Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
izgubiti od najbolje ekipe na svijetu nije sramota.............usput Barci odgovara igra Arsenala.....otvoreno, lijepo, nadigravanje ......takvom vrstom igre niko ne moze pobijediti Barcu, jer su oni to doveli do savrsenstva.....njih se moze samo takticki pobijediti, a za takoo nesto je jedini Mourinho sposoban, koji usput ima dobru ekipu.
Uglavnom, Arsenalu zelim da osvoji prvenstvo.
Ipak Barcu je tesko nadigrat, pogotovo sa onakvom ekipom bez podrske iskusnijih igraca.
Ipak Barcu je tesko nadigrat, pogotovo sa onakvom ekipom bez podrske iskusnijih igraca.
Ali zato je bolje za nas navijace i ljubitelje fudbala da gledamo utakmice timova koji otvoreno igraju.PIRKE33 je napisao/la:izgubiti od najbolje ekipe na svijetu nije sramota.............usput Barci odgovara igra Arsenala.....otvoreno, lijepo, nadigravanje ......takvom vrstom igre niko ne moze pobijediti Barcu, jer su oni to doveli do savrsenstva.....njih se moze samo takticki pobijediti, a za takoo nesto je jedini Mourinho sposoban, koji usput ima dobru ekipu.
Arsenal se bar nije kukavicki branio i bunkrisao vec pokušao da igra onakao kako znaju....jesu izgubili ali ispali svijetla obraza za razliku od Čelzija iz prošle godine koji je i sa igracem više (nepravedno iskljuceni Abidal) na svom terenu igrao bunker i naravno da je Božija pravda što im ga je na kraju Iniesta zavukao pod precku u zadnjoj minuti.
Inter ce 101% igrati isto ko i Čelzi - na opstrukciju Barcine igre i još prljavije poznavajuci Mourinha ,tzv. igra na nož,igra živaca.
**** takvo polufinale , tu ce biti svega sem fudbala....sa Wengerom se uvijek zna,ili ces zijaniti ili pobjediti - nema cirkusa sa strane vec samo fudbal.
Da, zato mi i nije krivo što smo ispali jer nas je izbacila bolja ekipa, ekipa koja igra fudbal za oči lijepo i koja igra bolje od Arsenala... Za sadaMandrak je napisao/la:Ali zato je bolje za nas navijace i ljubitelje fudbala da gledamo utakmice timova koji otvoreno igraju.PIRKE33 je napisao/la:izgubiti od najbolje ekipe na svijetu nije sramota.............usput Barci odgovara igra Arsenala.....otvoreno, lijepo, nadigravanje ......takvom vrstom igre niko ne moze pobijediti Barcu, jer su oni to doveli do savrsenstva.....njih se moze samo takticki pobijediti, a za takoo nesto je jedini Mourinho sposoban, koji usput ima dobru ekipu.
Arsenal se bar nije kukavicki branio i bunkrisao vec pokušao da igra onakao kako znaju....jesu izgubili ali ispali svijetla obraza za razliku od Čelzija iz prošle godine koji je i sa igracem više (nepravedno iskljuceni Abidal) na svom terenu igrao bunker i naravno da je Božija pravda što im ga je na kraju Iniesta zavukao pod precku u zadnjoj minuti.
Inter ce 101% igrati isto ko i Čelzi - na opstrukciju Barcine igre i još prljavije poznavajuci Mourinha ,tzv. igra na nož,igra živaca.
****š takvo polufinale , tu ce biti svega sem fudbala....sa Wengerom se uvijek zna,ili ces zijaniti ili pobjediti - nema cirkusa sa strane vec samo fudbal.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
pretjeruje se sa omalovazavanjem arsenala.pa nije sramota izgubiti od najbolje ekipe na svijetu. arsenal je bar izasao casno, i pokusao igrati nogomet, sto je prakticno nemoguce protiv barce. barem nisu igrali bunker kao neki, necu da ih navodim sad. arsenalu zelim puno srece u premier ligi, zelim im da osvoje to takmicenje, jer savojim pristupom igri to i zasluzuju.
Mislis Messi nemoguce ucini mogucim...GunnerS je napisao/la:Wenger: Messi nemogućim učini moguće

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
on je napiso suprotno od onoga sta je htio 

- CollegeGunner
- Kontakt:
Sta ovi navijaci drugih timova(Bayern,Chelski,United pa cak i Valencie) glume?! Ko da smo od Cukarickog izgubili, bas bi volio da vidim vas tim protiv Barce. Bunker,bunker...
Vec receno, nije sramota izgubiti od Barce, a sada se treba okrenuti Spursima, vazna tekma, a i bice veoma tesko sa ovoliko povreda. Sol treba da startuje...
Vec receno, nije sramota izgubiti od Barce, a sada se treba okrenuti Spursima, vazna tekma, a i bice veoma tesko sa ovoliko povreda. Sol treba da startuje...

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ma uglavnom zna se šta sam htio da kažem 
Spurs, momci su u malom padu forme al ne treba ih otpisat, uostalom u najvećem Londonskom derbiju nikad nema favorita, iako mi smo u dobrom plusu naspram njih
Još se ne zna ko će igrat ili ko neće al znamo sigurno da nam nema Fabregasa, RVP-a, Arshavina, Djourua, Gibbs-a i Gallasa... :/

Spurs, momci su u malom padu forme al ne treba ih otpisat, uostalom u najvećem Londonskom derbiju nikad nema favorita, iako mi smo u dobrom plusu naspram njih

Još se ne zna ko će igrat ili ko neće al znamo sigurno da nam nema Fabregasa, RVP-a, Arshavina, Djourua, Gibbs-a i Gallasa... :/
- CollegeGunner
- Kontakt:
@Arsenalovci
Jeste li vi primjetili kako je Arsenal strasno podcijenjen na ovom forumu?

