Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soko
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la soko » 02 mar 2015, 20:21

Virtu4l je napisao/la:Jasno je kao dan da su određeni pojedinci uzrok svih problema u reprezentaciji. Sreća pa znamo i ko su. Safet nije mogao da ih iskontroliše, nadam se da će Meša imati hrabrosti za to.Pljuska? Pametan čovjek će shvatiti ko je ovdje dobio pljusku.
Upravu si. Protiv Kipra Avdija igra umjesto Mujzde. Tino(def vezni) umjesto Seje, Mede ili Visce.
Safet nije mogao da ih iskontrolise ==> da napravi od njih dobre igrace.. Trebaju minutice...
Nadam se da ce Mesa imati hrabrosti da ih ne pozove u repku.
Medo, Sejo, Seo, Mujzda, Zukanovic dobili pljuske od Safeta.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 20:22

Pa niko nije corav, na postu koji sam te citirao lijepo pise samo 7 mil, a nigdje valute, ovo sto si ti ubacio ja uopste nisam citirao. Sluzis se lazima kao Safet.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 20:24

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:To je to o čemu ti ja pričam. Evo već 4,5 postova zaredom spominješ cifre i tjeranje iz kluba a preskočiš kada ti neko stavi link da žale za Spahićem baš ti za koje kažeš da su ga otjerali, pa da igra Ligu Prvaka sa 35 godina, da je u idealnom timu, da je naš najbolji igrač ove sezone, da ga hvale fudbalske legende i još mnogo toga...
Aha, žali, da je mislio da će žaliti za njim ne bi ga stavio na transfer listu. Koga zanima ove sezona, šta ćemo sa 16 prethodnih sezona bez ikakvog rezultatskog uspjeha?

Nemate ništa za šta se možete čvrsto uhvatiti. 17 godina karijere, jedan kup Rusije, bez traga i u jednom klubu, kao da nikad nije igrao za njih. Svirač za jedno ljeto.

Pod tragom mislim na ovo i slično,

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _scarf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa da, žali, da si gledao ono što zapravo jeste znao bi to ali si ti zatvarao oči i vidio ono što tebi odgovara :kafa:

Nema ni Ibrahimović trag, jel' to znači da ne valja?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 02 mar 2015, 20:26

Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:Virto, idi na japanske forume i objasni im da će propast ako ne uzmu Safet-sana.
Ne. Ovo je odlično za nas, poznato je da Japanci odlično plaćaju, tako da kad Vaha zaradi dovoljno para, postoji šansa da napokon preuzme našu reprezentaciju. Mislim, znam da Vaha ne donosi odluke zbog novca, to je moralna vertikala, ali eto, nek se nađe.
Ne radi se o Vahi nego o Osimovoj preporuci, znaš ti dobro na šta sam ja mislila. Čudim se što Japanci neće Safeta, jako se čudim.
#Salihović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 20:28

Pivopija je napisao/la:Pa niko nije corav, na postu koji sam te citirao lijepo pise samo 7 mil, a nigdje valute, ovo sto si ti ubacio ja uopste nisam citirao. Sluzis se lazima kao Safet.
Ništa ja nisam ubacio, ovo je post sa prethodne stranice gdje sam lijepo naglasio da se radi o funtama. Ne brukaj se više.
FaraonTM je napisao/la:Nema ni Ibrahimović trag, jel' to znači da ne valja?
Nema, nekih dvadesetak trofeja i isto toliko individualnih nagrada, šta je to naspram Spahićevog kupa Rusije :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 mar 2015, 20:30

Pa Spahic stariji od Misimovica. A nikad bolje nije igrao, dok je ovaj propao ima vec duzi period. Koja ljudina i kakav sportista. :clap:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 20:30

BozePetra je napisao/la:Ne radi se o Vahi nego o Osimovoj preporuci, znaš ti dobro na šta sam ja mislila. Čudim se što Japanci neće Safeta, jako se čudim.
Zar bi neko normalan odabrao Sušića prije Halilhodžića? Ne vjerujem. Npr. u našem savezu je uvijek bio ispred svih kandidata, uvijek su prvo njega molili, a nikad ne sjede na klupu.
Voli te tvoje Sarajevo.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 02 mar 2015, 20:31

BozePetra je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
BozePetra je napisao/la:Virto, idi na japanske forume i objasni im da će propast ako ne uzmu Safet-sana.
Ne. Ovo je odlično za nas, poznato je da Japanci odlično plaćaju, tako da kad Vaha zaradi dovoljno para, postoji šansa da napokon preuzme našu reprezentaciju. Mislim, znam da Vaha ne donosi odluke zbog novca, to je moralna vertikala, ali eto, nek se nađe.
Ne radi se o Vahi nego o Osimovoj preporuci, znaš ti dobro na šta sam ja mislila. Čudim se što Japanci neće Safeta, jako se čudim.

https://www.youtube.com/watch?v=91izVBtQDD0
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 20:33

Postavio si šal Wolfsburga sa imenom Džeke i rekao parafraziram da Spahić nema takav trag. Nemoj sada okretati ploču.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 20:39

FaraonTM je napisao/la:Postavio si šal Wolfsburga sa imenom Džeke i rekao parafraziram da Spahić nema takav trag. Nemoj sada okretati ploču.
http://i.ytimg.com/vi/SKpXrYcBtYY/0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.bleacherreport.net/img/artic ... h=506&q=75" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/ ... I/$_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

I tako dalje...
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 20:42

Virtu4l je napisao/la:
Ništa ja nisam ubacio, ovo je post sa prethodne stranice gdje sam lijepo naglasio da se radi o funtama. Ne brukaj se više.
Je li imas obraza i dalje lagati?

