:Da se razumijemo smatram i ja da je ono u Gradačcu totalno neprimjereno i debile koje ulijecu da treba odstraniti sa tribine, ali trosenje tastature ovdje na forumu nece nista doprinjeti, kao sto sam rekao o bakljama isl odlucuje grupa.
isto tako budite ubjedjeni da grupa ne opravdava ni ulijetanje protiv Borca ni u subotu i da isti ne bi nikad dozvolili da se njih pita, ali u masi od 2500 ljudi ko moze predvidjeti potez neodgovornog pojedinca...
ono sto pokusavam reci jeste da bezveze raspravljamo ovdje jer ovaj forum ne utice na bilo sta u grupi ni 0,1%...
a i ja ocigledno bezveze trosim vrijeme... najbolje ne dolalaziti na forum narednih par dana...
Nije istina. To sve i jeste poteklo od vodja grupe.
Protiv Borca je bio plan da uleti 40 ljudi i to se zna tacno kojih. To bar svi znaju i nije nikakva tajna,
Sadasnja garnitura Hz nije niti blizu onoj iz 2007,08 ni po cemu i bojim se da nam se ne desi ona situacija kao kad je Dzine napustio tribinu i kad su Pitici dosli.
Evander tako miriše na štrumfova još od svog prvog posta.. 

Ma haj s rajom na istokobiteljskicovjek je napisao/la:E necu na istok Safije mi. Pitat cu Mehu da budem na klupi kao iznenadjenje.

Das Ist Walter
Lazovska posla...Steph je napisao/la:Evander tako miriše na štrumfova još od svog prvog posta..
evo nek mi nabroji 10 ljudi "sa zapada" pa da kazem da je u pravu kad kaze da sh otisli sa sjevera iz ovih ili onih razloga...
Nemojte zaliti doci na utakmicu jer pare idu za dobru stvar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojati 10 osoba, koje se redovne na zapadu i nekim gostovanjima, a otisli su sa sjevera... Ali ne tvrdim sa sigurnošću da li zbog nezadovoljstva ili godina, sad su to uglavnom raja 26-30 godina, pa su mozda prevazisli skakanjerevolt je napisao/la:Lazovska posla...Steph je napisao/la:Evander tako miriše na štrumfova još od svog prvog posta..
evo nek mi nabroji 10 ljudi "sa zapada" pa da kazem da je u pravu kad kaze da sh otisli sa sjevera iz ovih ili onih razloga...

U INAT SVIMA 1946
Ima ih koji su trenutno na zapadu, i zna se koji su, ali nisu otisli barem ne oni bitni zbog ovih koji sad vode grupu, niti ih je ko otjerao... mnogi od njih imaju druge razloge, obiteljske, poslovne, zakonske i... a u stalnom su kontaktu s ovim koji su sad na sjeveru... nerviraju me mantre i generaluzacije koje se koriste i kada je zapad u pitanju i kada su u pitanju momci koji sad vode sjever..BoskoAntic je napisao/la:Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojati 10 osoba, koje se redovne na zapadu i nekim gostovanjima, a otisli su sa sjevera... Ali ne tvrdim sa sigurnošću da li zbog nezadovoljstva ili godina, sad su to uglavnom raja 26-30 godina, pa su mozda prevazisli skakanjerevolt je napisao/la:Lazovska posla...Steph je napisao/la:Evander tako miriše na štrumfova još od svog prvog posta..
- BoskoAntic
- Kontakt:
evo nek mi nabroji 10 ljudi "sa zapada" pa da kazem da je u pravu kad kaze da sh otisli sa sjevera iz ovih ili onih razloga...[/quote]
Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojati 10 osoba, koje se redovne na zapadu i nekim gostovanjima, a otisli su sa sjevera... Ali ne tvrdim sa sigurnošću da li zbog nezadovoljstva ili godina, sad su to uglavnom raja 26-30 godina, pa su mozda prevazisli skakanje
[/quote]
Ima ih koji su trenutno na zapadu, i zna se koji su, ali nisu otisli barem ne oni bitni zbog ovih koji sad vode grupu, niti ih je ko otjerao... mnogi od njih imaju druge razloge, obiteljske, poslovne, zakonske i... a u stalnom su kontaktu s ovim koji su sad na sjeveru... nerviraju me mantre i generaluzacije koje se koriste i kada je zapad u pitabju i kada su u pitanju monci koji sad vode sjever..[/quote]
Ma jah i ja iskreno za neke ZNAM POUZDANO da je to razlog, a za ostale pretpostavljam
Ja ti mogu imenom i prezimenom nabrojati 10 osoba, koje se redovne na zapadu i nekim gostovanjima, a otisli su sa sjevera... Ali ne tvrdim sa sigurnošću da li zbog nezadovoljstva ili godina, sad su to uglavnom raja 26-30 godina, pa su mozda prevazisli skakanje

Ima ih koji su trenutno na zapadu, i zna se koji su, ali nisu otisli barem ne oni bitni zbog ovih koji sad vode grupu, niti ih je ko otjerao... mnogi od njih imaju druge razloge, obiteljske, poslovne, zakonske i... a u stalnom su kontaktu s ovim koji su sad na sjeveru... nerviraju me mantre i generaluzacije koje se koriste i kada je zapad u pitabju i kada su u pitanju monci koji sad vode sjever..[/quote]
Ma jah i ja iskreno za neke ZNAM POUZDANO da je to razlog, a za ostale pretpostavljam

U INAT SVIMA 1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma zaboli me cuna ja cu na sjeveroistok ni tamo ni vamo.
revolt je napisao/la:Lazovska posla...Steph je napisao/la:Evander tako miriše na štrumfova još od svog prvog posta..
Hoces iskreno?
Ta tribina, odnosno oni koje se predstavljaju kao vodje mi ne znace nista, apsulutno nebitni likovi vec duzi niz godina sto se mene tice.
Samo zelim da prestanu nanositi stetu klubu koji volim.
Konkretno, koju to oni štetu nanose?Evander je napisao/la:revolt je napisao/la:Lazovska posla...Steph je napisao/la:Evander tako miriše na štrumfova još od svog prvog posta..
Hoces iskreno?
Ta tribina, odnosno oni koje se predstavljaju kao vodje mi ne znace nista, apsulutno nebitni likovi vec duzi niz godina sto se mene tice.
Samo zelim da prestanu nanositi stetu klubu koji volim.
Das Ist Walter
Tri boda protiv Borca.
Svojim ponasanjem tjeraju ljude sa stadiona.
Klub placa enormne kazne radi njihovog ponasanja.
Dovode nas u situaciju da dobijenu utakmicu zamalo izgubimo radi njihovih gluposti za zelenim stolom.
Treba ti jos?
Dovode nas u situaciju da dobijenu utakmicu zamalo izgubimo radi njihovih gluposti za zelenim stolom.
Treba ti jos?
Hoceš da kažeš da su sve to vođe uradile?Evander je napisao/la:Tri boda protiv Borca.
Treba ti jos?
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.