FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirso1197
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirso1197 » 02 mar 2015, 16:46

ma gluposti braćo mila! :D
IDEMO SAD OPŠTA MOBILIZACIJA PROTIV BORCA!!!
sjever,istok,zapad, SVI. Povedite djecu,jarane,žene.. prije, rodbinu,unuke,dajdže,zetove.. MA SVE!
ODUŽIMO SE I KLUBU I IGRAČIMA, POKAŽIMO IM TO VELIKO SARAJEVO!!!
Bez nas navijača njega nema.
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 02 mar 2015, 16:50

pade mi na pamet ona dobra stara poznata..
OVDJE NI LOKUM NIJE RAHAT! :D
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

podaaaj
Kontakt:

Post Postao/la podaaaj » 02 mar 2015, 16:50

Zip je napisao/la:
Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.

Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
Slazem se upotpunosti..

I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...

Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...

Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drug bez uvrede ali ti meni po nekim postovima izgledas k'o da si s marsa pao. Kakav crni trans na sjeveru i kakav crni rat?? Da li ti stvarno mislis da ce zbog "prepucavanja" nekolicine forumasa to da se desi?? Da li stvarno kontas da je ovaj forum neki relevantni faktor??? Druze opusti se i uzivaj u uspjesima naseg kluba a stvari oko tribina se ne rijesavaju preko foruma. Svako ima svoje misljenje i to je normalno kao sto je normalno da to misljenje nije isto kod svakoga. Neki se ne slazu s bakljama neki slazu, nema tu nikakvih napadanja. Sjever je ultra tribina na kojoj ce uvijek biti pirotehnike i slazem se s pojedinim forumasima da treba birati i razmisljati kad je koristiti i na koji nacin. Sto se tice ovih ulijetanja u teren tu ne treba polemisati uopste i to se mora iskorijeniti i kazniti, sto unutar grupe, sto zakonski.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19

Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 16:51

Ja sam već dvoje nagovorio :D klubu više 20 km :D. Mobilizacija ljudi brzo će Subota valja ispoštovati svetinju,igrače stručni šta,b upravu i vlasnika.
SRETAN BROJ - 1725

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 16:51

Mogu li badzu povesti ako nije problem.

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 02 mar 2015, 16:52

[youtube][/youtube]

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 16:55

obiteljskicovjek je napisao/la:Mogu li badzu povesti ako nije problem.
:lol: :lol: kralja, sve bujrum što nas više to bolje, ali ne zaboravite se utopliti :D
SRETAN BROJ - 1725

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2015, 16:57

Sarajlijc@ je napisao/la:Kad se odradi neka koreografija,bakljada... onda svi na fb i na avatare postavljaju slike Hordi. Tad nismo narkomani, djeca... ;)
Brate moj nemam ništa protiv raje sa Sjevera naprotiv ogroman respect ali ne treba nam sukob među nama priča ide u pogrešnom smjeru zato ne komentarišem ali titulu smo izgubili prošle godine radi ulaska navijača u teren a ne odobravam ni ono klurčenje kerova na onoj djeci.Svi znamo koliko nas savez voli zato moramo biti pametni ne dati im da nam uzmu krvavo zarađeno i stečeno.Ima i pozitive svi crnjake pišu a recimo ima klip protiv Levskog kad grupa raje na sjeveru trči da ugase baklju koju je zapalio sad... ali respect za te momke .Vi što tražite da vođe utiću na pojedince niste u pravu moramo ih svi upozoriti ali kućni odgoj iznad svega i svi smo ovde dobronamjerni nema ovaj -onaj ili Istok Sjever. Svi mi volimo klub a psovanje ne valja nikako ali je što Head reče manje opasno po klub dok posljedice ulaska u teren i prekidi utakmica nanose puno štete klubu dobro bi bilo da je samo finansijski ali gubimo bodove od govana iz saveza koji nas čekaju na nož a da ne govorim za onog momka što je izgubio prste i oko ćini mi se od topovskog udara.To su nepopravljive posljedice ja bi rađe da mi svi **** mrtvu mater nego da se bilo kome nešto desi. Molim vas ne prepucajite se idemo do cilja pamet u glavu . Head je u pravu da je bio Borac ili Široki mi bi izgubili već dobijemu utakmicu a to bi znaćilo titula vozdra.Svi smo na istoj strani svi smo dobronamjerni ja uživam kad gledam koreografije sa sjevera to je neopisivo ali isto tako teško mi padne bilo kakav belaj (inaće sam slabog zdravlja) pa se nasekiram do milog Boga i onda ne rijetko zaglavim i u bolnicu.Imamo mi dovoljno nreprijatelja i bez nas samih zato braćo u inat dušmanima:Biti srcem vezan
Sarajevo ljubavi moja!

