To brate! Javit cu ti kada mi bude trebalo za jQuery i JavaScript. Tek sam nekako skupio vremena pa sam poceo da radim na css-u.Bosniacum Lilium je napisao/la:mogu ti ja pomoci ako sta treba u vezi HTML, CSS, JavaScript, jQuery

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To brate! Javit cu ti kada mi bude trebalo za jQuery i JavaScript. Tek sam nekako skupio vremena pa sam poceo da radim na css-u.Bosniacum Lilium je napisao/la:mogu ti ja pomoci ako sta treba u vezi HTML, CSS, JavaScript, jQuery
Još ga lomePeppermintSA je napisao/la:ima li kakva info za Misketa? Jel' piši propalo ili..?
Drug, pa zar njih jos uvijek neko shvaca ozbiljnoZijadLopez je napisao/la:Samo da vas upozorim da nama nema većih dušmana od anamo onih, s škutorima bar znamo na čemu smo, dok hinje su se već bile pripremile u slučaju neuspjeha da počnu podbadanje, a naravno za njih ne bi bilo sankcija zahvaljujući urednicima i adminima ovog portala. Otvoreno pričaju da ma kako završi utakmicu u nedjelju da su pobjednici, naravno da nema u tome ništa čudno kad su im lištičani bili sponzori priprema, te da ih eventualni poraz dole neće pogoditi, jer to znači da će im bratski klub biti ispred nas.
podaaaj je napisao/la:Ima li kakvih nagovjestaja da ce Bilbiji produzit ugovor?? Mislim da bi mu trebali produzit ugovor jer je momak to stvarno zasluzio i tako mu dati jedan dodatni motiv, vjetar u ledja sto bi se reklo. Mislim da bi nakon toga pruzao i jos bolje partije nego li je do sada.
Sto se tice kupa i ja prizeljkujem Olimpic.
ne,sa nasim dragim velezom finaleMortemHz je napisao/la:Jel' ti ih to zaobordobijeli je napisao/la:sve osim veleza ja zadovoljan![]()
naravno da jeste ali ni kup ne treba bataliti zato i kazem da bi po meni barem Obarska kuci ili Olimpic svejedno da li Kosevo ili Otoka bilo najbolja opcijaamypitar je napisao/la:Ma mnogo nam je bitnija utakmica sa Velezom u ligi,a mozda i presudna u borbi za titulu.Kup igrati sa igracima sa manjom minutazom.
Hoce li opet biti ovo?MortemHz je napisao/la:Sutra live izvlacenje na sp0rt033,klix i mozda bude direktni strim iz saveza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.