FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EmirGz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EmirGz » 02 mar 2015, 16:40

Astren je napisao/la:E ovo mi je najgore. Neke samo nagovjesti da Memija ima djevojku u da nije na nivou od jesenas i sad svima od jednom Memija ispada poluamater i to sve se zaključi nakon nepunuh 90 minuta utakmice..Nije Memija igrač kao recimo Đelmić koji će pri skoro svakom primanju lopte krenuti u dribling. Memija je po meni igrač koji je najopasniji iz drugog plana i tada je najopasniji. I ja bih ga par puta volio vidjeti u sredini, ova opcija sa Djelmićem i Nuspahom na krilima mi se baš sviđa, to bi bilo odlično za baš ovakva gostovanja, kad će uglavnom Zeljo biti u podređenom položaju
Posto sam ga ja spominjao vjerujem da je zbog mene ovo, ja nisam napisao da je on los, ili da je lose jucer odigrao. Kazem da je bio bolji i da nije uhvatio formu, iz tog razloga mi nije doprinio jucer kao sto je to jesenas, i iz tog razloga bih ga malo povukao, a tada ce vjerovatno i doci do izrazaja taj "drugi plan" koji ti spomnjes.
Sto se tice djevojke, sretan mi bio, u to necu ni da ulazim, i treba da bude *ebac.. :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 mar 2015, 16:40

katakomba je napisao/la:Ja nikako ne bih volio vidjeti Bogdanovica protiv Sirokog.. Nije da imam nesto protiv njega, ali stvarno jesenas je lose odigrao. Iako je jučer odigrao solidno, ne bih volio riskirati protiv mnogo jace ekipe od Olimpica. I da, Nuspahica umjesto Baje gurnuti :)
Slažem se za Bogdanovića, nije on toliko loš u postavljenoj odbrani, zna blokirati, pročitati igrača kad ima nekoga iza sebe i kad protivnik nema prostora, dobar je u zraku, ali kad ima loptu kod sebe ili kad brani neku protivničku kontru ili polukontru, tu je kritičan pravo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 mar 2015, 16:46

EmirGz je napisao/la:
Astren je napisao/la:E ovo mi je najgore. Neke samo nagovjesti da Memija ima djevojku u da nije na nivou od jesenas i sad svima od jednom Memija ispada poluamater i to sve se zaključi nakon nepunuh 90 minuta utakmice..Nije Memija igrač kao recimo Đelmić koji će pri skoro svakom primanju lopte krenuti u dribling. Memija je po meni igrač koji je najopasniji iz drugog plana i tada je najopasniji. I ja bih ga par puta volio vidjeti u sredini, ova opcija sa Djelmićem i Nuspahom na krilima mi se baš sviđa, to bi bilo odlično za baš ovakva gostovanja, kad će uglavnom Zeljo biti u podređenom položaju
Posto sam ga ja spominjao vjerujem da je zbog mene ovo, ja nisam napisao da je on los, ili da je lose jucer odigrao. Kazem da je bio bolji i da nije uhvatio formu, iz tog razloga mi nije doprinio jucer kao sto je to jesenas, i iz tog razloga bih ga malo povukao, a tada ce vjerovatno i doci do izrazaja taj "drugi plan" koji ti spomnjes.
Sto se tice djevojke, sretan mi bio, u to necu ni da ulazim, i treba da bude *ebac.. :D
Ma ja iz zezancije poslije Bratstva napisem da Memšo nije na svom nivou jer se "zaljubio" i odma pola ovih to jedva doceka, kao na noz. Memšo je juce sasvim solidno odigrao, da ne bi ofsajda cak bi se i u listu strijelaca upisao. Izgleda da na ovom forumu nikad ne mozes nesto iz zezancije napisati, sve mora biti mrtva ozbilja.
@Ipee Ako to tako bude za Baju to ce puno znaciti kako za njega tako i za Klub, znamo koliko cijena raste samim pozivom u repku. Al zamisli zovne Marijana i Baju, mislim da bi nekima srce otkazalo od muke :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 mar 2015, 16:48

Nedjelja u 18:00, izgleda da je to termin utakmice, ne sviđa mi se.

Što se tiče postavke, vjerujem da će Oda izabrati ono najbolje što budemo imali u tom trenutku, mada meni se ova formacija sa Memijom u sredini pravo sviđa. Jaka sredina i prodorna krila sa pravim killerom kao centarforom. Odlična formacija za kontri.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 mar 2015, 17:02

Na Areni ce biti prijenos.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 17:07

Zar može Marijan nastupati za nas?

Kakve on veze ima sa BiH? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 02 mar 2015, 17:09

Roditelji su mu iz BiH i dobio je nedavno naše državljanstvo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 mar 2015, 17:10

FaraonTM je napisao/la:Zar može Marijan nastupati za nas?

Marijan Antolović, "jedinica" tima sa Grbavice postao je bh. državljanin. Time je stakao pravo da konkuriše za mjesto u reprezentaciji BiH. Inače, pravo da dobijem bh. državljanstvo sam imao, jer su mi roditelji rođeni u BiH. Otac je iz Žepča, a mama iz Viteza - riječi su Antolovića.

