To brate! Javit cu ti kada mi bude trebalo za jQuery i JavaScript. Tek sam nekako skupio vremena pa sam poceo da radim na css-u.Bosniacum Lilium je napisao/la:mogu ti ja pomoci ako sta treba u vezi HTML, CSS, JavaScript, jQuery
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- PeppermintSA
- Kontakt:
ima li kakva info za Misketa? Jel' piši propalo ili..?
Još ga lomePeppermintSA je napisao/la:ima li kakva info za Misketa? Jel' piši propalo ili..?
Das Ist Walter
Drug, pa zar njih jos uvijek neko shvaca ozbiljnoZijadLopez je napisao/la:Samo da vas upozorim da nama nema većih dušmana od anamo onih, s škutorima bar znamo na čemu smo, dok hinje su se već bile pripremile u slučaju neuspjeha da počnu podbadanje, a naravno za njih ne bi bilo sankcija zahvaljujući urednicima i adminima ovog portala. Otvoreno pričaju da ma kako završi utakmicu u nedjelju da su pobjednici, naravno da nema u tome ništa čudno kad su im lištičani bili sponzori priprema, te da ih eventualni poraz dole neće pogoditi, jer to znači da će im bratski klub biti ispred nas.
Ti si opet šampion !
Daj Zvijezdu, i ljepše vrijeme, pa da mogu i ja put Gradačca.

Ima li kakvih nagovjestaja da ce Bilbiji produzit ugovor?? Mislim da bi mu trebali produzit ugovor jer je momak to stvarno zasluzio i tako mu dati jedan dodatni motiv, vjetar u ledja sto bi se reklo. Mislim da bi nakon toga pruzao i jos bolje partije nego li je do sada.
Sto se tice kupa i ja prizeljkujem Olimpic.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
podaaaj je napisao/la:Ima li kakvih nagovjestaja da ce Bilbiji produzit ugovor?? Mislim da bi mu trebali produzit ugovor jer je momak to stvarno zasluzio i tako mu dati jedan dodatni motiv, vjetar u ledja sto bi se reklo. Mislim da bi nakon toga pruzao i jos bolje partije nego li je do sada.
Sad ovo citam i mislim da je san,pa jel moguce da smo ovoliko napredovali
-
bordobijeli
- Kontakt:
ne,sa nasim dragim velezom finaleMortemHz je napisao/la:Jel' ti ih to zaobordobijeli je napisao/la:sve osim veleza ja zadovoljan![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde izvuci sutra Olimpic i gasi kup

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Finale na Kosevu Sarajevo-Velez.
Nekih 20 - 25 milja i spektakl.
Nekih 20 - 25 milja i spektakl.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Velez u finalu bravo! NAJBOLJI derbi u BiH
Posto se prva utakmica igra vec naredne sedmice a mi tri-cetiri dana poslije gostujemo Velezu mislim da je najbolja opcija Olimpik iz razloga sto ne bi isli nigdje iz Sarajeva i mogli bi se fino spremiti i za Velez a opet Obarska je najslabiji tim pa mozda ni njih ne bi bilo lose izvuci s tim da igramo ovdje prvu i zavrsimo pricu
Pyro is not a crime !
Ma mnogo nam je bitnija utakmica sa Velezom u ligi,a mozda i presudna u borbi za titulu.Kup igrati sa igracima sa manjom minutazom.
naravno da jeste ali ni kup ne treba bataliti zato i kazem da bi po meni barem Obarska kuci ili Olimpic svejedno da li Kosevo ili Otoka bilo najbolja opcijaamypitar je napisao/la:Ma mnogo nam je bitnija utakmica sa Velezom u ligi,a mozda i presudna u borbi za titulu.Kup igrati sa igracima sa manjom minutazom.
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra live izvlacenje na sp0rt033,klix i mozda bude direktni strim iz saveza
Jel u 12 izvlačenje ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hoce li opet biti ovo?MortemHz je napisao/la:Sutra live izvlacenje na sp0rt033,klix i mozda bude direktni strim iz saveza

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@Besic rekli su u 13:00 sad ne znam jel' se sta pomjeralo
@MCM to sam ti vec rekao,sad ce makarone
@MCM to sam ti vec rekao,sad ce makarone
Daj Obarsku da izvucemo da se ne peglamo oko ovoga kad vec moze da se bez trunke znoja ovo prodje,taman da odmoris svih 11-13 igraca,jel zaista puno utakmica imamo u tom mjesecu i bolje sto lakse.
Podmazi Ibrace,ohladi kinder jaje
Podmazi Ibrace,ohladi kinder jaje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nama i odgovara sto ima u ovom mjesecu puno utakmica sto u prvenstvu sto kup-u.I Velez i Borac igraju kup utakmice i to im je jedina sansa za Evropu.Mislim da ce oni vise zapeti u tim kup utakmicama sto bi mi trebali iskoristiti,a imamo i siri igracki kadar.Sve opet zavisi od zdrijeba ako bi Velez izvukao recimo Zvijezdu sigurno da bi vise tu zapeo nego u prvenstvu sa nama.Opet kazem kup im je jedina sansa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.