Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to ti govorim, meni je djelovao nekako sigurnije, vjerovatno ima tu i rad sa Mehom vrsnim psihologomcollector je napisao/la:slabo sam i procitao negdje pohvale za njega, al je imao dvije momacke intervencije nakon slobodnjaka kad je lopta isla na drugu stativu i on je to pokupio i bas je izgledao skoncentrisano !!!pitarlOOk je napisao/la:Jeste li vi skontali kako Dejo bolje i sigurnije brani kako ima žestoku konkurenciju
treba uzeti u obzir da je poprilicno tesko braniti u onom blatu, jedan pogresan korak dovodi do klizanja i umjesto lopte u rukama ona je u golu !!!
Slazem se upotpunosti..Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.
Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
MA KAKVI BA NAPADI NIKO NIKOG NE NAPADA!Zip je napisao/la:Slazem se upotpunosti..Head je napisao/la:Nadam se da ce staviti novu zastitnu mrezu ispred sjevera, da ipak ne bi doslo do toga da neki pacijent ne bi uletio. I ovi sto spominju koreografije, bakljade itd. Niko nije protiv koreografije, normalne bakljade cak ce ljudi sa ostale dvije tribine novcano pomoci, raja je samo protiv ulijetanja u teren, gadjanja trenera topovskim udarom i paljenja jedne baklje u popodnevnom terminu gdje nema 1000 ljudi na stadionu.
Sarajevo nije nastalo zbog HZ nego su HZ nastale zbog Sarajeva, i u toj hijerarhiji pojedinci moraju shvatiti da ne smiju biti vazniji od kluba!
I ocekujem neki trans sa sjevera povodom ove rasprave.. I iskreno ocekujem "rat" sjevera i istoka...
Ne zelim, al je moguce jer ce se i oni braniti od ovih napada...
Jos jednom kazem, rjesimo ovo izmedju sebe, mirno i dobronamjerno..Sto prije to bolje za sve...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Heb ga prijatelju ne može Bošnjo bez problema navikao ušlo u krv pa poželio vremena Baljaka, Alihodžića i ostalih lopova i bagre. Prizivajte belaj pa će ova divna uprava biti jedini gledaoci na AFH, izvolite.Ado76 je napisao/la:J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Sto neko rece,mi od nicega napravimo problem,jer izgleda da nismo drugacije naucili,ne mozemo u rahatluku uzivati u svemu sto imamo
pitarlOOk je napisao/la:Znate šta sam još ćuo, ali ne znam koliko je istina , ali ja vjerujem, da je Matej Delač sam sebi bukvalno izmolio posudbu kod nas, jer mu se ovdje dopalo, a da ovi iz Čelzija kao nisu bili za to![]()
Upravo tako.Nikako da naviknemo na dobro,na pozitivu,sami ceprkamo neki belaj i probleme.pitic je napisao/la:Heb ga prijatelju ne može Bošnjo bez problema navikao ušlo u krv pa poželio vremena Baljaka, Alihodžića i ostalih lopova i bagre. Prizivajte belaj pa će ova divna uprava biti jedini gledaoci na AFH, izvolite.Ado76 je napisao/la:J.ebem ti zivot,kakva rasprava,cuj nekakvi ratovi,transparenti,prepucavanja????Sta je vama vise pobogu,mi MORAMO DA BUDEMO JEDNO,nikakve podjele i te gluposti me ne zanimaju.Jer ako tako krene i ovo ljudi sto dolazi na utakmice okanice se toga,ja prvi,jer kome je u interesu da vidi ili cuje ikakva prepucavanja medusobna???
Sto neko rece,mi od nicega napravimo problem,jer izgleda da nismo drugacije naucili,ne mozemo u rahatluku uzivati u svemu sto imamo
miden je napisao/la: Ovu cijelu debatu bi stavio u jednu recenicu.
''Kad ti je sve potaman, a ti stavi kamen u cipelu da te žulja.''
Ova se je huškaško-retardirana priča trebala završti 5 stranica unazad. Molim vas promjenitte temu idemo oko svetinje šta ima novo, opletite ko šta zna.miden je napisao/la:''Protiv Sarajeva su svi grizli uvijek, igrali najjace sto mogu, služili se svim mogucim sredstvima. Pobijediti Sarajevo uvijek je znacilo nešto više samo po sebi. Koja je razlika? Razlika je samo u tome, što smo mi danas puno jaci, kompletniji. Imamo jednu atmosferu, koja je daleko od bilo koje prethodne. Danas imamo jedan sklad, od navijaca na sjevernoj tribini, preko navijaca na istocnoj i zapadnoj tribini. Preko sportskog kolektiva i menadzmenta i našeg direktora Dine Selimovica...''
Benjamin Isovic
Ja bi sa ovim rijecima Isovica, stavio tacku na ovu temu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, riki46, supervizor i 18 gostiju.