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 mar 2015, 20:44

Osmina finala Lige prvaka i to najbolje ocjenjeni igrac utakmice. U srazu sa proslogodisnjim finalistom i osvajacem Primere. Idealne postave Bundes lige mu vise i ne brojimo. Da je samo ovo prvo dosta je pa nemamo mi bas puno igraca koji su se okitili nazivom igrac utakmice u ovoj poodmakloj fazi lige prvaka. Mozda Braco i ne znam ima li vise iko otkad je Bosanske repke. Spaha je nas najbolji stoper i ne znam zasto se o ovom uopce i prica i da li postoje likovi koji to dovode u pitanje. Najjace je kad kazu bolji Sunjic od njega. Moskvich bolji od Mercedesa. Tako je rekao Bata Stojkovic: Koji je to bolji auto od Moskvicha? Balkanski spijun ako se jos neko i sjeca tog filma.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 20:46

Virtu4l je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Postavio si šal Wolfsburga sa imenom Džeke i rekao parafraziram da Spahić nema takav trag. Nemoj sada okretati ploču.
http://i.ytimg.com/vi/SKpXrYcBtYY/0.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img.bleacherreport.net/img/artic ... h=506&q=75" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/ ... I/$_35.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

I tako dalje...
Aaaa u tvom stilu svega mi :rol: :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 20:48

U nekoliko postova ranije sam lijepo naglašavao da se radi o funtama, jer ja tako radim momčino. Uvijek stojim iza svega što napišem i nikad ne pišem netačne i neprovjerene podatke.

Zato Pivopijo više sreće drugi put, iako ti sreća baš i ne treba, treba ti znanje :kafa:
FaraonTM je napisao/la:Aaaa u tvom stilu svega mi :rol: :lol:
Naravno, samo argumenti i crno na bijelo. Teško se protiv toga boriti smajlijem.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 20:52

Ne, ipak ti na argumente odgovoraš smajlijem. Ja na nekakve šalove sa poda i transparente koje možeš naći na svakoj utakmici naše reprezentacije ne mogu ništa drugo nego da se kvalitetno nasmijem :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 21:01

Koje transparente, misliš kad navijači Ajaxa napišu 'Welcome back son of God', kakve to ima veze sa reprezentacijom? Nisam lud da postavljam transparente iz Švedske, ne bi ih do zore uspio postaviti. Nebitno gdje se nalazi šal, bitno je da je proizveden.

Nadam se da ti je još uvijek smiješno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 21:03

Virtu4l je napisao/la:U nekoliko postova ranije sam lijepo naglašavao da se radi o funtama, jer ja tako radim momčino. Uvijek stojim iza svega što napišem i nikad ne pišem netačne i neprovjerene podatke.

Zato Pivopijo više sreće drugi put, iako ti sreća baš i ne treba, treba ti znanje :kafa:
Lijepo sam ti postavio sliku, gdje sam te citirao, i tu uopste nisi napisao funte, nego si mi pokusao podmetnuti nesto sto si prije negdje pisao u razgovoru sa nekim drugim forumasem. Potez ocajnika, i jos uvijek nastavljas lagati. A znaci slazes se da pises u funtama samo da bi pokusao umanjiti transfere Spahica.
Pravi seoski mudrac. Pobijedio si me. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 mar 2015, 21:06

Znači trebao sam u svakom postu naglasiti da su funte, bez obzira što sam to napisao par puta ranije. Pokušao si prljavo po ko zna koji put, ali ne ide.

Kad ćete naučiti da prihvatate greške. Kažeš lijepo, yebiga nisam vidio da si napisao i to je to, samo se koprcaš kao riba na suhom i toneš dublje.
Voli te tvoje Sarajevo.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 21:10

Virtu4l je napisao/la:Koje transparente, misliš kad navijači Ajaxa napišu 'Welcome back son of God', kakve to ima veze sa reprezentacijom? Nisam lud da postavljam transparente iz Švedske, ne bi ih do zore uspio postaviti. Nebitno gdje se nalazi šal, bitno je da je proizveden.

Nadam se da ti je još uvijek smiješno.
Mislim na ove zadnje dvije slike, a realno ako je ovo tj. ove slike jedine mjerodavne za kvalitet nekog igrača onda ne znam. Uzet ću primjer Vidića, znamo kolika je Vidara legenda Uniteda, nešto ne viđam da ga navijači prizivaju, pa jel' to znači da nije dobar igrač?

I ima još mnogo primjera...

Al' i niko ne poredi Emira sa tim igračima, jednostavno on je u svakom klubu gdje je igrao davao sve od sebe i sigurno ga navijači cijene. A za mene lično najbitnije je njegovo ponašanje u svetom dresu...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 02 mar 2015, 21:11

Virtu4l je napisao/la:Znači trebao sam u svakom postu naglasiti da su funte, bez obzira što sam to napisao par puta ranije. Pokušao si prljavo po ko zna koji put, ali ne ide.

Kad ćete naučiti da prihvatate greške. Kažeš lijepo, yebiga nisam vidio da si napisao i to je to, samo se koprcaš kao riba na suhom i toneš dublje.
Mene si citirao samo jednom sa 7 mil, a nisi napisao cega. I cemu uopste pisanje u funtama? Znaci, podmukli pokusaj umanjivanja stvarne vrijednosti transfera. :wave: :wave:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 17 gostiju.