Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zato sto je Kanadjanin.kinder_jaje je napisao/la:heslip iz igokea dao 35 poenasto da ne
Igrao na prvenstvu Amerike za Kanadukinder_jaje je napisao/la:heslip iz igokea dao 35 poenasto da ne
**** ondaInterista je napisao/la:Igrao na prvenstvu Amerike za Kanadukinder_jaje je napisao/la:heslip iz igokea dao 35 poenasto da ne
Ako Harun smatra da je u pravu nek ih je tužio, nek se na sudu dokaže ko je u pravu a ko ne..storm_raider je napisao/la:Harun tuzio Juku, Enesa i Raziju.![]()
![]()
Nema veze ko je ko ovdje, eto joj prilike da dokaze svoje optuzbe, a nisam upucen u situaciju u i oko zenske kosarke u BiH ali volio bi znati na koji nacin je Razija u prethodnih nekoliko godina pomigla Jedinstvu..storm_raider je napisao/la:Sve to stoji, ovo je privatna tuzba, ali Raziju... Ta je zena toliko dala kosarci u BiH, da ja ustanem kada god je spomenem.
Isti oni koji misle da su harun i dino ko razdvojeni i drugačije radeBaDa12 je napisao/la:E vala, ni meni nije jasno ovo za Razu. Ne shvatam kako neko može posumnjati u nju i njen doprinos našoj košarci.
Kao veoma često ti napišeš post koji je 100% isti kao da bi ga ja napisaofera je napisao/la:ovaj harun potvrđuje sve ono negativno sto sam prije godinu govorio za njega, njega treba otjerati iz saveza i sve njegove placenike koji su se kleli u bih i u patriotizam a sad sute i "ulizuju" se dini i harunu zbog nekih privatnih razloga...
nek on ide u neki klub i nek tu prosipa svoje diktatorske fazone a nek rad u savezu prepusti normalnim ljudima koji nemaju psihickih problema.
Harun je dobro krenuo, ali je dolazak kifle ucinio da se pocinje ponasati kao diktator, a gubitnik u svemu je BH kosarka. Harun jeste zaustavio odliv najboljih, ali u nekim stvarima ima ogromnih fula.fera je napisao/la:ovaj harun potvrđuje sve ono negativno sto sam prije godinu govorio za njega, njega treba otjerati iz saveza i sve njegove placenike koji su se kleli u bih i u patriotizam a sad sute i "ulizuju" se dini i harunu zbog nekih privatnih razloga...
nek on ide u neki klub i nek tu prosipa svoje diktatorske fazone a nek rad u savezu prepusti normalnim ljudima koji nemaju psihickih problema.
citam ti mislinerminh74 je napisao/la:Kao veoma često ti napišeš post koji je 100% isti kao da bi ga ja napisaofera je napisao/la:ovaj harun potvrđuje sve ono negativno sto sam prije godinu govorio za njega, njega treba otjerati iz saveza i sve njegove placenike koji su se kleli u bih i u patriotizam a sad sute i "ulizuju" se dini i harunu zbog nekih privatnih razloga...
fera je napisao/la:citam ti mislinerminh74 je napisao/la:Kao veoma često ti napišeš post koji je 100% isti kao da bi ga ja napisaofera je napisao/la:ovaj harun potvrđuje sve ono negativno sto sam prije godinu govorio za njega, njega treba otjerati iz saveza i sve njegove placenike koji su se kleli u bih i u patriotizam a sad sute i "ulizuju" se dini i harunu zbog nekih privatnih razloga...
nek on ide u neki klub i nek tu prosipa svoje diktatorske fazone a nek rad u savezu prepusti normalnim ljudima koji nemaju psihickih problema.![]()
@bhsport harun jeste imao dobrih poteza to stoji al i prije nego sto je dosao konakovic on je imao velikih ispada. jos dok nije bio poznat kao sad on je predstavnika kk bosne napao jer se zalio na njegov rad a covjek je dosta stariji od njega i dugogodisnji sportski radnik... a iskreno nisam nikad bio fan onih njegovih romana na drustvenim mrezama.
konakovica kriviti za ono sto je on uradio a ima toga koliko hoces ali po meni ovo je pravo lice haruna ako se ne slazes sa njim onda si niko i nista i tako je to uvijek i bilo kad je harun u pitanju
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, lumani i 9 gostiju.