FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Tek je prva utakmica nastavka, bez zaljetanja i eurforije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ja sam za Kokota nedavno rekao, da kad je u prosjecnoj Slaviji uspio zabiti 5 golova u 12 utakmica, sta bi tek onda radio kad u ekipi ima odlicne saigrace, sigurno bi išao do 10golova u polusezoni.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- SimkeSamke
- Kontakt:
TITULA JE NA GRBAVICI !
dvije prijateljske i jedna zvanična - četiri gola. onako ni iz čegaMinjore je napisao/la:Ja sam za Kokota nedavno rekao, da kad je u prosjecnoj Slaviji uspio zabiti 5 golova u 12 utakmica, sta bi tek onda radio kad u ekipi ima odlicne saigrace, sigurno bi išao do 10golova u polusezoni.

-
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Isto pitanje sam bio postavio sebi???AsharaK je napisao/la:Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze.
Treniras sa omladincima, neces da potpises i kaznjen si kako li se nosi sa tim kad mora doci na treninge i kaznjen?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Treba imati "nos" pa i zabiti gol iz nicega 

naravno.
Plavi sa Grbavice će u derbiju 17. kola Premijer lige BiH na Pecari protiv Širokog igrati bez svog najboljeg strijelca Riada Bajića, koji je jučer zaradio treći žuti karton i morat će preskočiti ovo izuzetno teško i važno gostovanje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- themaniaks
- Kontakt:
nadam se Varei umjesto njegaSchwarz je napisao/la:Plavi sa Grbavice će u derbiju 17. kola Premijer lige BiH na Pecari protiv Širokog igrati bez svog najboljeg strijelca Riada Bajića, koji je jučer zaradio treći žuti karton i morat će preskočiti ovo izuzetno teško i važno gostovanje.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Odavno nisam gledao Zeljinu tekmu da su igrali lijepo, solidno efikasno i sa razmisljanjem, skoro da i ne pamtim zadnju takvu. Napadi nisu stihijski vec od noge do noge prati se kretanje suigraca i fino ubacuje, moze to naravno bolje, ali i ovo je za nas super i igra kakva ce privuci publiku. Nije kao u proteklih par sezona sve nazor i na silu, stihijski iako je to imalo rezultata iza sebe.
Definitivno nam je trebao tip igraca kao Kokot, koji ce pospremiti otpatke... trebao bi se on nadavati golova u ovoj ekipi. Omladincima kapa dole i nadam se da cemo nastaviti sa slicnom igrom ovo vraca vjeru u nas fudbal
Ps. Oda vidi se da zna zanat
Definitivno nam je trebao tip igraca kao Kokot, koji ce pospremiti otpatke... trebao bi se on nadavati golova u ovoj ekipi. Omladincima kapa dole i nadam se da cemo nastaviti sa slicnom igrom ovo vraca vjeru u nas fudbal

Ps. Oda vidi se da zna zanat

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Meni Varea ne ulijeva neko povjerenje što se tice njegove igre, spor, trom, carini loptu dugo, kondiciju još uvijek nije digao na željeni nivo, on jeste majstor, igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali ovo dosad što je pokazao u našem dresu je pravo slabo, volio bih da me demantuje sa svojim igrama na terenu..themaniaks je napisao/la:nadam se Varei umjesto njegaSchwarz je napisao/la:Plavi sa Grbavice će u derbiju 17. kola Premijer lige BiH na Pecari protiv Širokog igrati bez svog najboljeg strijelca Riada Bajića, koji je jučer zaradio treći žuti karton i morat će preskočiti ovo izuzetno teško i važno gostovanje.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne smije Varea protiv svojih 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ma nedo zec ide u akciju od prve minute 

-
- Kontakt:
Ma čoek će jednim potezom riješit utakmicu
Fauliraće ga neko i za crveni karton.

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Možda to i ne bi bilo loše, nek' pravi pritisak na odbranu Širokog, bar to može 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- plavipatriota
- Kontakt:
podcjenjujete i ismijavate nedu, a jedan od najboljih igrača bio jedno vrijeme...
borio se, gazio, glavom na krampone, izborio milion faulova i duela... nije sad zvjerka neka, ali je koristan igrač!
borio se, gazio, glavom na krampone, izborio milion faulova i duela... nije sad zvjerka neka, ali je koristan igrač!
Re: AW: FK Željezničar
Zašto misliti o Tomiću kad je njegovu poziciju preuzeo Amir naše blago? Draže mi je gledati Amira i Dadu na toj poziciji pa nek naprave i grešku, nego Tomića.PlaviSaJUGA je napisao/la:Isto pitanje sam bio postavio sebi???AsharaK je napisao/la:Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze.
Treniras sa omladincima, neces da potpises i kaznjen si kako li se nosi sa tim kad mora doci na treninge i kaznjen?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@plavipatriota Slažem se, možda Nedo zaigra u Širokom, može biti veoma koristan. On nek' razgrće, a Kokot neka zabija.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kažem, za utakmicu u Širokom Nedo bi nam bio korisniji igrač od Varea-e sigurnoplavipatriota je napisao/la:podcjenjujete i ismijavate nedu, a jedan od najboljih igrača bio jedno vrijeme...

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- plavipatriota
- Kontakt:
ma zna odović znanje, kad vidim kod nekog trenera da ima znanje, sviđale se meni ili ne sviđale njegove odluke=imaju logike, tad ne komentarišem puno, ali kod nekih trenera se vidi da su zalutali i da im odluke nemaju 2 % logike... fudbal je igra koju navijači najbolje razumiju, u nijedan sport se navijač ne razumije ko u fudbal!
A inače mi se sviđa Odovićev stil, mislim da ćemo se svi pozitivno iznenaditi!
A inače mi se sviđa Odovićev stil, mislim da ćemo se svi pozitivno iznenaditi!
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 02 mar 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.