A sto se tice sastava za Siroki, ja mislim da nece ubaciti Turkovica umjesto Baje vec nekog drugog
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 17:17

Schwarz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Zar može Marijan nastupati za nas?

Marijan Antolović, "jedinica" tima sa Grbavice postao je bh. državljanin. Time je stakao pravo da konkuriše za mjesto u reprezentaciji BiH. Inače, pravo da dobijem bh. državljanstvo sam imao, jer su mi roditelji rođeni u BiH. Otac je iz Žepča, a mama iz Viteza - riječi su Antolovića.

A sto se tice sastava za Siroki, ja mislim da nece ubaciti Turkovica umjesto Baje vec nekog drugog
Aha e to je druga stvar, znam da je branio u Hrvatskoj za Cibaliju čini mi se i znam da mu je Hrvatska zastava bila pored imena na svim službenim stranicama pa kontam reko kako sad to.... :D

Uglavnom dobra stvar :thumbup:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 mar 2015, 17:18

ceze je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Ja nikako ne bih volio vidjeti Bogdanovica protiv Sirokog.. Nije da imam nesto protiv njega, ali stvarno jesenas je lose odigrao. Iako je jučer odigrao solidno, ne bih volio riskirati protiv mnogo jace ekipe od Olimpica. I da, Nuspahica umjesto Baje gurnuti :)
Slažem se za Bogdanovića, nije on toliko loš u postavljenoj odbrani, zna blokirati, pročitati igrača kad ima nekoga iza sebe i kad protivnik nema prostora, dobar je u zraku, ali kad ima loptu kod sebe ili kad brani neku protivničku kontru ili polukontru, tu je kritičan pravo.
juče je on čak dvije-tri lopte uspio i kulturno iznijeti i proslijediti vezi. na postavljenu odbranu je solidan. ali kontre i polukontre širokog će zaista biti problem, gdje oni igraju sa malim, brzim i tehnički jakim igračima.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 02 mar 2015, 17:38

ChWilla je napisao/la:
ceze je napisao/la:
juče je on čak dvije-tri lopte uspio i kulturno iznijeti i proslijediti vezi. na postavljenu odbranu je solidan. ali kontre i polukontre širokog će zaista biti problem, gdje oni igraju sa malim, brzim i tehnički jakim igračima.
Al je onu peticu na pocetku tekme iznio, ja sam mislio sve mu je polomio koliko je vristao od bolova :mrgreen:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 02 mar 2015, 17:41

............Antolovic............................
Zelja-Kosoric-Bogdanovic-Kvesic
..............Amir......Hasanovic........
Memija.......Varea.................Djelmic
................Kokot............................

Po meni za siroki, a Nuspahic uci u 2 poluvremenu, oko 60-70 min kad se malo umore, a on brz prodoran nesto da pokusa uraditi
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 mar 2015, 17:42

Oda majstore najbolji nas trener.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 02 mar 2015, 17:52

ako ima zainteresovanih za kupovinu plave duskerice manijaci, majica sa starim grbom i retro natpisom, majica uvijek uz tebe, i stari kactem tm87 neka se javi u inbox
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 02 mar 2015, 17:55

ChWilla je napisao/la:
ceze je napisao/la:
Ne znam zaista.. Ostavit ćemo to Odi, ipak on zna najbolje, a mi ćemo mu vjerovati :D
Željezničar živimo !

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 02 mar 2015, 19:40

Lijep dan u dolini,posjeta, navijanje,igra , rezultat sve je bilo dobro.O igračima neću puno,đelmić čigra,rijad igračina,amir neću reći majstor već maestro,doduše malo neozbiljan prema nazad ali nadoće.Raduje me to što je eldar odigrao dobru utakmicu,može on i bolje ali nažalost i gore.Kokot fizički nespreman ali nezgodan ,nepredvidiv ,borben,prgav ,bezobrazan umije sa loptom i uvjek na pravom mjestu.Olimpik apsolviran čekamo srijedu ,skupštinu i dobre vijesti.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 mar 2015, 20:57

Cekajte, po cemu je vama Memija odigrao losu utakmicu? Pa momak je bio solidan :D
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 02 mar 2015, 21:23

Raja malo pretjeruje. Memija je veliki talenat. Svakako je da ce imati padova u igri, isto kao sto je Bajic imao. Odigrao je solidno utakmicu. Bice to vremenom dobro.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 mar 2015, 23:00

Memija ne moze pokazati najbolje jer ne igra na svojoj poziciji, nije on za krila i ne moze se od njega ocekivati neki potezi i sl.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 23:06

zeljeznicar1 je napisao/la:Memija ne moze pokazati najbolje jer ne igra na svojoj poziciji, nije on za krila i ne moze se od njega ocekivati neki potezi i sl.
Slažem se u potpunosti, Memija na krilu je po meni bar pola slabiji nego Memija na beku ali eto...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.