FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ma piju igrači iz liga petice, iz najboljih klubova, pri čemu ne mislim da piju kući, nego u lokalima, a da ne piju ovdje u zemlji seljaka na brdovitom balkanu 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
znam...nasi cim dostignu klubove iz liga petice nek ne izlaze iz kafane...a ne da se opijas po kafani a ne mozes dobacit do gola kad opucas sa 20 metara.....hem je liga losa,hem su treninzi buranija u odnosu na profesionalne klubove,hem se ne pazi na ishranu,hem ne znas i jos treba da pijes...daj,majke ti....pitari pocinju da lice na ozbiljan klub...hajde bas da vidimo kolko ce ih neko snimit u kafani...benko kolko kesha uzima mjesecno nek ga kodro vidi sa bezalkoholnim u ruci pa ces vidjet kako ce se provest...tako se krece u ozbiljnu pricu..od necega moras krenutChinaglia je napisao/la:ma piju igrači iz liga petice, iz najboljih klubova, pri čemu ne mislim da piju kući, nego u lokalima, a da ne piju ovdje u zemlji seljaka na brdovitom balkanu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
postoje igrači na koje ne možeš uticat', npr. Krpić, frajer voli provod i to je to
na neke druge možeš, a neki neće piti sami od sebe 

http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... umentaciju" onclick="window.open(this.href);return false;
SVE POHVALE ZA UPRAVU KLUBA.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
brao....korak po korakemirzlaTu je napisao/la:http://www.fksloboda.ba/index.php/vijes ... umentaciju
pozdrav ako ko hoce slj. sedmice u zenicu nek se javi bujrum da popijemo koju zajedno pa vi na stadion a mi u park 

Ja ba, vi u bojkotu :/ imam osjecaj da ce se oduzit taj povratak iz Zenice 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- marseille_unique
- Kontakt:
Na nama je da uradimo svoj dio, a to je da sto manje isticemo tu laznu nametnutu zastavuemirzlaTu je napisao/la:Vrlo rado....i ja ljiljane volim vise od ove nametnute...al tako je kako je jbg.marseille_unique je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Drugari,sretan Vam Dan nezavisnosti BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos kad bi to drugar bila nasa prava zastava, baci tu zastavu u kantu za smece, laganini...
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
- Kontakt:

valjal ista ovo?
Nije lose, samo skloni taj natpis 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Izvini Bgt al' poglupa ti je ta pricaChinaglia je napisao/la:postoje igrači na koje ne možeš uticat', npr. Krpić, frajer voli provod i to je tona neke druge možeš, a neki neće piti sami od sebe

Ok, ne moze se uticat', pa neka alkohol utice na njega kod kuce njegove, i neka on voli provod u Orasju sa urednom ispisnicom iz naseg Kluba...

075
Po čaršiji se uveliko priča o gostovanju u Zenicu,ide dosta raje koja i nije baš zajedljiva oko gostovanja optimizam vlada (ne)viđeni
Dobro je to što nema robijaša (koji su u bojkotu),pa imamo ogroooooooooomnu šansu sa sjevera Bilinog pružiti podršku momcima da uzmemo cijeli plijen

Dobro je to što nema robijaša (koji su u bojkotu),pa imamo ogroooooooooomnu šansu sa sjevera Bilinog pružiti podršku momcima da uzmemo cijeli plijen

Pobjeda je bolja od orgazma!
Neki dan sam piso da je raja apsolvirala Travnik,sto se ispostavi tacnim...i da u glavama razmisljamo o odlasku u Zenicu.Ne sumnjam da ce nas bit lijep broj...ja idem sa ekipom od 10 clanova
poslije razmontiranja Vezira svakim danom se povecava potecijalni broj putnika 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ne znam da li je mjerilo raspitivanje al ako jeste bice fin broj u Zenici. Ne znam da li ce biti organizovan prevoz al znam da nas ide dosta privatnim vozilima.
samo Sloboda
TzBulevar87
momčino, nisi me shvatio
imaš osobe koje su čvake i kao takvi se neće promijenit' (Travančić, Krpić, itd), takvi ne jebu zabrane, klupska pravila, momci jednostavno vole provod, a sad, nigdje nisam napisao da takve treba pustit' da se provode, to si ti izvukao takav zaključak
momčino, nisi me shvatio

imaš osobe koje su čvake i kao takvi se neće promijenit' (Travančić, Krpić, itd), takvi ne jebu zabrane, klupska pravila, momci jednostavno vole provod, a sad, nigdje nisam napisao da takve treba pustit' da se provode, to si ti izvukao takav zaključak

Krpic je izgleda digao ruke od profesionalne karijere,cilj mu se izgleda hebavat po blatnjavim terenima cemerne lige..
Voli covjek da se osvjezi,kao i svako ali on to cesto radi,al jbg ima se moze se dok ga Azmir ne posalje na posudbu..
Ja zadovoljan bodom iz Zenice !
Voli covjek da se osvjezi,kao i svako ali on to cesto radi,al jbg ima se moze se dok ga Azmir ne posalje na posudbu..

Ja zadovoljan bodom iz Zenice !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Morat ću i ja početi označavati svoje radove lagano..dzekooooTz je napisao/la: valjal ista ovo?

Inače...

jos bi bolje bili da Bekic nadje svoje mjesto na ovoj sliciNKMramor je napisao/la:Morat ću i ja početi označavati svoje radove lagano..dzekooooTz je napisao/la: valjal ista ovo?
Inače...

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sa 100 + ljudi prezadovoljan. ...s obzirom da se za opstanak borimomerak je napisao/la:Ne znam da li je mjerilo raspitivanje al ako jeste bice fin broj u Zenici. Ne znam da li ce biti organizovan prevoz al znam da nas ide dosta privatnim vozilima.

Haris Redžepi u Goraždu .. kako god, mislim da bi nam valjao, ipak je on kreativac, a takav nam treba još jedan, iako je i Sarić podigao nivo igre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.