IDEMO SAD OPŠTA MOBILIZACIJA PROTIV BORCA!!!
sjever,istok,zapad, SVI. Povedite djecu,jarane,žene.. prije, rodbinu,unuke,dajdže,zetove.. MA SVE!
ODUŽIMO SE I KLUBU I IGRAČIMA, POKAŽIMO IM TO VELIKO SARAJEVO!!!
Bez nas navijača njega nema.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drug bez uvrede ali ti meni po nekim postovima izgledas k'o da si s marsa pao. Kakav crni trans na sjeveru i kakav crni rat?? Da li ti stvarno mislis da ce zbog "prepucavanja" nekolicine forumasa to da se desi?? Da li stvarno kontas da je ovaj forum neki relevantni faktor??? Druze opusti se i uzivaj u uspjesima naseg kluba a stvari oko tribina se ne rijesavaju preko foruma. Svako ima svoje misljenje i to je normalno kao sto je normalno da to misljenje nije isto kod svakoga. Neki se ne slazu s bakljama neki slazu, nema tu nikakvih napadanja. Sjever je ultra tribina na kojoj ce uvijek biti pirotehnike i slazem se s pojedinim forumasima da treba birati i razmisljati kad je koristiti i na koji nacin. Sto se tice ovih ulijetanja u teren tu ne treba polemisati uopste i to se mora iskorijeniti i kazniti, sto unutar grupe, sto zakonski.Zip je napisao/la:Slazem se upotpunosti..Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.
Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...
Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...
Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
obiteljskicovjek je napisao/la:Mogu li badzu povesti ako nije problem.
Brate moj nemam ništa protiv raje sa Sjevera naprotiv ogroman respect ali ne treba nam sukob među nama priča ide u pogrešnom smjeru zato ne komentarišem ali titulu smo izgubili prošle godine radi ulaska navijača u teren a ne odobravam ni ono klurčenje kerova na onoj djeci.Svi znamo koliko nas savez voli zato moramo biti pametni ne dati im da nam uzmu krvavo zarađeno i stečeno.Ima i pozitive svi crnjake pišu a recimo ima klip protiv Levskog kad grupa raje na sjeveru trči da ugase baklju koju je zapalio sad... ali respect za te momke .Vi što tražite da vođe utiću na pojedince niste u pravu moramo ih svi upozoriti ali kućni odgoj iznad svega i svi smo ovde dobronamjerni nema ovaj -onaj ili Istok Sjever. Svi mi volimo klub a psovanje ne valja nikako ali je što Head reče manje opasno po klub dok posljedice ulaska u teren i prekidi utakmica nanose puno štete klubu dobro bi bilo da je samo finansijski ali gubimo bodove od govana iz saveza koji nas čekaju na nož a da ne govorim za onog momka što je izgubio prste i oko ćini mi se od topovskog udara.To su nepopravljive posljedice ja bi rađe da mi svi **** mrtvu mater nego da se bilo kome nešto desi. Molim vas ne prepucajite se idemo do cilja pamet u glavu . Head je u pravu da je bio Borac ili Široki mi bi izgubili već dobijemu utakmicu a to bi znaćilo titula vozdra.Svi smo na istoj strani svi smo dobronamjerni ja uživam kad gledam koreografije sa sjevera to je neopisivo ali isto tako teško mi padne bilo kakav belaj (inaće sam slabog zdravlja) pa se nasekiram do milog Boga i onda ne rijetko zaglavim i u bolnicu.Imamo mi dovoljno nreprijatelja i bez nas samih zato braćo u inat dušmanima:Biti srcem vezanSarajlijc@ je napisao/la:Kad se odradi neka koreografija,bakljada... onda svi na fb i na avatare postavljaju slike Hordi. Tad nismo narkomani, djeca...
obiteljskicovjek je napisao/la:Mogu li badzu povesti ako nije problem.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAMCMXLVI je napisao/la:@wwwfcsarajevoba, hoces li da ti avatar napravim?
miden je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAMCMXLVI je napisao/la:@wwwfcsarajevoba, hoces li da ti avatar napravim?