FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitarlOOk
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 02 mar 2015, 16:10

Znate šta sam još ćuo, ali ne znam koliko je istina , ali ja vjerujem, da je Matej Delač sam sebi bukvalno izmolio posudbu kod nas, jer mu se ovdje dopalo, a da ovi iz Čelzija kao nisu bili za to :clap: :mrgreen:
Mosa RajvoSa

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 16:11

Takvi smo mi kada nema problema onda ih počnemo izmišljati, ali neka jednog dana će nam se to vratiti duplo pa će opet biti kukanja i proklinjanja, a pojedinci neka i dalje nastave izmišljati probleme.

@Collector :clap: to je to
SRETAN BROJ - 1725

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 02 mar 2015, 16:12

collector je napisao/la:
pitarlOOk je napisao/la:Jeste li vi skontali kako Dejo bolje i sigurnije brani kako ima žestoku konkurenciju :njanjanja:
slabo sam i procitao negdje pohvale za njega, al je imao dvije momacke intervencije nakon slobodnjaka kad je lopta isla na drugu stativu i on je to pokupio i bas je izgledao skoncentrisano !!!

treba uzeti u obzir da je poprilicno tesko braniti u onom blatu, jedan pogresan korak dovodi do klizanja i umjesto lopte u rukama ona je u golu !!!
to ti govorim, meni je djelovao nekako sigurnije, vjerovatno ima tu i rad sa Mehom vrsnim psihologom :kralj:
Mosa RajvoSa

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 mar 2015, 16:14

Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.

Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
Slazem se upotpunosti..

I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...

Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...

Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 02 mar 2015, 16:20

Zip je napisao/la:
Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.

Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
Slazem se upotpunosti..

I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...

Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...

Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...

MA KAKVI BA NAPADI NIKO NIKOG NE NAPADA! :damn:
SJEVER JE NAŠ! Oni su ti koji vode navijanje! oni su ti koji će i po kiši i po snijegu biti tu!
niko nema čak ni pravo da ih se napada! Mi smo samo skrenuli pažnju na tog pojedinca. evo vidite, vođe HZ su to riješile.
NADAMO SE DA SE VIŠE NEĆE DEŠAVATI!

Prestanite praviti problem tamo gdje problema nema!
čuj rat istoka i sjevera.. o maaajko . :nene: :nene:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 16:21

Ljudi ba, kakav ****.i rat. Nemojte molim vas tako.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 16:23

Tako je Mirso. Odavno većih gluposti i izmišljanja ničega nisam pročitao na ovoj temi nego u zadnjih 5 stranica fuj sramota.
SRETAN BROJ - 1725

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 mar 2015, 16:32

J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Sto neko rece,mi od nicega napravimo problem,jer izgleda da nismo drugacije naucili,ne mozemo u rahatluku uzivati u svemu sto imamo
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 02 mar 2015, 16:38

Uživajte u ovome majka mu stara, kad cemo uzivat ako necemo sad kad je Klub konacno kako treba? :opaopa: :opaopa:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 16:38

Ado76 je napisao/la:J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Sto neko rece,mi od nicega napravimo problem,jer izgleda da nismo drugacije naucili,ne mozemo u rahatluku uzivati u svemu sto imamo
Heb ga prijatelju ne može Bošnjo bez problema navikao ušlo u krv pa poželio vremena Baljaka, Alihodžića i ostalih lopova i bagre. Prizivajte belaj pa će ova divna uprava biti jedini gledaoci na AFH, izvolite.
SRETAN BROJ - 1725

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 16:39

''Protiv Sarajeva su svi grizli uvijek, igrali najjace sto mogu, služili se svim mogucim sredstvima. Pobijediti Sarajevo uvijek je znacilo nešto više samo po sebi. Koja je razlika? Razlika je samo u tome, što smo mi danas puno jaci, kompletniji. Imamo jednu atmosferu, koja je daleko od bilo koje prethodne. Danas imamo jedan sklad, od navijaca na sjevernoj tribini, preko navijaca na istocnoj i zapadnoj tribini. Preko sportskog kolektiva i menadzmenta i našeg direktora Dine Selimovica...''

Benjamin Isovic

Ja bi sa ovim rijecima Isovica, stavio tacku na ovu temu.
Das Ist Walter

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 02 mar 2015, 16:40

pitarlOOk je napisao/la:Znate šta sam još ćuo, ali ne znam koliko je istina , ali ja vjerujem, da je Matej Delač sam sebi bukvalno izmolio posudbu kod nas, jer mu se ovdje dopalo, a da ovi iz Čelzija kao nisu bili za to :clap: :mrgreen:

Istina...ali ne bas upotpunosti tako...ali blizu je to potpunoj istini...pozz

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 mar 2015, 16:41

E ne mozes skrenuti diskusiju da sa ´ebes. Miske potpisuje do petka!!!!!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 mar 2015, 16:42

Vidjet cemo protiv Borca koliko smo naucili i da li cemo ispit poloziti...

Sto se mene tice ovo je zavrsena prica..

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 02 mar 2015, 16:42

pitic je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Heb ga prijatelju ne može Bošnjo bez problema navikao ušlo u krv pa poželio vremena Baljaka, Alihodžića i ostalih lopova i bagre. Prizivajte belaj pa će ova divna uprava biti jedini gledaoci na AFH, izvolite.
Upravo tako.Nikako da naviknemo na dobro,na pozitivu,sami ceprkamo neki belaj i probleme.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 mar 2015, 16:43

Jel Delac dosao u klub ili kako?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 02 mar 2015, 16:44

Ni na jednj tribini nije sjajno to nam je bar svima jasno, ali se svi trebamo truditi da ono malo problema što ima popravimo i ukupnu atmosferu promjenimo na bolje.
Što reče kolega...
miden je napisao/la: Ovu cijelu debatu bi stavio u jednu recenicu.
''Kad ti je sve potaman, a ti stavi kamen u cipelu da te žulja.''

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 02 mar 2015, 16:44

Ne trebaju nam rasprave pogotovo na ovom forumu!
Nego svi vi pozovite jednog europa navijaca, poznanika, rodjaka, druga itd na tekmu protiv Borca I furajte pricu!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 02 mar 2015, 16:45

MCMXLVI je napisao/la:Jel Delac dosao u klub ili kako?
Jeste.
Das Ist Walter

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 02 mar 2015, 16:46

miden je napisao/la:''Protiv Sarajeva su svi grizli uvijek, igrali najjace sto mogu, služili se svim mogucim sredstvima. Pobijediti Sarajevo uvijek je znacilo nešto više samo po sebi. Koja je razlika? Razlika je samo u tome, što smo mi danas puno jaci, kompletniji. Imamo jednu atmosferu, koja je daleko od bilo koje prethodne. Danas imamo jedan sklad, od navijaca na sjevernoj tribini, preko navijaca na istocnoj i zapadnoj tribini. Preko sportskog kolektiva i menadzmenta i našeg direktora Dine Selimovica...''

Benjamin Isovic

Ja bi sa ovim rijecima Isovica, stavio tacku na ovu temu.
Ova se je huškaško-retardirana priča trebala završti 5 stranica unazad. Molim vas promjenitte temu idemo oko svetinje šta ima novo, opletite ko šta zna.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hajdeee i 19 gostiju.