Jeste li vi primjetili kako je Arsenal strasno podcijenjen na ovom forumu?

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Što se mene tice, Barcelona i Arsenal su mi najdraži strani klubovi i to ne od ove sezone vec od mnogo ranijeCollegeGunner je napisao/la:@Arsenalovci
Jeste li vi primjetili kako je Arsenal strasno podcijenjen na ovom forumu?![]()

Prema tome ta izjava odmah pada u vodu.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jesam li ja napisao:Mandrak je napisao/la:Što se mene tice, Barcelona i Arsenal su mi najdraži strani klubovi i to ne od ove sezone vec od mnogo ranijeCollegeGunner je napisao/la:@Arsenalovci
![]()
![]()
Jeste li vidjeli kako @Mandrak podcjenjuje Arsenal? Nisam...tako da tvoja izjava pada u vodu prijatelju

Šta ćeš ljudi imaju svoj stav razmišljanja ja to ignore
Meni su zakon i trener i momčad posebno 4 - Fabregas
Otužno je izgledalo a lopta i sreća s tim da Englezi bili šuplji bez pola igrača.
Idemo go,go....

Meni su zakon i trener i momčad posebno 4 - Fabregas

Otužno je izgledalo a lopta i sreća s tim da Englezi bili šuplji bez pola igrača.
Idemo go,go....
Pa i ovo je previse uz tolike povrede. Ja se stvarno pitam u cemu je problem. Ne moze u pitanju biti samo losa sreca (mada ocito ima i toga). Da li se na treninzima previse radi, da li su doktori losi... ?? To sto se desava Arsenalu, ne desava se nikome drugom, ni priblizno... Valjda se ljudi u Arsenalu pitaju u cemu je problemCollegeGunner je napisao/la:Sta ovi navijaci drugih timova(Bayern,Chelski,United pa cak i Valencie) glume?! Ko da smo od Cukarickog izgubili, bas bi volio da vidim vas tim protiv Barce. Bunker,bunker...

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
CollegeGunner je napisao/la:Jesam li ja napisao:Mandrak je napisao/la:Što se mene tice, Barcelona i Arsenal su mi najdraži strani klubovi i to ne od ove sezone vec od mnogo ranijeCollegeGunner je napisao/la:@Arsenalovci
![]()
![]()
Jeste li vidjeli kako @Mandrak podcjenjuje Arsenal? Nisam...tako da tvoja izjava pada u vodu prijatelju

@Valencia, ja se stvarno pitam šta je ovo, zašto je toliko povreda i zašto se nama to toliko dešava. Vjerujem, nadam se, da i u Arsenalu se toliko pitaju i da pokušavaju to riješit... Iskreno se nadam...
e moj college runneru. arsenal je svojevremeno bio najprecjenjeniji tim na ovom forumu. naravno od pojedinaca. jedini objektivan fan arsenala, a milion ih se izmjenjalo je gunners.CollegeGunner je napisao/la:@Arsenalovci
Wolverine je napisao/la:e moj college runneru. arsenal je svojevremeno bio najprecjenjeniji tim na ovom forumu. naravno od pojedinaca. jedini objektivan fan arsenala, a milion ih se izmjenjalo je gunners.CollegeGunner je napisao/la:@Arsenalovci

postidi me

GunnerS je napisao/la:@Valencia, ja se stvarno pitam šta je ovo, zašto je toliko povreda i zašto se nama to toliko dešava. Vjerujem, nadam se, da i u Arsenalu se toliko pitaju i da pokušavaju to riješit... Iskreno se nadam...
50 % krivice za povrede snosi Wenger.
baca djecu kojoj kosti jos ojacale nisu u vatru i duele sa strvinama u Premiershipu.
Na Ramseyu jeste bio pogibeljan start, ali kod 80% igraca iz lige noga bi ostala citava.
djeca se naloze i ulaze u duele za koje nisu spremni.
To bi trebao Wenger da zna, al jok on fura lijep nogomet u ligi koja puca od snage i misica.
- CollegeGunner
- Kontakt:
Ako ti se AW nesto zamjerio, nemoras ga za sve optuzivati. Jel to Van Persie ili Gallas ili Rosicky ili Arshavin ili Dudu dijete?! Nema to veze. Jednostavno bi Arsenal trebao biti vise zasticen od strane sudaca. Ne u smislu da im pomazu svojim odlukama, al kada Messi ili Ronaldo tj. pojedini igraci mogu biti zasticeni zasto ne i tim. Pogledajte Barcu, cim neko pokusa da ih zaustavi malo grubljom igrom sudija je tu da ih zaustavi.PIRKE33 je napisao/la: 50 % krivice za povrede snosi Wenger.
baca djecu kojoj kosti jos ojacale nisu u vatru i duele sa strvinama u Premiershipu.
Na Ramseyu jeste bio pogibeljan start, ali kod 80% igraca iz lige noga bi ostala citava.
djeca se naloze i ulaze u duele za koje nisu spremni.
To bi trebao Wenger da zna, al jok on fura lijep nogomet u ligi koja puca od snage i misica.
- CollegeGunner
- Kontakt:
To i dalje ne objasnjava moje pitanje.Kad vidim da nas pojedini stavljaju u isti kos sa CSKA-omWolverine je napisao/la: e moj college runneru. arsenal je svojevremeno bio najprecjenjeniji tim na ovom forumu. naravno od pojedinaca. jedini objektivan fan arsenala, a milion ih se izmjenjalo je gunners.

Dalje, jesi primjetio sada kako nema vise tih da u posljednje vrijeme i GunnerS-a napadaju cim napise nesto pozitivno o Arsenalu ili nekom igracu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.