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 02 mar 2015, 16:58

[youtube][/youtube]

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 16:59

obiteljskicovjek je napisao/la:Mogu li badzu povesti ako nije problem.
:lol: :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 17:01

Sal, zastava, rukavice, duge gace, nakurnjake i par piva u sebe. To je rjesenje za osvjezenje.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 17:01

@wwwfcsarajevoba, hoces li da ti avatar napravim? :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 17:02

MCMXLVI je napisao/la:@wwwfcsarajevoba, hoces li da ti avatar napravim? :mrgreen:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Das Ist Walter

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 17:06

miden je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:@wwwfcsarajevoba, hoces li da ti avatar napravim? :mrgreen:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cool:
SRETAN BROJ - 1725

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 mar 2015, 17:11

:rol: :rol: :rol: :clap: :clap:
Mosa RajvoSa

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 02 mar 2015, 17:16

I dalje se trubi o onome u Gradacu kuknjava I pored toga sto svi vjerovatno znaju ko je taj momak i sa kim se druzi i da su oni haman glavni u HZ i uvijek im se svako moze obratiti, oni dosli na sport sport forum da prosipaju pamet i djele ideje kuknjava

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 17:18

Nemojte mi brata MCMXLVI zezat' razbit cu vas TITA mi ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2015, 17:33

Sve kad sagledamo ona pobjeda u Gradačcu vrijedi šest bodova a ne tri. Igrali smo protiv dvije negativne tradicije (pisao sam o tome ranije) na onakvom terenu. Ali ono što je bitnije nakon pobjede, nekoliko naših komšija su nam čestitali ali mislim preko neke stvari, dok oni koji vole da "podbadaju" ono hinjski su se zavukli u mišije rupe.

Ali jedva će oni čekati da počnu prebacivati milione, Misimoviće, Benke i ostale... Uvijek oni pokažu pravo lice, naravno da ima izuzetaka ali iz dana u dan ih je sve manje. Posebno sam ostao zatečen pojedinim komentarima u vezi njihove naredne utakmice... A nama nešto prebacuju.
Znam da nije lijepo da o njima pišem ali jednostavno ovo sam želio da podjelim s vama.

Što se tiče utakmice sa Banjalučanima, biće mnogo riječi o tome u narednim danima, ali samo znam da se ne mogu usuditi i praviti neku formaciju, jer Mehu više niko ne čita a tako i treba.
Sutra je izvlačenje Kupa, dobro bi bilo kada bi hercegovce zaobišli, bolje je i ovu fazu proći malo lakše. Veći sam optimista da ćemo odbraniti trofej Kupa nego da ćemo uspjeti nešto drugo, jer ne vjerujem da nas neko može izbaciti u dvije utakmice.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 02 mar 2015, 17:38

Ako neko ima slike stadiona ono kod GRAS-a neka mi pošalje u PP zahvalan!
Sarajevo ljubavi moja!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 02 mar 2015, 17:42

Sto to nema euforije pred kup :hmmmm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.